פורסם 2009 בינואר 1916 שנים אני הבנתי שסיגייט הודיעו שאמור יהיה לצאת עדכון FW, לא ראיתי שהוא יצא כבר או שמישהו קיבל אותו.
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים יצא היום (אך עדיין לא לכל הדיסקים הבעייתיים) - http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207931יש לבחור למטה בטבלה את סוג הדיסק, וזה יפנה להורדת ה- FW המעודכן.עדיין אף לא דיווח אחד שמישהו באמת הצליח לעדכן בכלל, בינתיים מי שמנסה לעדכן נתקל בשגיאה.הם גם הורידו את הכלי לבדיקת המספר סיריאלי של הדיסק, כנראה באמת הוא היה לא מדויק.עריכה: הם דפוקים לגמרי, עכשיו הורידו שוב את כל הקישורים...
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951הם דפוקים לגמרי אם מנסים להוריד מהלינק זה נותן קובץ ISO עם drivedetect.exe עליו אין שם שום firmware
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים אהלן!גם אני מרגיש לאגים מרגיזים במערכת וחשדתי בדיסק של סיגייט -500GB.עברתי על ההוראות עידכון באתר הרישמי ומסתבר שלפי הREVISION שיש לי והדגם ST3500320AS הדיסק שלי חייב עידכון...לאחר מעבר על הקבצים שקיימים בISO באמת יש רק את הDETECT שלהם ולא ברור לי איך לעדכן...מישהו הצליח לבצע עידכון?
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים חבל לך על הזמן.כרגע העדכון לא עובד בכלל, כפי ש-adiz כתב.כשיצא עדכון תקין, פשוט צרוב אותו כ-ISO על הדיסק, או על DOK ותפעיל את המחשב ממנו.אל תשכח לנתק לפני זה כל HDD שלא קשור לעדכון.
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים חבל לך על הזמן.כרגע העדכון לא עובד בכלל, כפי ש-adiz כתב.כשיצא עדכון תקין, פשוט צרוב אותו כ-ISO על הדיסק, או על DOK ותפעיל את המחשב ממנו.אל תשכח לנתק לפני זה כל HDD שלא קשור לעדכון.כן, שלחתי גם מייל לסיגייט לגבי העניין...מישהו יודע מתי העידכון ייצא?
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מי שמעדכן, שיספר איך הלך (בתקווה שכלום לא ילך). יש כבר קובץ לעידכון? לי אין בעיה להיות שפן הניסיונות
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים גם אני מרגיש לאגים מרגיזים במערכת וחשדתי בדיסק של סיגייט -500GB.אין לזה שום קשר. ה"לאגים" הם רק בדגם ה-ST31500341AS שהוא ה-1.5TB שלהם.
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים אין לזה שום קשר. ה"לאגים" הם רק בדגם ה-ST31500341AS שהוא ה-1.5TB שלהם.אז לגב איזה בעיות דיברו באשר דגמים אחרים??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.