עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 185.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Thanks to a "certain" friend of mine who's under the NDA, i've had a quick look at nVidia FTP with pics, "reviewer's guides", drivers an most improtantly a whole plethora of the GTX470/480 benchmarks against the HD5850 and HD5870 and from what i've seen, the GTX480 beats the HD5870 easily by 25% on average. Sometimes it's 10% sometimes 50-60% but the GTX480 always wins.

טבלת ביצועים:

http://futuremark.yougamers.com/forum/showpost.php?p=1346470&postcount=1

פורסם

אני מבין שבשביל כרטיס עם יחס תמורה\ביצועים שווה לקנות 5850 ומי שרוצה בעיקר ביצועים אז 480..

טוב נו עדיין לא יודעים מחיר סופי בארץ ::)

אבל דבר אחד ממש הדהים אותי.. SLI כמעט מראה ביצועים כפולים מכרטיס 1 וזה הישג מעולה

ייללה שכבר יצאו! אני רוצה לשחק JC2 כמו שצריך.. כשהוא יצא :-X

פורסם

ה-SLI של 480 לא משתלם בכלל ורק אידיוט ילך על זה...

א) צריכת חשמל כפולה.

ב) חום.

ג) הרבה מאוד רעש.

ד) מחיר כפול.

ה) פחות או יותר הביצועים של 5970.

2 ה-480 יעלו בארץ משהו כמו 4500 ש"ח.

ה-5970 לבדו עדיף בהרבה על כל הנתונים וגם עולה כרגע משהו כמו 3.2K אם מחפשים גרסה זולה.

אגב, גם CF של 5970 מראה ביצועים כפולים.

פורסם

הם הבינו שהם לא יכולים להשיק את הכרטיס רק עם 5000 יחידות. עכשיו יהיו יותר ביום ההשקה, שנדחה..(שנית? שלישית? עשירית?)

מחר כרטיס הפנטום יושק על הנייר ויירד הNDA, אני לא חושב שיש אחד שלא חיכה להשקה (המאוחרת) של הכרטיס הזה. בין אם זה לרכוש אותו או פשוט לחכות לתחרות.

פורסם

בנצ'ים זה נחמד, אבל לא שווים כלום כל עוד הכרטיסים לא שוחררו וכל הזמן נדחים...

מה שגם כל "סקירה" מראה תוצאות אחרות לגמרי, עד שהכרטיס לא יוצא + בנצ'ים מאתרים רציניים, מבחינתי הכל קשקוש.

פורסם

אני לא מאמין שאנחנו כבר בעמוד 200 בערך והכרטיסים של אנבידיה עדיין לא יצאו.

איזה לוזרים

פורסם

Check out the 3 25'x15' screens being installed for our GeForce GTX 480 celebration tonight at PAX!

בלינק הזה יש דמואים יפים להורדה http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=318299

[attachment deleted by admin]

פורסם

וואו^ זהו... שכנעת אותי, אני רץ להזמין GTX470... איזה... אפילו שנייםםםם

פורסם

dj-ElectriC : עם היינו נשפגשים איפה שהוא בחוץ הייתי אומר לך כמה מילים יפות , לא רוצה רוצה להכנס לוויכוחים עז רד לי מהתחת :pissed:

פורסם

וואו^ זהו... שכנעת אותי, אני רץ להזמין GTX470... איזה... אפילו שנייםםםם

לכלכת.

לפחות 3 GTX480....

:smile1:

פורסם

מתי שתקבל את שני ה480ים שלך, לי כבר יהיה 6850/70 ואולי אפילו 6970 :smile1:

פורסם

dj-ElectriC חלאס להיות ציני :xyxthumbs:

קדימה עוד 8 שעות להסרת NDA מהכרטיסים ונראה ביצועים אמייתים משלל האתרים הידועים בלי טבלאות שיצרו ילדים בני 12.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים