עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

גיל נראה לי שהדרייברים כבר לא תומכים בו...

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
^ יש טעם לשחק איתו משחקים? :lol:

כשזה מה שיש אין מה לעשות.

רוצה לתת לי 780?

אז יש טעם או לא?

פורסם

לא נראה לי שיש טעם, אלא אם הדרייבר מביא פונקציה חדשה שתתמוך בכרטיס שלך, אבל לגרסאות רשמיות (שידועות כיציבות) תמיד טוב לעדכן.

פורסם
לא נראה לי שיש טעם, אלא אם הדרייבר מביא פונקציה חדשה שתתמוך בכרטיס שלך, אבל לגרסאות רשמיות (שידועות כיציבות) תמיד טוב לעדכן.

יש לי את ה320.49 שם היה רשום שזה תואם לסדרה 200 באחרון לא רשום אז לא אעדכן.

ד"א אשמח אם תעזרו לי פה http://hwzone.co.il/community/threads/529163-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%91OC

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוחרר בטא 326.41. עודכן עמ' ראשי.

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-326-41-beta-drivers-enable-shield-streaming

הנה מה ש-ManuelG אמר לפני שהדריבר שוחרר:

nrcx.png

https://forums.geforce.com/default/topic/558540/geforce-drivers/official-nvidia-326-19-beta-display-driver-feedback-thread-released-7-18-13-/1

לא הכל רשום ב-Release Notes. מראה שה-PDF'ים לא מספרים את כל הסיפור...

פורסם

מישהו יודע מתי תצא גרסה יציבה של geforce experience?

נראה לי קצת אירוני שקוראים לתוכנה ״חוויית ג׳יפורס״, אך כל פעם שאני רוצה לעדכן אותה, ההתקנה קורסת עם הודעת שגיאה.

לכן, אני נאלץ למחוק אותה ולהתקין הגרסה החדשה.

האם זו ה״חוויה״ שמנסים למכור לי? *מגלגל עיניים*

פורסם

אני מנחש שהסיבה היא הפיירוול שלך.

פורסם

יש לי את הפיירוול הפשוט של ווינדוס, אבל אנסה בכל זאת לבטלו בפעם הבאה שאתקל בהודעה על גרסה חדשה (אם אזכור).

פורסם

לא יודע אם זה המקרה אצלך.

מחיפושים שעשיתי נתקלתי בדיווחים על בעיה עם תוכנות פיירוול כמו comodo.

סתם עשיתי ניחוש.

היתה עוד סיבה שפעמיים הייתי צריך לפתור אצלי כדי שזה יעבוד.

ותהרוג אותי אני לא מצליח להיזכר.

גם בפעם השניה שנתקלתי בה שוב(מאותה הסיבה) לא זכרתי איך פתרתי אותה בפעם הראשונה.

לכן אני כמעט בטוח שגם אצלך יש סיבה ספציפית שאפשר לפתור.

אם אתה מקבל הודעת שגיאה(בחלון קופץ או בEVENT MANAGER), נסה לחפש על פי זה, רוב הסיכויים שהפיתרון יושב באינטרנט ורק מחכה לך שתמצא אותו.

והפיתרון כל כך מהיר ופשוט שדקה אחרי אתה עלול לשכוח אותו. :lol:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

וסוף סוף סודרה בעיית הTDR אחרי 36 שעות שממנה סובלים המוןןןןןןןן אנשים מכל העולם שקנו את סדרת 700 של NVIDIA וגם רק אני בארץ היחידי שסבל מזה חחחחח :)

פורסם
וסוף סוף סודרה בעיית הTDR אחרי 36 שעות שממנה סובלים המוןןןןןןןן אנשים מכל העולם שקנו את סדרת 700 של NVIDIA וגם רק אני בארץ היחידי שסבל מזה חחחחח :)

מה הייתה הבעיה?

פורסם

המחשב היה נתקע וקופא כל 36 שעות בדיוק בגלל שהדריבר של הכרטיס מסך היה קורס וזה בגלל שהTDR שזה מנגון הבדיקה שלו היה מזהה שגיאה.

הבעיה הזו יכולה לקרות מהמון סיבות ומה לא ניסיתי ושום דבר לא עזר ובסוף הסתבר שהדרייברים של NVIDIA לסדרה 7 פשוט היו דפוקים עד היום.

אני הצלחתי להשיג את הדרייבר הזה מלפני כמה ימים כבר :)

עכשיו תאר לך כמה זה מבאס ומתסכל שאתה קונה מחשב חדש בסכום יפה כולל GTX 770 והמחשב החדש שלך קופא ונתקע כל 36 שעות...זה היה פשוט סיוטטטטטטטטטטט.

מחיפוש בגוגל ובפורומים של NVIDIA רואים שהמוןןןןןן סובלים מזה ומשום מה אני רואה שבפורומים בארץ רק אני העלתי את הבעיה לכן נראה לי שאני היחידי :)

פורסם

^ באמת?!! גם לי זה קרה וממש לא קישרתי את זה לדרייבר של הכרטיס מסך. (לא יודע אם זה היה כל 36 שעות, אבל כל כמה זמן המחשב היה נתקע והייתי צריך לעשות ריסטרט) ועכשיו שאני חושב על זה, זה באמת התחיל אחרי שהתקנתי את הדרייבר הקודם (326.41)

מה שכן חוץ מזה, הדרייבר הקודם היה קורס לי בלי סוף אפילו שאני לא עושה כלום על המחשב, חשבתי לשנמך אבל אחרי התקנה נקייה של הדרייבר התדירות של הקריסות ירדה אז החלטתי לחכות לעדכון שיצא

אני אגיע הביתה אני אנסה להתקין את הדרייבר החדש, נראה כמה מהשטויות האלו הוא יתקן :P

פורסם

^אתה מתכוון לבעיה שהעללנו על הספק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים