עבור לתוכן

חוות דעת אחרי חודשיים עם XBOX360

Featured Replies

פורסם

קרירין - את המחשב שלך לא קנית לפני שנתיים וחצי ולא ב4000 ש"ח.

רפי - גם אם המחירות של STEAM וD2D משתוות למכירות הפיסיות (והרי ברור לך שהן לא - כי אם זה היה מגיע אפילו לחצי - כל המפיצות היו עוברות רק לONLINE - עלויות הפצה זה מרכיב כואב מאוד למפיצות ובמיוחד למפתחות) - הם עדיין לא היו מתקרבים לקונסולות.

ליביו

• תגובות 144
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו אמר לך ב4000 אלף ? כתבתי שזה עלה בערך 6000 אבל זה כלל גם כרטיס טלוויזיה שהיה בזמנו איכותי

וגם מארז שלבד עלה 400

וחפרתי קצת בפורום וזה כן היה בערך לפני שנתיים למעשה קניתי אותו בערך שה8800GT יצאו בארץ

אולי חודש או חודשים פחות משנתיים לא ביג דיל

פורסם

livur is right

if u got to any game store over here

if its gamestop, fye or even walmark

90% of the stock are console games

american people are lazy they dont like to upgrade the pc

fix drivers .

they just like to have fun.

and there is nothing wrong with it

they buy a cheap desktop or cheap laptop

almost every american got a xbox or ps3 or wii

my work was involving going to peoples houses

even poor people had one of the consoles.

פורסם

דבר אחד לא ברור לי, הבן אדם קנה קונסולה וטוב לו, הוא ביקש המלצות וטיפים, למה להפוך את זה לעוד מלחמת עולם?

אלכס, MODERN WARFARE 2 יוצא בעשירי לנובמבר, איך אתה עם סגנונות אחרים למעט סימולטורים ויריות? מכות וספורט תופס?

פורסם

you are right ithhai

any way i can recommend some arcade games

like castle crushers

and i saw u didnt played gears of war

so hurry up

and halo 3 very good game.

there is mess effect i haven't played it but it got really good reviews

ofcourse MW2 coming soon

i dont know your style

but there is alot of good fighting games

soul calibur 4

street fighter

mortal kombat

sport games, racing games...

again i dont know what u like.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון כאמור אני לא אוהב משחקי ספורט בכלל לא מכות ולא כדורסל\כדורגל.

מטוסים, מכוניות ואקשן טוב , זו הנוסחה.

כאמור עד עכשיו סיימתי את

burnout paradise

HAWX

Blazing Angels - secret missions of WWII

אתמול התחלתי את

IL2 Shturmovik - Birds Of Prey

מה אני אגיד ? אחרי סיום משימות האימון, המשחק הזה משעמם אותי למוות לעומת Blazing Angels שיש בו עלילה,קטעי מעבר, צחוקים ופלפל. המשימות מעניינות והמוזיקה טובה. ב-BA, יש גם מטוסים מכל הפרוייקטים הסודיים של הנאצים.

IL2 Sturmovik כזה משעמם ... מחד גיסא הגרפיקה פי 2 על BA אבל אתה טס בלי מוזיקה, משעמם רצח, אין קולות טייסים ברקע, אין צחוקים ו קריאות קרב, רק טיסה משעממת וחיסול מטוסים. יש לציין שפירוק המטוסים הרבה יותר מעניין ב IL2 דווקא כי לאן שתירה במטוס, אותו חלק יתפורר.

בעיקרון רציתי לדעת איזה משחקים תומכים בריבוי שלטים שאפשר לשחק עם חברים וכיף לשחק בהם ?

אגב, איזה כבל צריך לקנות כדי לקבל יציאה אופטית ?

פורסם

תזכיר לי איזה מחשב אפשר היה לקנות לפני שנתיים וחצי ב4000 ש"ח (רמז - שום קווד , בקושי קור 2 בינוני ובקושי 8800 דור ראשון אם מתקמצנים על כל השאר - וגם זה כנראה לא).

איך מחשב כזה מריץ בטמן החדש לדוגמא?

איך הוא מריץ DIRT 2?

NEED FOR SPEED SHIFT?

GOD OF WAR? :)

האם מחשב כזה יחזיק עוד 3-4 שנים שהPS3 שלי יחזיק?

לפני שנתיים אני קניתי, קוואד, 8800GT, לא התקמצנתי בכלל, ויצא לי 5K.

עד היום לא היה משחק שלא הרצתי בצורה יותר טובה מPS3, על טלויזיה LCD "32.

מריץ את בטמן מעולה!

מה יהיה עוד 3-4 שנים? אני אמשיך לשחק באיכות זהה, כמו שאתה תמשיך בPS3, אני לא אשחק על הגדרות מקסימאליות, אתה כן, אבל זה ייראה זהה.

אגב, לי תהיה אפשרות לשדרג כ. מסך- לך לא.

פורסם

^^^

טוב, מספיק, אל תקנה קונסולה.

אלכס, MODERN WARFARE מאפשר לארבעה שחקנים לשחק על מסך מפוצל.

GHOST RECON נתנו לשחק על מסך מפוצל ברשת, כך שאפשר היה לשחק כקבוצה של ארבעה.

GEARS OF WAR 2 משחק נהדר והוא תומך בשני שחקנים, נרשמת ל XBOX LIVE?

אגב, אני נעזר ב METACRITIC כד לסנן משחקים:

http://www.metacritic.com/games/xbox360/

לפי הביקורות האחרונות DIRT 2 נראה כמו משחק המרוצים הבא שלי.

פורסם
רפי - גם אם המחירות של STEAM וD2D משתוות למכירות הפיסיות (והרי ברור לך שהן לא - כי אם זה היה מגיע אפילו לחצי - כל המפיצות היו עוברות רק לONLINE - עלויות הפצה זה מרכיב כואב מאוד למפיצות ובמיוחד למפתחות) - הם עדיין לא היו מתקרבים לקונסולות.

איך אתה יודע שלא הם לא מפרסמים נתונים :nixweiss:

הטענה שכל המפיצות היו עוברות ל - online גם לא נכונה:

תראה מה קורה בתעשיית המוזיקה, סרטים וכמה זמן זה לקח להם (ועדיין לוקח)

החברות הגדולות לא רוצות לשנות את המודל ה"טוב" והמוכר" והיותר בטוח לדעתם

פורסם

אנשים קצת קשי הבנה.

אני קניתי PS3 בהשקה במרץ 2007

אתם מדברים על מחשבים עם כרטיסי מסך שהושקו באוקטובר נובמבר 2007 (זה היה ביום ההשקה - ואתם לא ממש קניתם ביום ההשקה).

במרץ 2007 - לא היה נכנס לכם קוואד קור לתקציב ו8800GTS היה עולה לכיוון ה2000 ש"ח (1500 אם קונים את הגירסאות הפשוטות).

ועוד 3-4 שנים - עדיין יצאו משחקים שמיועדים לPS3 בדיוק איך שהוא בלי פאטצ'ים ובלגנים.

והכי חשוב עדיין יצאו משחקים שפשוט לא יוצאים למחשב.

זה שיש קונסולה - כאמור - לא אומר שאין מחשב.

זה אומר שאין צורך במחשב חזק ועידכונים תכופים.

לא נורא ,מי שרוצה להשאר עם מחשב ולשלול מראש - לבריאות.

מי שרוצה לשכנע את עצמו שWII זו קונסולה מוצלחת ביחד עם PC - לבריאות (שוב - גם WII יש לי מההשקה)

רק תיהיו מודעים לעובדה שGAMING בעולם - זה קונסולות , גם FPS, ושרוב מי שנתן צ'אנס להתרשם מקונסולות בדור הנוכחי (גם מי שעבר מליהיות פריק של חומרה) שאני מכיר - נשאר היום עם קונסולה ולפטופ / מחשב ביתי רגיל והפסיק את המירוץ.

ליביו[br]פורסם בתאריך: 23.09.2009 בשעה 12:18:15

גם בדיסקים - אם הם היו מוכרים מספיק אונליין - זה היה המצב

(וגם שם זה מכרסם היטב - ועובדה שרשתות דיסקים בארה"ב סוגרות סניפים בקצב).

לדעת בוודאות אני לא.

אני פשוט מכיר את התהליכים של מוצר מרעיון עד לצרכן ומקצת ההבנה הכלכלית שלי (מקורסים אקדמים והתעניינות והכירות עם כוחות ואנשים בשוק) - זו הסקת המסקנות שלי.

ליביו

פורסם

כנראה גם ההבנה שלך לא בשמיים.

כמה עלה הPS3 בהשקה?

מה גם שיצא ככה שדווקא כמה חודשים מאוחר יותר יצא הכרטיס שאני רכשתי, והיום הוא מחזיק כל משחק. בדיוק כמו שהPS שלך מחזיק, ואפילו באיכות טובה יותר.

עוד 3-4 שנים ייצאו משחקים גם לPC, וגם אני ללא שידרוג אוכל לשחק בהם, והם לא ייראו רע יותר מאיך שהם היום, בדיוק כמו שהמשחקים שייצאו לPS שלך לא ייראו טוב יותר.

אתה פשוט לא מבין את היחסות כנראה, מבחינת איכות אתה מקובע, למחשב ייצאו משחקים "כבדים" יותר אותם אני אצתרך לשחק על הגדרות נמוכות. אצלך ייבחרו בהגדרות נמוכות כבר במפעל.

אגב, תחזור דף או 2 אחורה, תראה שלמרות כל מה שאני אומר כאן אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד 360.

את היתרונות של קונסולה אני מכיר,

הבעיה היא שאתם מנסים לצייר קונסולות כדבר שהן לא, וזה עליונות על PC.

לטעמי יש מקום ל PC WII ו360 או PS3 בבית אחד.

וכשייצאו התוספי תנועה של MS וSONY, את הWII כבר לא צריך.

פורסם

הPS3 בהשקה עלה רשמית 4300 (אם אתה מתעקש לקנות בבאג) , אני קניתי ב4000 - עם אחריות של ישפאר.

אם היית קונה בלי אחריות של ישפאר - גלח מזה עוד איזה 100-200 ש"ח לפחות.

ואתה לא ממש יכול להשוות מעל חצי שנה בזמן חומרה של מחשב.

לגבי הפשרה על הגרפיקה - אני מודע , ודווקא עבור הקונסולות יעשו סלטות באוויר כדי שירוץ טוב.

עבור כרטיס מסך ישן - לא ממש.

אפילו במקום אחד לא רמזתי שהקונסולות עליונות במשהו - חוץ מבמבחר משחקים וחוסר הצורך בשדרוג.

ושוב זה מהנקודה שיש לי WII , PS3 מחשב (אייפון , DS , PSP) ועוד כמה צעצועים בבית.

ליביו

פורסם

אנשים קצת קשי הבנה.

אני קניתי PS3 בהשקה במרץ 2007

אתם מדברים על מחשבים עם כרטיסי מסך שהושקו באוקטובר נובמבר 2007 (זה היה ביום ההשקה - ואתם לא ממש קניתם ביום ההשקה).

במרץ 2007 - לא היה נכנס לכם קוואד קור לתקציב ו8800GTS היה עולה לכיוון ה2000 ש"ח (1500 אם קונים את הגירסאות הפשוטות).

ועוד 3-4 שנים - עדיין יצאו משחקים שמיועדים לPS3 בדיוק איך שהוא בלי פאטצ'ים ובלגנים.

והכי חשוב עדיין יצאו משחקים שפשוט לא יוצאים למחשב.

זה שיש קונסולה - כאמור - לא אומר שאין מחשב.

זה אומר שאין צורך במחשב חזק ועידכונים תכופים.

מי שרוצה לשכנע את עצמו שWII זו קונסולה מוצלחת ביחד עם PC - לבריאות (שוב - גם WII יש לי מההשקה)

רק תיהיו מודעים לעובדה שGAMING בעולם - זה קונסולות , גם FPS, ושרוב מי שנתן צ'אנס להתרשם מקונסולות בדור הנוכחי (גם מי שעבר מליהיות פריק של חומרה) שאני מכיר - נשאר היום עם קונסולה ולפטופ / מחשב ביתי רגיל והפסיק את המירוץ.

ליביו[br]פורסם בתאריך: 23.09.2009 בשעה 12:18:15

גם בדיסקים - אם הם היו מוכרים מספיק אונליין - זה היה המצב

(וגם שם זה מכרסם היטב - ועובדה שרשתות דיסקים בארה"ב סוגרות סניפים בקצב).

לדעת בוודאות אני לא.

אני פשוט מכיר את התהליכים של מוצר מרעיון עד לצרכן ומקצת ההבנה הכלכלית שלי (מקורסים אקדמים והתעניינות והכירות עם כוחות ואנשים בשוק) - זו הסקת המסקנות שלי.

ליביו

ליביו כמו שאמרתי קניתי ב6000 ולא ב4000 וחוץ מזה קניתי דברים שלא הייתי חייב לקנות

בלי הדברים האלו זה היה 5000 לאותם ביצועים

ואמרתי לפני בערך שנתיים ולא בהשקה של הPS3 ובכלל איזה משחקים היו בהשקה של הPS3 ? סוד אף דבר באמת גדול

בעניין הWII וPC או בכלל הWII אם פלטפורמת HD לדעתי זה שילוב מנצח אבל לך יש גם DS שדי מנטרל את הצורך בWII

WII מבחינתי לפני הכל זה למשחקים של נינטנדו ואלו משחקים שאין לך בHD

רק תיהיו מודעים לעובדה שGAMING בעולם - זה קונסולות

אני חושב שההגדרה הזאת מאוד לא נכונה היום הגימינג בעולם מחולק להרבה דברים

קונסולות\מחשבים\קונסולות נידות \סלולרים \ואפילו אתרי אינטרנט וכבלים

קונסולות אולי לוקחות חלק מכובד בעוגה אבל גם הם מחולקות בינהם

מישהו שולל ? עושים עלות תועלת וכרגע לי טוב אם המחשב אין לי הוצאות אליו לשנתיים הבאות לפחות נו טוב ... ::)

פורסם

XBOX יותר משתלם למשחקי ספורט וסימולטורים אבל למי שאוהב אסטרטגיה וFPS אין היום אלטרנטיבה למחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים