עבור לתוכן

HD4870 1GB DDR5 Vs. GTX260 Core216

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתלבט בין הכרטיסים וקראתי מלא השוואות,

מי בין הכרטיסים יותר טוב, לרזולוציה 1920X1200 מסך 24

• תגובות 94
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם קראת הרבה השוואות אז אין צורך לציין שהgtx260‎ ‎‏ יביא לך לרוב ביצועים טובים יותר

פורסם
  • מחבר

כן, לומרות זאת העובדה שהוא לא תומך ב DX10.1 והתהליך ייצור שלו גדול יותר מה שאומר תיאוריתית פליטת חום גבוהה יותר וצריכה גם כן, עדיין עדיף לי הכרטיס הזה לעומת המתחרים שלו מ ATI ?

פורסם

אומנם יש לי GTX260 רגיל ולא 216, ולמרות שהוא מיוצר ב-65 נ"מ, פליטת חום זאת הבעיה האחרונה שלי איתו , במצב מנוחה הוא ב-35 מעלות ובמשחקים כבדים הוא לא עובר את ה-60 לפי דעתי(איך שיצאתי ממשחק כבד אני ישר בודק בEVEREST והתוצאות הן לרוב בין ה-50 ל-60), כמובן שזה בגלל שאני מגדיר את המהירות מאוורר שלו ל-90%(שזה אומנם קצת רועש אבל שומעים את זה רק אם יש שקט מוחלט בחדר ואני בלי אוזניות שזה כמעט אף פעם).\

וכמובן הוא תומך ב-CUDA וPHYSX שזה גם פקטור.

פורסם

PHYSX וCUDA זה לא באמת דברים שהוא ישתמש בהם...

בכל מקרה, DJ, אתה בטוח שגירסאת הג'יגה של ה4870 לא טובה יותר מה260?

פורסם

תראה, ישנן באנצ'ים כאלה ואחרים... לי אישית לא יצא לנסות את הGTX260 CORE216 אבל נראה לאחרונה שכל ההשוואות נוטות לעבר הGTX260

מה גם יש דרייברים יציבים יותר ומה לעשות יותר תמיכה במשחקים...

אם למישהו יש את הכסף ורוצה GTX260, שיבושם לו אין בעיה

פורסם
  • מחבר

אבל הם באותו מחיר

אז מה ההבדל ?

פורסם

מי אמר? יש לך היום HD4870 החל מ1200 שקלים והGTX260 216 הטיפוסי יעלה לך 1450-1550

פורסם

לדעתי הם שניהם אותו דבר... ה GTX לוקח אבל אבל לא במשמעות גבוהה ... זה תלוי מה אתה מעדיף ATI או NIVIDA :]

בכל מצב אני קניתי SAPPHIRE HD4870 DDR5 1GB ב1600 שקל ( זה לא משתלם עדיף לקחת את ה GTX אבל אני אוהד של ATI אז ככה שזה בסדר מבחינתי )

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו יש בעיות דרייברים וחימום בכרטיסי ATI ?

האם LIBERY 400 מספיק לכרטיסים האלה?

פורסם

אין בעיות חימום בHD4870, שמועה של אנשים שלא מבינים בטמפ' הכרטיס וכמה הן צריכות להיות

הליברטי 400 צריך להספיק להם

פורסם
  • מחבר

אז היית לוקח את ה CORE216 ?

פורסם

לדעתי ה 4870 חזק יותר, אבל מה שקורה בחוץ במציאות זה ש nVidia משלמת לחברות המשחקים כך שהכרטיסים שלה פועלים יותר טוב -.-"

אם לא היה לי לוח EX38 של Crossfire תכלס היתי לוקח 260

פורסם

תלוי אם אתה עושה OC או לא

במקרה ולא עדיף HD4870 1GB בגלל שהתוספת של ה-100 ש"ח ל-GTX260 לא שווה

אבל אם אתה עושה OC לכרטיס המסך אין שום מקום למחשבה - ה-GTX260 לוקח בענק

פורסם

לדעתי ה 4870 חזק יותר, אבל מה שקורה בחוץ במציאות זה ש nVidia משלמת לחברות המשחקים כך שהכרטיסים שלה פועלים יותר טוב -.-"

אם לא היה לי לוח EX38 של Crossfire תכלס היתי לוקח 260

למה היית לוקח לוח X38 תומך CF בגלל הכרטיס הזה?

1 - הלוח תומך CF, שכח מSLI

2 - יש לו PCI-E2 כמו שללוח P43 יש PCI-E2 ואתה לא תראה שום שינוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים