עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

TAMIRRR013, לך לחנות שקנית משם את המחשב, תשאל אותם למה זה ככה ואולי הם יחליפו לך כמה חלקים אם זאת הבעיה.

אל תחכה כי אם תחכה אתה תידפק יותר ויותר.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הייתי אצל המגעילים האלה (KSP) והם אמרו לי ככה זה צריך להיות זה טוען טקסטורה!! איך לך זה רק על איזה הגדרות וכמה fps? אולי תעזור לי בזה שאפילו בירידה מ 60 ל 55 fps ואני מתכוון ירידה חדשה יש תקיעה ואז ממשיך

פורסם

אני מניח שאני פה במיעוט, אבל מאוד אהבתי את COD5, אולי אפילו יותר מאשר את 4.

הרגשתי שזה יותר נותן לך הרגשה של "מלחמה זה גיהנום" ומשחק לאנשים מבוגרים יותר.

פה יש הרגשה קצת "מצועצעת" מידי לטעמי, העלילה לא קשורה לכלום (סיפור סתמי לחלוטין, וכל משימה זה כל משהו בפני עצמו), וגם התחושה של "משחק-סרט" לטעמי הרבה פחות טובה מאשר COD4 או COD5 לדוגמא.

מה דעתכם?

דעתי היא שCOD5 הוא אחד המשחקים היותר גרועים שנוצרי בשנתיים האחרונות.

ואפילו גרוע מזה - כל האלמנטים ה"טובים" שקיימים בו, הם אלמנטים שהועתקו ישירות ממשחקים של INFINITY WARD.

טרייארק הם חבורה של מפתחים גרועים, לא יוצלחים, חסרי השראה וזה פשוט ביזיון שהם מפתחים משחקים תחת השם CALL OF DUTY. הם נטו מפתחים ממוצעים עם ים של כסף.

COD5 הוא משחק מחורבן בכל פן אפשרי. בין אם במולטיפלייר, הקו-אופ הבלתי יציב ו\או הסינגל חסר ההשראה.

אין אפילו מה להשוות בין MW2 לCOD5 מרוב שCOD5 הוא מחורבן.

פורסם

הייתי אצל המגעילים האלה (KSP) והם אמרו לי ככה זה צריך להיות זה טוען טקסטורה!! איך לך זה רק על איזה הגדרות וכמה fps? אולי תעזור לי בזה שאפילו בירידה מ 60 ל 55 fps ואני מתכוון ירידה חדשה יש תקיעה ואז ממשיך

אין דבר כזה, לך אליהם ותגיד להם, לכל הפורום יש את הכרטיס שלי ואין לו אפילו תקיעה אחת, אני רוצה שתעשו משהו עם זה.

תעשה להם בלאגן כי אחריי זה אתה תידפק לא הם.

פורסם

לפחות ב COD5 הייתה עלילה!

היה משהו

איזה שהוא משהו שגרם לך להזדהות עם הדמויות או משהו

COD6 לא מכיל את זה וחבל.

פורסם

למי לעזאזל אכפת מהעלילה ?

אתה רוצה עלילה לך תראה סרט\Half Life series.

CODMW2 בא נטו מולטיפלייר.

פורסם

תגידו באיזו רמה אם בכלל יהיה אפשר לשים כמה ATTACMENTS על השנק כמו משתיק וכוונת?

?

פורסם

עכשיו סייתי את הסינגל ו...

WOW.

לדעתי העלילה פשוט מעולה (עובדה לא יכלתי להפסיק לשחק), ושוב השאירו במתח לקראת MW3.

פורסם

השאירו מתח, הבעיה שהמשחק קצר בהגזמה.

חייב להגיד שהסאונדטראק (שאותו עשה Hans Zimmer התותח) מוסיף בצורה מטורפת לכמה קטעים במשחק.

פורסם

נראה לי אני היחיד על כדור הארץ שאפילו לא התקין את המשחק עדיין :P

פורסם
  • מחבר

תגידו באיזו רמה אם בכלל יהיה אפשר לשים כמה ATTACMENTS על השנק כמו משתיק וכוונת?

זה כבר לא קשור לדרגה שלך, אלא לפי השלמת אתגרים.

לכל נשק יש אתגרים= ככל שתהרוג איתו יותר, ייפתחו בפניך תוספות חדשות.

אז אם אתה רוצה תוספות לנשק ספציפי, פשוט תשחק איתו ותקבל אותן עם הזמן.

פורסם

פאק כמה ישראלים יש במשחק, ומה הכי מעצבן הם כל הזמן מקללים

אבל המולטיפלייר פשוט מעולה

פורסם

אין מה לעשות, ישראלים תמיד מגעילים וים ילדים קטנים, תרבות הגיימינג בארץ לא מפותחת, לא מפרגנים אחד לשני (כמו בכל תחום), צרי עין ותמיד מחפשים קומבינה כי בטוחים שלאחר יש ואם אין לו אז הוא פראייר...

פורסם

אין מה לעשות, ישראלים תמיד מגעילים וים ילדים קטנים, תרבות הגיימינג בארץ לא מפותחת, לא מפרגנים אחד לשני (כמו בכל תחום), צרי עין ותמיד מחפשים קומבינה כי בטוחים שלאחר יש ואם אין לו אז הוא פראייר...

תיאור התרבות הישראלית במיטבה

פורסם

הייתי בטוח שזה ככה רק בשרתים פרוצים, זה פשוט מכה...

אגב מישהו שם לב שאין את הדגל של ישראל, אבל יש דגלים של מדינות שאני די בטוח שהמשחק נאסר להפצה בהם. שלא לדבר על מדינות כאלו שאני בכלל לא בטוח שיש שם מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים