עבור לתוכן

Halo - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נב. לא סתם הוא נבחר למשחק השנה בין כל משחקי הקונסולות..

שוב, שיחקתי בו על אקס בוקס ונהנתי כמו שלא נהנתי משום משחק בשנה האחרונה, אבל הגרסה למחשב ממש עושה לו שואה.

אגב, מי שאמר שאקס בוקס זה מחשב - נכון. אבל משום מה על המחשב הזה הוא רץ פי מיליון יותר טוב מאשר על מחשב אמיתי.

משהו לא קשור - מי ששיחק פעם באקס בוקס - שמתם לבם שבממשק שיש כשמכניסים דיסק יש את הטמפ' של הלוח אם והמעבד? נחמד...

• תגובות 129
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי 9700PRO

512MB

ומעבד ATHLON XP 2000

והמשחק מקרטע [glow=red,2,300]מאוד[/glow] גם בלי AA וAF

ושאני מדליק אותם אז בכלל בקושי אפשר לשחק..

איך?!!?

אצל חבר שלי אם 2.4 512 DRR ו-RADEON 9000 PRO 2

המשחק עובד מצויין...

פורסם

אני לא יודע עד כמה הבטא וההוצאה המלאה דומות, שיחקתי רק בבטא עד עכשיו (עד לסוף המשימה על האי הקטן העגול שמחפשים איזושהי מפה).

הרשמים שלי מהבטא הם שמשחק הוא כיף לא נורמלי, בעיקר הנהיגה על המכוניות :) , אבל ברצינות, נהניתי מכל רגע במשחק ולא היו לי שום בעיות עם הגראפיקה.. (אפשר לראות את המפרט שלי).

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עד כמה הבטא וההוצאה המלאה דומות, שיחקתי רק בבטא עד עכשיו (עד לסוף המשימה על האי הקטן העגול שמחפשים איזושהי מפה).

הרשמים שלי מהבטא הם שמשחק הוא כיף לא נורמלי, בעיקר הנהיגה על המכוניות :) , אבל ברצינות, נהניתי מכל רגע במשחק ולא היו לי שום בעיות עם הגראפיקה.. (אפשר לראות את המפרט שלי).

אנחנו כבר מדברים על הרליס המלא, כל מי שרוצה לדבר על בטא - חפשו ת'רד אחר.

פורסם

אצלי העסק מקרטע... לאחר ביטול של האפשרויות בהגדרות הוידאו והגדרה לרמה נמוכה, המצב השתפר... אבל עדיין ישנם קרטועים מכוערים פה ושם.

ואני מוכרח לציין שזה נראה פשוט רע.

פורסם

לאחר ביטול של האפשרויות בהגדרות הוידאו והגדרה לרמה נמוכה

ואני מוכרח לציין שזה נראה פשוט רע.

אתה סוטר את עצמך...

מן הסתם עם כרטיס כמו שלך וגרפיקה הכי נמוכה זה יראה רע! מאוד!

פורסם

אז איך תסביר שגם אצלי המשחק נראה ממש מכוער כאשר אני משחק על רזולוציה גבוהה יחסית ועל כל ההגדרות HIGH?

פורסם

לא יודע... מעניין מה אתה מצפה מ1.7 עם פאור קולור 9700 נונ פרו.... כנראה יותר מידי

פורסם

אני לא מדבר פה על ביצועים אני מדבר על גרפיקה כך שלמעבד שלי אין שום קשר לזה. תסביר לי מה הבעיה בדיוק עם הכרטיס מסך שלי? מה כ"כ רע בו שאתה מלכלך?

פורסם

שום דבר רע... אבל כנראה אתה מצפה לגרפיקה מדהימה... אז כנראה שלא...

עד שאני לא אראה בעצמי אני לא יחווה דעה..

פורסם

לא יודע... מעניין מה אתה מצפה מ1.7 עם פאור קולור 9700 נונ פרו.... כנראה יותר מידי

זה שזה פאור קולור לא משנה כ"כ. מה שיותר משנה במקרה שלו זה המעבד...(שבמקרה עובד עם SDRAM?)

פורסם

וואי מה הקשר בין הגרפיקה למעבד? יש לי אולי ביצועים חרא אבל אני מזכיר אני מדבר פה על גרפיקה! הגרפיקה של המשחק הזה היא על הפנים ללא קשר למערכת שלי ועובדה שמשחקים אחרים כן מוצגים אצלי על המחשב בגרפיקה נורמלית. לי אישית לא כיף לשחק במשחק פעולה עם גרפיקה מכוערת בגלל זה המשחק הזה די איכזב אותי. ולא אני לא עובד עם SDRAM אני עובד עם RDRAM :-\

פורסם

בהחלט אכזבה.

פורסם

הגרסה של הXBOX יותר, הרבה יותר טובה, יותר כיפית...

פורסם

דווקא נראה משחק לא נחמד שיחקתי פה ושם היו לי קצת קירטועים אז הורדתי את ה VSYNC טעכשיו רץ חל על רזולוציה 1280 והכל על גבוה.

כשיש הרבה אקשן אז כן יש פה ושם תקיע אבל סביר בהחלט,

מה שכן באמת שמתי לב שאיון הבדלק לגבי התקיעות על רזולוציה אתה משחק הכוונה מ 1024 ומעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים