עבור לתוכן

כרטיס המסך שלי אצל TMSFOX והם נסגרו - מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

זה טוב שאתה פותח תביעה אבל זה לא יעזור לאף אחד חוץ ממך...

צריך להציג את כל הראיות והכל בפתיחת התיק ולא כאשר באים לבית משפט, ומן הסתם כל אחד רוצה את הפיצויים שמגיעים לו.

• תגובות 439
  • צפיות 56.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למי שתובע כל הכבוד! אני חושב שהתשובות המטופשות שיש כאן לא תורמות למאום! כולל תשובת TMS

מה זה הקישקושים האלו? אפשר ללכת לתביעה ולהורות בצו לחברת FOXPC להסיר ומיד את האתר כי זאת הטעיה מכוונת של צרכנים! יש לא מעט אנשים שלא מודעים לבעיתיות ונכנסים ואולי אפילו מזמינים.

אני לא מקבל את הגישה שלא ניתן להכריח את FOX לבצע ומיד את הראוי שנאר, יש בית משפט ויש צו שיכול במיידי להורות להם על הפסקה.

אני רק מקווה שאנחנו והלקוחות לא יושבים על הגדר, בכל מקרה גם "קימה לתחיה" של חברת TMS מוטלת בספק עם התנהלות כזאת, לא הייתי קונה מהם שרוך אחרי תשובות והתחמקויות כאלו, פשוט קישקוש שזה נמשך כל כך הרבה זמן, אבל גלובלטק הייתה ידועה לכאורה בהתנהלות שחסמה לה את כל הדרכים להתבססות בשוק, והיא החליטה לא לטבוע לבד, אלא להטביע עוד חברה יחד אתה. מה שאני לא מבין..איך TMS נפלה ברשת הזאת?

סלידה וגועל נפש מההתנהלות הזאת.

פורסם

הרשת כנראה פשטה את הרגל ואני חושב שכל מי שיש לו רכיבים אצלה נדפק

פורסם

כנראה? פשטה את הרגל ואת עורם של הלקוחות, לדעתי גם TMS לא יחזרו..בכל אופן לא מאמין שבשמם המקורי.

פורסם

ברגע שחברות בע"מ פושטות רגל, תביעות לא יעזרו.

חבל על ה-150 ש"ח.

פורסם

לא פשוט להכריז פשיטת רגל, לא העסק מחליט.

דבר שני ניתן לתבוע תאגיד וחברה בע"מ.

פורסם

בית המשפט מחליט על פשיטת רגל של חברה בע"מ עקב בקשה מהחברה עצמה או מנושיה.

ולא אמרתי שלא ניתן לתבוע, אמרתי שחבל על ה-150 שקל שכן אפילו אם תזכה בתביעה, אתה בחיים לא תראה את הכסף.

פורסם

אין טעם לרוץ לתבוע

אם הם פשטו את הרגל בין כה וכה הם לא יוכלו להחזיר לך דבר

פורסם

אם הם פשטו רגל כסף כנראה שאף אחד לא יראה מהם, אבל לא אמורה להיות בעיה לחייב אותם להחזיר את הציוד התקול שנמצא אצלהם ו/או צריך לחזור מטיפול אצל היבואן/יצרן.

פורסם
נושא זה יטופל במהרה השבוע ותקבל את המחשב ישירות אלייך הביתה

מתנצלים על העיקוב

בבררכה

חברה זה מה שקיבלתי היום במוצ"ש משירות לקוחות שלFOXPC

פורסם

אצלי שאלו כתובת למשלוח...

די מוזר

פורסם

יש פה משהו מסריח וגדול שהולך לקרות :-X

פורסם

לא הבנתי, מה כ"כ חשוד בתשובה שקיבלו 2 המשתמשים האחרונים?

פורסם
  • מחבר

לי הם עדין לא ענו , שלחתי מכתב אחרון .[br]פורסם בתאריך: 17.10.2009 בשעה 19:33:27

אצלי שאלו כתובת למשלוח...

די מוזר

פורסם

לי הם גם ענו,

אמרו שבמהלך השבוע המחשב יישלח אלי על ידי חברת UPS וביקשו כתובת.

נקווה שבאמת המחשבים יגיעו, יכול להיות שהם על סף פשיטת רגל אז לפחות כדי לא לצאת חארות הם מחזירים את המחשבים.

רק שלא יתבלבלו ויישלחו לי מחשב של מישהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים