עבור לתוכן

התלבטות בין CM590 ל-CM690

Featured Replies

פורסם

שלום, כפי שאתם רואים בצד, המפרט שלי לא עלוב במיוחד ואני חושב שמגיע לו יותר טוב ממארז ג'נרי של אייבורי :kopfpatsch:

לחבר שלי יש את הCENTURION 590 של CM, מארז יפה ומרווח מאוד, נורא אהבתי אותו ובמיוחד את האפשרות להתקין בו עד 7 מאווררי 140מ"מ.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6964

מצד שני, מארז שלא ראיתי במציאות ולא יודע בדיוק מה איתו, אבל עולה לא בהרבה יותר הוא הCM 690

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5951

אין לי כלכך מושג מה ההבדל בין שני המארזים בפועל, שניהם נראים דומים במראה הסולידי ;D, ולכן אני בא ושואל אותכם, מה כדאי יותר?

כביכול אני לא צריך שקט חרישי, אך כמובן רצוי שלא יהיה רועש עוד יותר מהמארז הג'נרי שלי שאותו אגב לא ממש שומעים אלא אם מתקרבים.

מה שקורץ לי הן הטמפרטורות, אם ה20 ש"ח הבדל בין שני המארזים יתנו לי לקבל 2-3 מעלות פחות במארז - מה טוב. :xyxthumbs:

שמעתי על בעיה מסויימת של רעש מהדלת הצדדית של הCM 690 כאשר מותקן בה מאוורר אם אינני טועה, האם זה רלוונטי? ומה לגבי סידור הכבלים שבמארזים? האם קיים הבדל בין השניים?

תודה מראש!

• תגובות 34
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שני המארזים טובים, לא חסרים עליהם ביקורות ברשת.

אני ממליץ לך ללכת לסניף שלהם, ולבדוק בעצמך מה מתאים לך, מבחינת עיצוב, גודל, מאווררים, סידור קבלים וכ', בד"כ יש להם הכל במלאי.

מה גם שהדברים ניראים שונה במציאות.

אני הייתי בדילמה לגבי כמה מארזים שונים, הלכתי לסניף שלהם ופתחתי חצי מהמארזים שהיו להם שם,

ובסוף לקחתי מארז שונה ממה שתיכננתי.

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ על ה 590, אין לו את בעיית הזמזום, מודלרי במיקום הדיסקים הקשיחים, נראה יותר טוב מה690 ואין את בעיית הזמזום, מה שכן, ל590 אין כפתור ריסט

פורסם

ה690 נראה מצויין, הייתי ממליץ לך לראות את המפרט הטכני שלו לפני הקנייה.

המארז מיועד בד"כ לHTPC, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אתה טועה

פורסם

לי יש את ה 690 והא מעולה,תעביר את המאוורר שבדלת בצד לחלק העליון של המארז(יש לך מקום ל2 מאווררים למעלה) וזהו אני שמתי 2 למעלה וזה ממש טוב הוא מאוורר יותר מה 590 ולדעתי גם נראה יותר טוב... תראה את שניהם ותחליט תכלס שניהם טובים...

פורסם

הוא לא מאורר יותר מה590

פורסם

הוא לא מאורר יותר מה590

אז זהו שכן.

פורסם

אז זהו שממש לא

פורסם

אתה טועה

צודק, טעות שלי.

התבלבלתי בין ה 690 ל 360.

פורסם

ה360 באמת יכול לשכב אבל הוא ממש מכוער :P

פורסם

מה שמעצבן אותי ב- CM690 זה שהוא לפעמים מזמזם, לי אישית זה עולה על העצבים ומוריד מהערך שלו.

המאוורר בדלת הצדדית כמובן הורד, וכשניסיתי לשים אותו למעלה- גם שם הוא זימזם(בכלל לא קל להתקין אותו שם).

אני הייתי לוקח את ה- 590, מה שגם האוורר בו דרך כלוב ההארדיסקים יותר טוב.

היתה תקופה שה- 590 עלה מתחת ל- 300, עכשיו המחיר עלה :silly:

פורסם
  • מחבר

אני לא פרטני מדי לגבי רעש אבל זמזום זה משהו שיכול לחרפן לי את הצורה, ככה שזה די מבטל את האופציה של 690.

ראיתי (ונגעתי ::)) ב590 אצל חבר שלי ונורא אהבתי את המארז, כך שכנראה אלך עליו. [:

תודה רבה על חוות הדעת!

פורסם

שלום, כפי שאתם רואים בצד, המפרט שלי לא עלוב במיוחד ואני חושב שמגיע לו יותר טוב ממארז ג'נרי של אייבורי :kopfpatsch:

לחבר שלי יש את הCENTURION 590 של CM, מארז יפה ומרווח מאוד, נורא אהבתי אותו ובמיוחד את האפשרות להתקין בו עד 7 מאווררי 140מ"מ.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6964

הקישקוש השיווקי הזה מטריף אותי כל פעם מחדש :kopfpatsch:

פורסם

חבר, אלו תמונות שלי, בעטתי ב 300 לכל הרוחות תוך פחות מ 3 חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים