עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

ניסיתי פעמיים, כולל DRIVE SWEEP, ואפילו התקנתי גירסאות אחרות..

הבעיה עדיין קיימת.

זה כאילו דפק משהו במערכת.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסיר את כל הדרייברים כולל זה של המסך.

אחרי זה שלא יהיה לך מותקן אף דרייבר תתקין את זה של נווידיה ואחריו את זה של סמסונג

פורסם

מישהו נוסף נתקל בבעייה של אי-הצלחה בהתקנת הדרייבר החדש?

אני עם ויסטה אולטימט 64ביט,SP2,גם דרך האתר של נווידיה וגם דרך WINDOWS UPDATE אני מנסה להתקין את הדרייבר...ההתקנה מצליחה אבל הדרייבר לא מתעדכן בפועל.

פורסם

190.38 על ווינדוס 7 64-ביט גירסה 7100.

אין בעיות, נעשה היטב.

פורסם

אני שמח שזה עובד על וינדוס 7,אבל אני דיברתי על ויסטה ואני לא מתכוון לפרמט את המחשב ולעבור ל7 בגלל דרייבר של כ.מסך...

למישהו יש רעיון?

פורסם

אותו דבר שאמרתי לטוקסיק, אני גם מציע שאולי תבקרו בפורום של NV לראות אם יש פיתרונות (ולראות אם לעוד אנשים יש בעיות)...

עריכה:

קראתי בעצמי, נראה שיש לדי הרבה אנשים בעיות עם הדרייבר הספציפי הזה, מה שעובד לאחרים זה ממחיקה ודרייבר סוייפ עד פירמוט,

בכל אופן תחזרו אחד אחורה...

פורסם

בקיצור בחזרתי חזרה לגרסא מאוד ישנה של דרייבר שעבדה לי ועכשיו הכל בסדר.

הבעיה היא שכל דרייבר טיפה חדש דופק לי את המסך ואני צריך למחוק אותו

וואט דה פאק.

פורסם

התקנתי את הדריבר החדש 190.38 וכעת שאני רוצה להגדיר את הטלוויזיה שלי הוא לא נותן באשף:

txyzhz5lqcnd.jpg

http://up112.siz.co.il/up3/txyzhz5lqcnd.jpg

פורסם

אני יודע שאולי זה מוזר אבל מישהו שם לב לירידה בטמפ' עם הדרייבר החדש?

פתאום כשאני רואה סרטים , הכרטיס מתחמם הרבה פחות מאשר עם הדרייבר הישן...

פורסם

שמתי לב לתופעה מוזרה עם 190.38.

כשאני מריץ משחקים מסוימים לדוגמא crysis או protoype בוקע מין זמזום בתדר גבוה מכרטיס המסך.

במשחקים אחרים אין בעיה וזה בוודאות לא קרה עם 186.18.

עוד מישהו נתקל בתופעה?

פורסם

שמתי לב לתופעה מוזרה עם 190.38.

כשאני מריץ משחקים מסוימים לדוגמא crysis או protoype בוקע מין זמזום בתדר גבוה מכרטיס המסך.

במשחקים אחרים אין בעיה וזה בוודאות לא קרה עם 186.18.

עוד מישהו נתקל בתופעה?

תן לי לנחש יש לך 260 ? , לי זה קורה במסך הפתיחה ובתפריט של sims 3 בזמן המשחק "היזמזום" נעלם , כמה חברים שנתתי להם לבדוק את העניין טענו שכניראה אני הוזה ...

פורסם

תן לי לנחש יש לך 260 ? , לי זה קורה במסך הפתיחה ובתפריט של sims 3 בזמן המשחק "היזמזום" נעלם , כמה חברים שנתתי להם לבדוק את העניין טענו שכניראה אני הוזה ...

למה לנחש שאפשר ללחוץ על "מפרט מחשב" ולראות בדיוק איזה כרטיס יש לו??

(וכן , יש לו 260)

פורסם

wtf יש משהוא דפוק בדרייבר הזה נניח אני ניכנס למשחק והכרטיס מיתאמץ ויש רעש מהמאוורר כי המאוורר אצלי על אוטומט,אז יש רעש חזק כי הוא על איזה 84-95% ,ובדרך כלל שהייתי יוצא אז אחרי איזה 3-4 דקות המהירות מאווררר יורדת לבד פה זה ממש דפוק אני יוצא מהמשחק,המעלות יורדות מ 75 ל 50 ועדיין מהירות המאוורר לא יורדת,ואני חייב לכבות תמחשב לתת לו לנוח ולהדליק,והכי מוזר שאחרי שאני בודק מעלות שהמחשב שקט זה שוב על 50 מעלות והמאוורר ירד ל 40% והמחשב חוזר להיות שקט למה זה ככה??

פורסם

איך קובעים פרופיל למאוורר? ומה זה עושה? כי פעם זה פשוט היה על אוטומטי הייתי יוצא מהמשחק וזהוא אחרי כמה דקות המאוורר היה יורד ל 40% ואחשיו הוא לא יורד מ 84%

עריכה:שמתי לב שאחרי ריסט למחשב המאוורר חוזר ישר ל 40% והרעש מפסיק,זה ניראה כאילו שאני יוצא מהמשחק המאוורר ניתקע אל אותו מהירות,יענו לו שם לב שיצאתי מהמשחק,ואחרי ריסט אז פיתאום המהירות של המאוורר חוזרת לעצמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים