פורסם 2009 בפברואר 216 שנים רק בגלל הדרייברים שווה לעבור לנבידיה לא?כבר אמרתי כמה דפים קודם, אם יש לך בראש שני כרטיסים שהם בערך אותו דבר, אחד ATI ואחד NVIDA (למשל 9800+ ו 4850) אז שווהלקחת את הNVIDA, אל תשכח שלNVIDA יש גם את הפיזיקס שזה עוד בונוס קטן וחביב...אם אתה בהתלבטות יותר רצינית, תתיעץ לגבי זה ספציפית, קשה להגיד פה אמירה כללית.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים פחות או יותר אפשר להגיד שATI תקנו את מרבית הבאגים של הדור האחרון שיצרה . העדכונים הבאים הם בשביל ניצול מקסימלי של הכרטיסים
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים עדכנתי עכשיו לאח שלי שיש לו 4870, לדעתי הדרייבר של NVIDIA יותר נוחים (לי 8800GTS)
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים לדעתי דווקא הדרייברים של NVIDIA הם זוועה, והם גם מספר 1 בגרימת מסכים כחולים בויסטה.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים זכותך להביע דעתך, אבל מס' 1 במסכים כחולים ? אם אתה מקבל יותר תוצאות בגוגל זה כתוצאה מנתח שוק גדול יותר...
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים זה מה שפורסם ע"י מיקוסופט לפני כמה חודשים, אני יחפש את זה. עריכה: כן זה קצת ישן ואולי זה השתנה מאז: http://arstechnica.com/hardware/news/2008/03/vista-capable-lawsuit-paints-picture-of-buggy-nvidia-drivers.ars ברור שזה שיש לNVIDIA נתח שוק גדול יותר משפיע, אבל לא ביחס של 1-3. עריכה 2: לפי זה: אז היחס בנתח שוק בין ATI לNVIDIA היה 1-1.5.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים לא יודע מה איתכם אבל כל פעם שאני מנסה להשתמש בריבוי מסכים עם ה 8800GTS אני מתחיל חצי שעה לפני הזמן כי הדרייבר עושה לי בעיות (וזה לא משנה איזה גירסה של הדרייבר, לא הייתי מגדיר אותו אמין), עוד לא יצא לי לנסות ריבוי מסכים עם ה HD4670 למרות שאני דיי בטוח שזה יהיה יותר נוח.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים יכול להיות שביגלל העיכוב אז ניצטרך לחכות פחות זמן(עוד 6 ימים)או שביגלל האיחור בימקום שבכול חודש זה יוצר ב 10 אז זה יצא ב 29 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.