פורסם 2010 בפברואר 115 שנים אני לא יודע מה איתכם , אומנם הבטא מהנה ואני אולי מבין הבודדים עד עכשיו שלא מתרסק להם המשחק וכד' אבל יש לי דילמה מאוד רצינית אם להזמין את המשחק או לא , אומנם זה לא מדד שהבטא מלאה בבאגים אבל עוד חודש המשחק צריך להיות בחנויות...
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים שיחקתי עכשיו קצת אחד על אחד ושניים על שנייםחוץ מזה שהמפות קצת גדולות מידי בשביל זה היה ממש כיףממש משחק חתול ועכבר (:
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים אני לא יודע מה איתכם , אומנם הבטא מהנה ואני אולי מבין הבודדים עד עכשיו שלא מתרסק להם המשחק וכד' אבל יש לי דילמה מאוד רצינית אם להזמין את המשחק או לא , אומנם זה לא מדד שהבטא מלאה בבאגים אבל עוד חודש המשחק צריך להיות בחנויות...אני איתך, תן למשחק עוד שבוע/שבוע וחצי. אם הוא לא ישתפר מספיק עד אז אז הסיכוי שהוא ישתפר עד סוף החודש שואף לאפס.
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים לגבי בעיות באגים וכדומה -זה יתקנו ,ואם ישאר מתי שהמשחק יצא- אז תמיד יש פאצים שמתקנים.לי רק איכפת שישנו מה שציינתי בעמוד קודם.
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים מישהו יודע מה זה ההתקפה של המטוס שיורה באזור קטן תוך כדי טיסה מהירה, ראיתי את זה כמה פעמים ולא הבנתי איך עושים את זה
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים שאלת תםה S6 שחברי הפורום מוסיפים לשם שלהם פה וב MW2זה בגלל סיימון? (:כן. זה התחיל כאות תודה על הקנייה הקבוצתית המעולה שסיימון ארגן לMW2.
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים מישהו יודע מה זה ההתקפה של המטוס שיורה באזור קטן תוך כדי טיסה מהירה, ראיתי את זה כמה פעמים ולא הבנתי איך עושים את זהזה קורה שהקבוצה התוקפת מצליחה להרוס את 2 המטרות. אחרי שזה קורה הקבוצה התוקפת יכולה להתקדם לשטח החדש.
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים מחבר שאלת תם ה S6 שחברי הפורום מוסיפים לשם שלהם פה וב MW2 זה בגלל סיימון? (: זה גם דגם מסויים של גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה כבר 10 שנים http://www.seagullguitars.com/products6%2Bcw.htm
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים סיימון, אם כבר, רציתי לשאול אותך- למה סיימון 6? ז"א, למה ה6?וכמה היא עלתה לך?
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים בואו נעשה כמו שעשו אז ב BF2 מי שרוצה לשים קלאן טאג של הפורום שיוסיף [HWz]
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים S6 שליט"א! סיימון, אתה עדיין לא הצלחת לשחק כמו שצריך ב-BF? אני רואה כבר את הסרבר הישראלי מלא וכולם משחקים שם בכיף!
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים זה גם דגם מסויים של גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה כבר 10 שנים http://www.seagullguitars.com/products6%2Bcw.htm גם שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.