עבור לתוכן

Dell U2410

Featured Replies

פורסם

אני לא רואה טעם לארגן משהו כרגע...

הכמות לא גדולה כל כך, וגם כמות האנשים שמעוניינים במסך במחיר כזה לא רצינית...

אם היו מספיק אנשים, אני בטוח שהיה אפשר לארגן משהו.

• תגובות 118
  • צפיות 18.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שICE2K אוהב לקבל מידע ממני, ידוע לי שהיבואן שוב פעם לא ייתן לחנויות אחרות את המסך, עד עוד שלושה שבועות בערך.

כנראה פנדה עשו את אותה עסקה איתם כמו 2209WA

תזהר מלהזכיר את שמי לסרק ועוד בצורה שנראת כאילו אתה מדבר ברצינות, לא רק העורכי דין שמציפים את פורומיינו הם עורכי דין ;)

אז למען הסר ספק אני לא מקבל שום מידע מדןדן, ואני גם לא מקבל שום מידע שלא מעניין אותי. בנוסף מידע שחשוב לי אני בטח לא לוקח מהפורומים (לפחות בנושאים שקשורים לארץ). כשאני צריך מידע רציני אני פונה למקורות הראשוניים שאיתם יש לי קשר או דואג שגורמים מקצועיים מהתעשייה יעשו זאת בשבילי. מידע שלא אמור לזלוג אני משאיר אצלי, אני אפילו לא רומז ובטח לא חושב על להציג שאני יודע.

אז הנה, ניקיתי את שמי.

ד"א - דןדן - מאיפה אתה יודע את המידע שכרגע מסרת לנו כאן בפורום ? (שממנו ניתן להסיק שהחנות השלישית בזאפ או שמייבאת אפור או שהולכת לספק את הסחורה עוד שלושה שבועות למרות שמקורות יודעי דבר בפורום מסרו בעבר שהיא עובדת רק עם היבואן הרשמי).

פורסם

יאיר מפנדה אמר לי...

ומהבחינה הזאת אחרי מה שהיה עם ה2209WA אני מאמין לו.

דרך אגב, אתה מגיע באיחור עם התגובות שלך, כי התגובה הזאת באה כתוצאה לתגובה אחרת שכתבת בקשר אלי בדיון אחר :)

פורסם

מצטער, אני עובד קשה עד מאוחר לאחרונה... אבל בקרוב אני אהיה יותר ליד מחשב לומד למבחנים מסויימים.

ועל איזו תגובה אחרת אתה מדבר ? זו שרשמתי שיש משתמשים בפורום (וכנראה אתה בינהם) שרצים ורושמים כאן כל מה שהחנויות אמרו להם בצורה אישית ? וזה שיש חנויות שיודעות (או משערות) שזה יכתב כאן ויש חנויות שלא יודעות זאת ?

אם כן אז הבנתי שאני צודק, לא צריך לחזור על זה :cool2: .

אז רגע - מה זו החנות השלישית שהופיע בזאפ ? סתם חרטטנים ? או שהמידע לא נכון ? או שיש כאן סתירה לא מובנת ?

בכל מקרה כמו שכולנו יודעים כדאי לחכות ולקנות כשזה יהיה אצל הרבה חנויות (וזה יהיה). גם אם דל יורידו אותו מפס הייצור, גם אם תהיה בלעדיות אצל חנות אחת, גם אם הדולר הולך לעלות ב 40 אחוז עוד שבוע וחצי, גם אם דל תכריז על העלאת מחירים צפוייה, גם אם LG תכריז על מחסור בפאנלי IPS, גם אם מדינת ישראל תודיע על "מס על מסכים שעולים מעל 1500 ש"ח", גם אם תהיה הגרלה של יונדאי לכל הקונה מסך דל 2410,

גם עם כל אלו אנו נחכה עד שהמסך יגיע להרבה חנויות, כי מבחינתנו כל השאר זה רק שמועות, שמועות שמועות שמועות (וזה ממש לא מעניין כרגע אם הן יהיו נכונות או לא).

פורסם

אל תדאג, בהחלט זה דבר ראשון ששמתי לב לאחר שרשמת את דברי יאיר מפנדה ולאחר שנתנו כאן את הלינק לזאפ.

זה בהחלט לא הגיוני שיספקו לנו את המסך הזה תוך 0 ימים.

זו הסיבה שרשמתי את אופצייה א' ("סתם חרטטנים"). אם זה אכן המצב בצורה וודאית, אנו אכן ניידע את זה בפורום ואתה כבר התחלת את הצעד הראשוני.

אף אחד לא ישחק איתנו כאן, לא בקטע של שיווק פולשני ולא בקטע של זילזול בזמני אספקה (אנו נזכור הכל לכל אחד כזה).

כל הכבוד על היוזמה עם המייל. אם לא פנית כגורם אנונימי שלא קשור לכלום אז אנא בדוק טוב את התגובה לפני פירסומה בפורום.

פורסם

אל תשכחו, שחוץ מ-CMS ונקסטופ, יש עוד יבואנים למסכי DELL.

פורסם

יש גם בזיגזג.

פורסם

תגובתם של NOTEBOOK CLUB

שלום מיכאל

המסך לא נמצא במלאי

זמן אספקה חודש ותשלום מראש

תודה

יגיל

From: Avi Rozentzvaig

Sent: Thursday, September 24, 2009 10:57 AM

To: Yagil Verjenski

Subject: FW: DELL U2410

From: Dan Horowitz [mailto:**]

Sent: Thursday, September 24, 2009 2:13 AM

To: Notebook Club Sales

Subject: DELL U2410

שלום רב,

ברצוני לדעת האם המסך http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2410wfp.htm נמצא במלאי, ובמידה ולא, תוך כמה זמן המסך יכול להיות מסופק?

תודה מראש

דן

מה שאותי הכי הצחיק זה שהם לא טרחו להסתכל על השם, ורק על המייל, ולכן קראו לי מיכאל :s07:

בכל מקרה, נראה גם מה התגובה של זיגזג, גם הם קיבלו מייל

תגובתם של זיגזג

היי, דן

המסך לא זמין כרגע במלאי.

זמן אספקה צפוי הוא כשבוע וחצי.

תומר

זיגזג

From: Dan Horowitz [mailto:**]

Sent: Thursday, September 24, 2009 1:05 PM

To: service

Subject: DELL U2410

שלום רב,

האם המסך DELL U2410 נמצא במלאי? ובמידה ולא, אם אזמין, מה זמן האספקה?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11215

תודה מראש

דן

רק נא לשים לב שבמידה והחנויות ראו שכתבתי ששלחתי להן מייל, יכול להיות שהתגובה שלהם תהיה בהתאם, אז לקחת בערבון מוגבל.

פורסם

ביקורת מקצועית על המסך מבית TFT-Central

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2410.htm

ה- INPUT LAG של ה- HP LP2475W יותר נמוך (טוב יותר, אבל לא משמעותי) מהדל 2410..עכשיו השאלה איזה מסך יותר איכותי מביניהם כי זאת הדילמה האמיתית.

כמה חסרונות מהביקורת:

*הכיול שדל עשו למסך חסר משמעות, בביקורת הוכיחו שהוא בכלל לא מכויל וזה סתם גימיק

*Black depth סביר אך טיפה מאכזב לעומת הHP LP2475W שמתעלה עליו גם בנושא זה.

*Dynamic contrast - הרבה פחות ממה שרשום על הנייר.

ולסיכום: (המסך מומלץ)

Conclusion

So is this a decent upgrade from Dell? In one word, yes! Users are bound to be attracted to the first 24" Dell screen using H-IPS panel technology, and that in itself is enough to make this a nice upgrade from the 2407 and 2408 versions. Dell have stuck with a few things which were not broken, such as the massive range of connectivity and ergonomic options, and I think that was wise. They have also improved a few areas such as responsiveness, input lag and viewing angles and its nice to see a couple of extras like the new OSD style and 12-bit LUT for smooth gradients. Calibration provided some good results, and the sRGB simulation mode actually worked very well.

Don't be too fooled by some of the rather enthusiastic claims though from the specifications, as a few areas were perhaps not quite as good as they could have been. The dynamic contrast ratio was nowhere near reaching its supposed specification, the facory calibration was not really very useful, and in practice, the 12-bit LUT didn't make too much difference compared with previous models really. There were a couple of slightly annoying features, including the strange inability to get a decent calibration from the 'custom' preset mode. I was also a little disappointed the U2410 could not match the black depth and contrast ratio of the similar HP LP2475W, but performance was still pretty admirable for a panel of this type. Overall, this was another good offering from Dell. This is going to be a popular screen I am sure, and rightfully so.

ביקורת על HP LP2475W למי שרוצה:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_lp2475w.htm

בחיפוש שעשיתי בגוגל DELL U2410 vs HP LP2475w - הדל עדיף במגוון הפורומים.

יש טענות שה- HP דהוי וקריאת טקסט לא חדה.

פורסם

כל עוד הHP לא מיובא בצורה מסודרת לארץ נראה לי שאין כ"כ התלבטות לקנייה.

פורסם

ביקורת מקצועית על המסך מבית TFT-Central

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2410.htm

ה- INPUT LAG של ה- HP LP2475W יותר נמוך (טוב יותר, אבל לא משמעותי) מהדל 2410..עכשיו השאלה איזה מסך יותר איכותי מביניהם כי זאת הדילמה האמיתית.

כמה חסרונות מהביקורת:

*הכיול שדל עשו למסך חסר משמעות, בביקורת הוכיחו שהוא בכלל לא מכויל וזה סתם גימיק

*Black depth סביר אך טיפה מאכזב לעומת הHP LP2475W שמתעלה עליו גם בנושא זה.

*Dynamic contrast - הרבה פחות ממה שרשום על הנייר.

ולסיכום: (המסך מומלץ)

Conclusion

ביקורת על HP LP2475W למי שרוצה:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_lp2475w.htm

בחיפוש שעשיתי בגוגל DELL U2410 vs HP LP2475w - הדל עדיף במגוון הפורומים.

יש טענות שה- HP דהוי וקריאת טקסט לא חדה.

יש משהו שלא הבנתי.

כאשר הם בדקו את ה- sRGB הם בחרו ב- Mode של sRGB במסך.

האם הם השתמשו גם בפרופיל ICC ייעודי שלהם או שזה משקף את המסך כאשר בוחרים ב- Mode של sRGB עם העיבוד הפנימי שלו?

כי התוצאה מדהימה.

פורסם

אך כדאי לציין שדל הוציאו PRESET חדש שנקרא GAME MODE - בו חלק מהעיבודים הפנימיים מבוטלים. זה מוריד עם הLAG ל ממוצע של 14.4 עם מקס של 20 MS, אם הם צודקים אז אלו נתונים טובים מאוד.

פורסם

זה מה שיש באפסקיילר dvdo edge

פורסם

לפי הביקןרת ולפי הנתונים מישהו האים המסך יכול לשמש גרפיקאים וצלמים מקצועים - ליעבוד תמונות - עריכה לדפוס, אפשרות הכוייל , לי יש EyeOne

בבקשה תשובה ממי שבאמת מבין :xyxthumbs:

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים