עבור לתוכן

רוצה להתנסות בOC

Featured Replies

פורסם

אז יש לי פה מחשב ישן שאני רוצה להתנסות עליו בOC.

המפרט:

INTEL E5400 2.7GHZ

GIGABYTE G31M-ES2L

GAINWARD NVIDIA GEFORCE GT220 1024MHZ

KINGSTON 2GB RAM 800MHZ

ספק ג'נרי (נראלי) ZUES 520W

http://meaks.co.il/index.php?route=product/product&product_id=83 - הספק

אני רוצה לעשות למעבד ולכרטיס מסך OC.

לכרטיס מסך יש לי את ExpertTool של GAINWARD.

מה אני צריך למעבד?

עד כמה למשוך את הכרטיס מסך וכמה את המעבד?

הם בכלל בנויים לזה?

אני לא מתכוון להוציא לו את המיץ פשוט ללמוד את זה.

wjjn4vnogmcw.png

נערך על-ידי StrikeEagle

פורסם

המערכת מאוד LOW END ככה שרחוק או אפשרות לOC בלוח האם בספק אם תמצא.

גם לכרטיס מסך, אתה יכול לנסות אבל זה די אבוד מראש .

פורסם
  • מחבר
המערכת מאוד LOW END ככה שרחוק או אפשרות לOC בלוח האם בספק אם תמצא.

גם לכרטיס מסך, אתה יכול לנסות אבל זה די אבוד מראש .

אני יודע שהיא low end אבל עדיין אפשר לעשות איזה בוסט השאלה עד כמה?

והאם שהו מוכן לעזור בכך?

עם מערכת כזאת כל דבר יעזור.

שמתי לב שיש אפשרות להמהיר את הכרטיס מסך באקספרט טול השאלה עד כמה בטוח ואיך.

פורסם

את הכרטיס אתה יכול להמהיר עם כל תוכנה יעודית כמו שלך או afterburner של msi אבל בכרטיס הזה לא תגיע להרבה .

לא תוכל להרוס אותו כל כך מהר אם מזה אתה חושש, תעלה כל פעם את תדר הליבה ב-10 ותריץ בדיקה של occt או של 3dmark ברגע שיקרוס תחזור צעד אחורה

ותעבור לתדר הזכרונות שלל הכרטיס ותעלה אותם גם בהדרגה עד למצב של חוסר יציבות. בכרטיסים חזקים יותר יש אופציה להעלות מתח לכרטיס

אבל בשלך אין את האופציה לכן אני מעריך שתוכל להגיע ל- 700mhz בערך לליבה ן- 900mhz לזכרונות.

מבחינת המעבד - יש לך מדריך באתר איך לעשות אוברקלוק , רק שאני לא בטוח שבלוח שלך יש את כל האופציות שנחוצות לאוברקלוק , וגם אם כן , זה לוח חלש לאוברקלוק.

פורסם
  • מחבר
את הכרטיס אתה יכול להמהיר עם כל תוכנה יעודית כמו שלך או afterburner של msi אבל בכרטיס הזה לא תגיע להרבה .

לא תוכל להרוס אותו כל כך מהר אם מזה אתה חושש, תעלה כל פעם את תדר הליבה ב-10 ותריץ בדיקה של occt או של 3dmark ברגע שיקרוס תחזור צעד אחורה

ותעבור לתדר הזכרונות שלל הכרטיס ותעלה אותם גם בהדרגה עד למצב של חוסר יציבות. בכרטיסים חזקים יותר יש אופציה להעלות מתח לכרטיס

אבל בשלך אין את האופציה לכן אני מעריך שתוכל להגיע ל- 700mhz בערך לליבה ן- 900mhz לזכרונות.

מבחינת המעבד - יש לך מדריך באתר איך לעשות אוברקלוק , רק שאני לא בטוח שבלוח שלך יש את כל האופציות שנחוצות לאוברקלוק , וגם אם כן , זה לוח חלש לאוברקלוק.

קודם כל תודה.

עם התוכנה על גיינווארד אני לא אוכל להרוס את הכרטיס מסך?

למה המהירות של המאוור של הכ"מ לא משתנה? לא משנה איזה טמפרטורה הוא תמיד על 35%.

לאיזה תדר אגיע עם המעבד להערכתך?(אני עם קירור סטוק ומשחה טרמית מלפני שבוע וחצי [MX4]).

אפשר לעשות גם לראם?

נערך על-ידי StrikeEagle

פורסם

לא תהרוס כלום. המאוורר נמצא במצב אוטו' , אתה יכול להעביר למצב ידני ולשנות כרצונך.

עם קירור סטוק אני ממליץ קודם כל לעשות בדיקת מאמץ לפני האוברקלוק ולבדוק טמפ' במאמץ ורק אז לראות אם בכלל יש לך אפשרות להעלות תדרים.

אני ממליץ לך לעבוד לפי המדריך הבא: http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu

פורסם
  • מחבר
לא תהרוס כלום. המאוורר נמצא במצב אוטו' , אתה יכול להעביר למצב ידני ולשנות כרצונך.

עם קירור סטוק אני ממליץ קודם כל לעשות בדיקת מאמץ לפני האוברקלוק ולבדוק טמפ' במאמץ ורק אז לראות אם בכלל יש לך אפשרות להעלות תדרים.

אני ממליץ לך לעבוד לפי המדריך הבא: http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu

קודם אני אעשה לכ"מ ואז למעבד.

למה אם אני עושה יותר מידי המהרה אז יש מסך שחור ואז רשום שמנהל התצוגה קרס ונאלץ לעשות שיחזור ואחרי זה אני לא מצליח להגיע למהירות סטוק (645) אלא רק עד 405 כמו בתמונה הראשונה, אני צריך בשביל להחזיר את זה למצבו הקודם לעשות ריסטרט.

עריכה: עשיתי בדיקת מאמץ בOCCT למעבד.

[ATTACH=CONFIG]3410[/ATTACH]

נערך על-ידי StrikeEagle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים