עבור לתוכן

adamo dell vs mc book apple או כול מחשב בתקציב קנייה בארב"ב עד 1600 דולר

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להשיג את הadamo בארץ?!??!?!

• תגובות 66
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני שמחה שהפורום התעורר בינתיים כול הלבטים שלי עולים פה בשירשור ואין תשובה חד משמעית .

אין ספק שאני רוצה א. מחשב שאני אוהב גם מבחינת עיצוב וגם שיהיה דק

ב. עם כל הטכנולוגיה שמתפתחת אי אפשר להשיג אותה כול שני וחמישי יוצא מחשב מתקדם יותר

בת'כלס אני רוצה מחשב אמין שגם עוד שנתיים הוא יהיה רלוונטי ולא עגלה ולא יתקע כשיש הרבה חלונות פתוחים

ג. סוגיה נוספת בגלל שאני סטודנטית ואני נאלצת לעבוד הרבה עם דוחות מעבדה (שימוש של אקסל ושיתוף קבצים)

ד. יש התעלמות מצרכי השימוש שלו : אני לא צריכה את המחשב הכי הכי עם מעבד מטורף לגימרים יש רק 3 פרמטרים חשובים משקל עובי אינטרנט

WIFI אקסל ווארד ושיתוף קבצים

ה. SST סוליד סטיט דרייב זה לדעתי עדיפות אבל לא חובה

וע"פ זה רציתי להשוות את אפל MEC MOOK PRO או AIR לעומת ADAMO

וכמו שציינתי בעבר אני לא נעולה על כלום אם יש הצעות נוספות של דגמים בארה"ב (כמובן עם התייחסות שתהיה לו אחריות בארץ) אני אשמח לשמוע בתקציב עד 1600 דולר אבל תמיד פחות לא יותר :silly:

פורסם

אתה רוצה אולי להרחיב למה סטודנט בארץ שונה כלכך מבשאר העולם ?

להזכירך, כבר יש עברית במק ...

אני שמחה שהפורום התעורר בינתיים כול הלבטים שלי עולים פה בשירשור ואין תשובה חד משמעית .

אין ספק שאני רוצה א. מחשב שאני אוהב גם מבחינת עיצוב וגם שיהיה דק

ב. עם כל הטכנולוגיה שמתפתחת אי אפשר להשיג אותה כול שני וחמישי יוצא מחשב מתקדם יותר

בת'כלס אני רוצה מחשב אמין שגם עוד שנתיים הוא יהיה רלוונטי ולא עגלה ולא יתקע כשיש הרבה חלונות פתוחים

ג. סוגיה נוספת בגלל שאני סטודנטית ואני נאלצת לעבוד הרבה עם דוחות מעבדה (שימוש של אקסל ושיתוף קבצים)

ד. יש התעלמות מצרכי השימוש שלו : אני לא צריכה את המחשב הכי הכי עם מעבד מטורף לגימרים יש רק 3 פרמטרים חשובים משקל עובי אינטרנט

WIFI אקסל ווארד ושיתוף קבצים

ה. SST סוליד סטיט דרייב זה לדעתי עדיפות אבל לא חובה

וע"פ זה רציתי להשוות את אפל MEC MOOK PRO או AIR לעומת ADAMO

וכמו שציינתי בעבר אני לא נעולה על כלום אם יש הצעות נוספות של דגמים בארה"ב (כמובן עם התייחסות שתהיה לו אחריות בארץ) אני אשמח לשמוע בתקציב עד 1600 דולר אבל תמיד פחות לא יותר :silly:

עכשיו אתה מבין על מה אני מדבר, אפשר לפתור את זה בעזרת VT למערכת WIN אבל... שוב זה מאלץ אותה להתקין WIN על מק.

פורסם
  • מחבר

לגביי ה X 200S חשבתי אליו וזו גם התלבטות כי מדובר ב 12 " והשימוש של המחשב צריך להיות במקום המחשב הביתי

המון תודה לכולם על העזרה והצומת לב[br]פורסם בתאריך: 24.08.2009 בשעה 18:19:39

להתקין WIN זו לא הבעיה השאלה האם זה יגרום לי לבעיות של שיתוף קבצים עבודה ובגים?( את ה WIN ניתן להוריד בחינם?)
פורסם

urib , יש אופיס למק, לא צריך להתקין WIN ...

http://www.microsoft.com/mac/products/Office2008/default.mspx

ויש גם גליונות אלקטרונים אחרים למק, וכבר מזמן אפשר לשתף קבצים בין מק לפי סי.

כל מה שכתבת רלוונטי לשנים אחורה (אולי כשאתה היית סטודנט..)

לפותחת השרשור - ברוכה הבאה שוב ;)

אם חשוב לך כניסות USB - לאדאמו יש 3.

אם חשוב לך משקל - האייר שוקל כחצי קילו פחות (אבל האדאמו מעט יותר דק...)

אם חשובים לך ביצועים - במחיר הבסיסי לאייר יש מעבד וזכרון מהירים יותר, כרטיס מסך טוב יותר, אבל דיסק קשיח רגיל ואיטי...

זמן סוללה דומה בשניהם

מע' הפעלה שונה לגמרי...

אבל הכי חשוב איזה מוצא חן בעיניך יותר ...

פורסם

MS OFFICE למק לא תומך בעברית

והתחליפים הם מצויינים למשתמש ממוצע+, הם לא מתאימים למשתמשים מתקדמים (שימוש במקרו/VB באקסל)

פורסם

1. עד כמה שזכור לי מהיותי סטודנט, השתמשנו באקסל לצורך מספרים, נוסחאות וגרפים, די נטול שפה... ואם צריך פה ושם כותרת אז אנגלית התקבלה בברכה.

2. הגליון האלקטרוני של iWORK 09 תומך בעברית

3. רוב הסטודנטים הם משתמשים ממוצעים+ באקסל ולא יותר מכך .

4. זה לא בושה להתקין ווינדוס לצורך פעולות מסוימות ועדיין להנות מ- os X ב 95% מהזמן שנותר (החל מעוד שבוע אף יותר עם השקת ה-snow )

פורסם

1.עדיין, צריך עברית ואין תמיכה בVB, זה עדיין מתאים לרוב המשתמשים אבל לא למתקדמים

2.אבל זה לא MS OFFICE, יש גם NEO OFFICE ו OPEN OFFICE וגם הם לא MS OFFICE, מה לעשות?

3.לא טענתי אחרת, בסה"כ כתבתי שMS OFFICE לא תומך בעברית

4.לדעתי, WINDOWS 7 מתעלה על LEOPARD/SNOW LEOPARD כמעט בכל אספקט (יש לי את שניהן כרגע)

אבל זה כבר לא ממש קשור לדיון.

:)

פורסם

אז בואו נחזור לדיון ;)

לגביי ה X 200S חשבתי אליו וזו גם התלבטות כי מדובר ב 12 " והשימוש של המחשב צריך להיות במקום המחשב הביתי

12" לטעמי קטן מדי, 13" זה אופטימלי. ל X200S מעבדים חלשים יחסית, אין כונן אופטי, אין טאצ'פד (רק טראקפוינט), ואם לבחור במחשב עסקי סולידי ואיכותי - עדיף ה E4300 של דל (או E4200 אם בכל זאת 12")

אבל עברנו מנישת העיצוב לנישת הביצועים ...

*לא ניתן להוריד ווינדוס באופן חוקי בחינם

*אמורה להיות תאימות בין מק לפי-סי אבל אין לי נסיון מעשי עם זה.

אם את מתקינה ווינדוס אז אין שום בעיית תאימות או באגים (מעבר לבאגים המובנים בווינדוס ;))

פורסם
  • מחבר

אין טעם לקנות מק ולהתקין אליו VISTA שאני ממילא לא יכולה לסבול , כשאמרתם שיש אופיס למק הוא עובד עם מערכת ההפעלה של מק?

השאלה פה האם המק בוק יגרום לי יותר בעיות מנחת עקב המעבר ? או שהשימוש של אקסל בו ידידותי לגמרי

דבר שני הדל 4300 לא כול כך נחשב קל והם יש לו בכלל סוליד סטייט דרייב ?

חוץ מה דל יש הצעות נוספות למחשבים חדשים שיצאו בחו"ל?

פורסם

ה-E4300 קל יותר מה- adamo ואפשר להזמין אותו עם SSD .

ולא דיברנו על ויסטה, עדיף להתקין XP או 7, וגם זה במקביל ללאופרד ולא במקום. בכלל, התקנת ווידוס רק אם ישנו יישום מתקדם כלשהו שאת חייבת באקסל בעברית ואין אותו במק.... (אני אישית לא נתקלתי בכזה)

אופיס למק מיועד למע' ההפעלה של מק כמובן, וגם אופן וניאו אופיס תואמים למק.

לגבי יותר בעיות מנחת - תהיה תקופת הסתגלות ללא ספק. זה כמו ללמוד לדבר שפה חדשה. זה לא קורה בין לילה.

פורסם
  • מחבר

ןצה השורה התחתונה לדעתכם?

ע"פ הדגמים שהוצעו פה

דל 4300

מק בוק פרו

אודמו דל

ולנובו מסדרת X 200

פורסם
  • מחבר

בתקציב שלי יש אפשרות לקנות מק בוק אייר 1.86GHz

Intel Core 2 Duo processor with 1066MHz frontside bus

2GB Memory

120GB SATA hard drive1

NVIDIA GeForce 9400M graphics

Ships: Within 24hrs

או שעדיין לקחת פרו

-i2.53GHz 13-inch |

Intel Core 2 Duo Intel 2GB Memory 4GB Memory

250GB hard drive

SD card slot SD card slot

Built-in 7-hour batterY

פורסם

הייתה לי את אותה התלבטות לפני שבוע וחצי בדיוק.

בחרתי לקנות את המקבוק פרו על המקבוק אייר כי לא מצאתי לנכון לשלם עוד 300 דולר (אני בחרתי במקבוק פרו 2.26 עם 2 GB זיכרון ו160 HD) בעבור 700 גרם בלבד, לעניין היופי גם המקבוק פרו החדש מדהים. כמובן שיש יתרון בכונן אופטי ושתי יציאות USB אבל לא בגלל זה בחרתי בו.

אני יכול לספר לך שיש לי טושיבה R500 ללא כונן אופטי ששוקל 780 גרם, ובאמת שזה לא כזה נורא לסחוב איתך שני קילו (משקל המקבוק פרו)..

אז בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

"בחרתי לקנות את המקבוק פרו על המקבוק אייר כי לא מצאתי לנכון לשלם עוד 300 דולר (אני בחרתי במקבוק פרו 2.26 עם 2 GB זיכרון ו160 HD) בעבור 700 גרם בלבד, "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים