עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם
Increases performance for GeForce 400 and 500-series GPUs in several PC games vs. v280.26 WHQL drivers. The following are some examples of improvements measured on Windows 7

הם כותבים בפירוש איזה סדרות של כרטיסים הם עובדים לשפר. מה שהם מציינים למטה זה דוגמאות לשיפור בכרטיס מסויים, כי אחוזי השיפור שונים בכל כרטיס והם לא יכולים לכתוב את כולם.

כמובן יש סיכוי שהביצועים ישתפרו גם בכרטיסים ישנים כתוצאה מאותם תיקונים, אבל אל תבנה על זה. למעשה יש אפילו סיכוי מסויים לירידה בביצועי כרטיסים ישנים.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לתשומת לבכם

מוזר אני עובדת עם GTX460 ובמשחק BF3 הדרייבר החדש 285.62 פשוט תוקע לי את המשחק!!!

חזרתי דרייבר אחד אחורה ל....280.26 והמשחק רץ חלק עם כל ההגדרות על ULTRA

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי 450GTS חדש והורדתי את הדרייבר המעודכן 285.58 (אני משתמש בXP)ץ

אני כל הזמן חוטף מסך כחול)BLUE SCREEN OF DEATH) עם ההודעת ש NV4_DISP ERROR

יש למישהו עזרה או עיצה? יש דרייבר בטוח בלי באגים שאפשר לסמוך עליו ??

תודה

פורסם

הבטא דרייברים החדש נותן לעבוד עם SLI בסקיירים אבל מה עם מודרן ווארפאר 3 מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים שתומכים בSLI בשבילו?

פורסם

מישהו באמת צריך SLI בשביל MW3 ?

פורסם

מי שמשחק על שלושה מסכים או שיש לו SLI של כרטיסים חלשים.

פורסם

ואלה,אני מקבל 45 אף פי אס יציב עם וי סינק על 1920x1080 וזה על 560ti אחד ולא יודע אני לא מתלהב מהביצוע משום מה לא נראה לי כל כך חלק לעומת סקיירים שהתמונה זזה ממש בחלקות לא יודע אולי המנוע של המשחק או שזה רק אני,בכל אופן מעדיף 80 אף פי אס במשחק הזה :)

דרך אגב הגיוני 45 אף פי אס ברזולוציה הזו עם הכרטיס הזה והכל פול כמובן 4 אנטיאלייזניג וגם ויסינק און?

פורסם

לא יצא לי לראות בנצ'ים של המשחק הזה. בכל מקרה אם אתה מקבל פחות מ-60FPS, למה vsync?

פורסם

כי התזוזה ממש גרועה במשחק משום מה בלי וי סינק אצלי לא יודע,לא נראה חלק אפילו שהאף פי אס 45,וגם בלי ויסינק משום מה לא ראיתי שעלה לי מעל 45,הגיוני?

פורסם

תקנה את המשחק ותפסיק להתבכיין, זה מגבלה בגלל פריצה גרועה.

פורסם

תקנה את המשחק ותפסיק להתבכיין, זה מגבלה בגלל פריצה גרועה.

לא,זה מנועים של שקל וחצי כמו סקיירים עם פורט מחורבן.וגם טעות שהבאתי SLI

פורסם
  • מחבר

האמת ש yfital צודק ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים