פורסם 2010 באפריל 2315 שנים אנחנו מדינה דמוקרטית בואו נעשה בחירה דמוקרטית. אני בוחר בסימון החבר הדמיוני שלי בוחר בסימון החבר הדמיוני האחר שלי בוחר בסימון החבר הדמיוני השלישי שלי בוחר בסימון ו.. רגע תן לשאול את כולם.. כל עשרת החברים הדמיוניים שלי בחרו בך!!! הדמוקרטיה ניצחה! איחוליי סימון! אתה מנהל הקלאן! אהה ולמי שצריך, אני יכול לסדר לו איזו חברה דמיונית :facepalm: :facepalm: :facepalm: וכן סיימון, או שהיה לי ממש הרבה מזל או שזה תמיד ככה ב sabatoge-לא היו שום קאמפרים, טיוברים וכו'. אף לא אחד!
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים זה לא מזל.המהות של המוד הזה הוא לרוץ מפצצה לפצצה והדינמיות מקשה על קמפרים/טיובריםחבילת המפות אגב עולה בהזמנה מוקדמת 13.49$ (50 ש"ח)
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים הם חיים בסרט אם הם חושבים שאני אקנה את זה.... אני אקנה רק מתי שזה יעלה גרושים.. או בחינם
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים http://store.steampowered.com/app/10195/חבילת ההרחבה שתכלול 3 מפות חדשות ו2 מפות ישנות מקוד4 למחשב תעלה 15$ גם בסטים.ולא תיהיה בחינם בניגוד לכל מה שהניחו.מרגע שהתחיל כל הבלאגן באקטיביז'ן והפיטורין של חבר'ה מכובדים מ IWההנחה לחבילת מפות בחינם כבר לא היתה רלבנטית.מי שהתעקש בעבר על חבילת מפות בחינם ל COD4 היו אותם אנשים ב IW שכבר לא עובדים שםאני בעצמי לא סגור אם לשלם להם או לא.לא מגיע להם אפילו סנט על המולטי הכושל שלהםוהייתי מוכן לשים אפילו 20$ לשרתים ייעודייםמצד שני כשכבר נכנסים לשחק קצת נמאס מהמפות
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים פשוט בושה וחרפה. לא רק שכולם שונאים את IWNet ו IW יודעים את זה (הם מפטרים פאקינג 10 איש בשעה), הם עוד מרשים לעצמם לגנוב לנו עוד 15$. ומה שעוד יותר מרגיז אותי זה שאני מודע לעובדה שאני ועוד כמה חבר'ה כאן ישלמו כמו גדולים. :pissed: :nono: :bash: :s07: :'( :'( והייתי מוכן לשים אפילו 40$ על שרתים.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים כרגע אין מה להתפתות וקחו בחשבון שמדובר ב 3 מפות חדשות קרי, הם רוצים 5$ על כל מפה חדשה (?!) זה די ביזיון וחוצפה. לשם השוואה, במשחק יריות מאוד פופולרי בפס3 שנקרא קילזון2 עלתה חבילה כזו 5.99$ בסופו של דבר איחדו 3 חבילות כאלה לחבילת באנדל אחת שנמכרת ב 11$ מה הם מנסים למכור לנו שזה משחק לעשירים? בינתיים:
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים בעקרון לי זה 5 מפות חדשות כי לא שיחקתי Cod4, אז זה 3$ למפה. 3$ למפה?! :sleep:
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים אתה מודע לעובדה שאתה יכול לקנות עכשיו את המשחק המלא COD4 במחיר של החבילת מפות המזופתת הזו, כן?http://store.steampowered.com/app/7940/משחק חובה ומולטי מחייך
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מנהל מנהל אבל זה מרגיש יותר עצמאי, כאילו, יש מנהלים שמתנהגים כמו מנהלים ויש מנהלים שלא מרגישים שהם מנהלים.זה היה בצחוק ידידי.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מרגע שהתחיל כל הבלאגן באקטיביז'ן והפיטורין של חבר'ה מכובדים מ IWההנחה לחבילת מפות בחינם כבר לא היתה רלבנטית.מי שהתעקש בעבר על חבילת מפות בחינם ל COD4 היו אותם אנשים ב IW שכבר לא עובדים שםאני בעצמי לא סגור אם לשלם להם או לא.לא מגיע להם אפילו סנט על המולטי הכושל שלהםוהייתי מוכן לשים אפילו 20$ לשרתים ייעודייםמצד שני כשכבר נכנסים לשחק קצת נמאס מהמפותאני יעזור לך להחליט, תחכה למשחק מבית היוצר של Respawn Entertainment.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים כולה 15 דולר, רכישה חובה!המשחק מצויין. הגרפיקה קצת פחות טובה מMW2, מסיבות מובנות כמובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.