פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מחבר נב. לא סתם הוא נבחר למשחק השנה בין כל משחקי הקונסולות..שוב, שיחקתי בו על אקס בוקס ונהנתי כמו שלא נהנתי משום משחק בשנה האחרונה, אבל הגרסה למחשב ממש עושה לו שואה.אגב, מי שאמר שאקס בוקס זה מחשב - נכון. אבל משום מה על המחשב הזה הוא רץ פי מיליון יותר טוב מאשר על מחשב אמיתי.משהו לא קשור - מי ששיחק פעם באקס בוקס - שמתם לבם שבממשק שיש כשמכניסים דיסק יש את הטמפ' של הלוח אם והמעבד? נחמד...
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים יש לי 9700PRO 512MBומעבד ATHLON XP 2000והמשחק מקרטע [glow=red,2,300]מאוד[/glow] גם בלי AA וAFושאני מדליק אותם אז בכלל בקושי אפשר לשחק..איך?!!?אצל חבר שלי אם 2.4 512 DRR ו-RADEON 9000 PRO 2המשחק עובד מצויין...
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אני לא יודע עד כמה הבטא וההוצאה המלאה דומות, שיחקתי רק בבטא עד עכשיו (עד לסוף המשימה על האי הקטן העגול שמחפשים איזושהי מפה). הרשמים שלי מהבטא הם שמשחק הוא כיף לא נורמלי, בעיקר הנהיגה על המכוניות , אבל ברצינות, נהניתי מכל רגע במשחק ולא היו לי שום בעיות עם הגראפיקה.. (אפשר לראות את המפרט שלי).
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מחבר אני לא יודע עד כמה הבטא וההוצאה המלאה דומות, שיחקתי רק בבטא עד עכשיו (עד לסוף המשימה על האי הקטן העגול שמחפשים איזושהי מפה). הרשמים שלי מהבטא הם שמשחק הוא כיף לא נורמלי, בעיקר הנהיגה על המכוניות , אבל ברצינות, נהניתי מכל רגע במשחק ולא היו לי שום בעיות עם הגראפיקה.. (אפשר לראות את המפרט שלי). אנחנו כבר מדברים על הרליס המלא, כל מי שרוצה לדבר על בטא - חפשו ת'רד אחר.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אצלי העסק מקרטע... לאחר ביטול של האפשרויות בהגדרות הוידאו והגדרה לרמה נמוכה, המצב השתפר... אבל עדיין ישנם קרטועים מכוערים פה ושם.ואני מוכרח לציין שזה נראה פשוט רע.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים לאחר ביטול של האפשרויות בהגדרות הוידאו והגדרה לרמה נמוכהואני מוכרח לציין שזה נראה פשוט רע.אתה סוטר את עצמך...מן הסתם עם כרטיס כמו שלך וגרפיקה הכי נמוכה זה יראה רע! מאוד!
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אז איך תסביר שגם אצלי המשחק נראה ממש מכוער כאשר אני משחק על רזולוציה גבוהה יחסית ועל כל ההגדרות HIGH?
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים לא יודע... מעניין מה אתה מצפה מ1.7 עם פאור קולור 9700 נונ פרו.... כנראה יותר מידי
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אני לא מדבר פה על ביצועים אני מדבר על גרפיקה כך שלמעבד שלי אין שום קשר לזה. תסביר לי מה הבעיה בדיוק עם הכרטיס מסך שלי? מה כ"כ רע בו שאתה מלכלך?
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים שום דבר רע... אבל כנראה אתה מצפה לגרפיקה מדהימה... אז כנראה שלא...עד שאני לא אראה בעצמי אני לא יחווה דעה..
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים לא יודע... מעניין מה אתה מצפה מ1.7 עם פאור קולור 9700 נונ פרו.... כנראה יותר מידיזה שזה פאור קולור לא משנה כ"כ. מה שיותר משנה במקרה שלו זה המעבד...(שבמקרה עובד עם SDRAM?)
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים וואי מה הקשר בין הגרפיקה למעבד? יש לי אולי ביצועים חרא אבל אני מזכיר אני מדבר פה על גרפיקה! הגרפיקה של המשחק הזה היא על הפנים ללא קשר למערכת שלי ועובדה שמשחקים אחרים כן מוצגים אצלי על המחשב בגרפיקה נורמלית. לי אישית לא כיף לשחק במשחק פעולה עם גרפיקה מכוערת בגלל זה המשחק הזה די איכזב אותי. ולא אני לא עובד עם SDRAM אני עובד עם RDRAM :-\
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים דווקא נראה משחק לא נחמד שיחקתי פה ושם היו לי קצת קירטועים אז הורדתי את ה VSYNC טעכשיו רץ חל על רזולוציה 1280 והכל על גבוה.כשיש הרבה אקשן אז כן יש פה ושם תקיע אבל סביר בהחלט,מה שכן באמת שמתי לב שאיון הבדלק לגבי התקיעות על רזולוציה אתה משחק הכוונה מ 1024 ומעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.