עבור לתוכן

אייבורי דוחפים את EZcool. מישהו ניסה בפועל ונכווה ?

Featured Replies

פורסם

עם כרטיסים כאלה לא כדאי לשחק משחקים. תקנה ספק של SEASONIC, אם יקר לך יש זולים יותר של FSP או HEC (שמגיעים עם שנת אחריות אחת אבל חוץ מזה אין איתם בעיה).

• תגובות 58
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בואו נגיד ככה ב200 ש''ח לא תמצאו ספק יותר טוב שיחזיק לכם 9800GT

ו ezcool מחזיק בלי בעייה

פורסם

ב275 יש לך Seasonic 400W שדווקא כן...

שים לב למפרטים אצלי ולספקים... שים לב שכל המפרטים עם אוברקלוק..

ורק תבין כמה שההספק לא משנה אלא יותר האיכות של הספק...

הכל עובד פרפקט והספקים שקטים לחלוטין.

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990

אני חושב שזה די The best value for money :D

ספק בעל 30A במסילות ה12V ביחד..

לעומת נניח ENERMAX LIBERTY שיש לו 34A לדעתי הספק הזה משתלם מאוד ומחזיק מערכות מאוד חזקות שדורשות המון מתח יפה(דוגמאת המערכת שלי)

פורסם

Integral - היית שם אותו במערכת עם כרטיס מסך ATI4850 ? ואם כן, איזה דגם של איזיקול ?

לא.

פורסם

לי יש ספק כזה של SPIRE שגם אייבורי דחפו לי, אל תיקח אותו הוא רועש.

תקנה את הOCZ STELATH XSTEAM משהו כזה קראתי עליו כמה REVIEWS בזמן האחרון והוא ספק מצוין במחיר לא יקר לפי ביקורות.

פורסם

בואו נגיד ככה ב200 ש''ח לא תמצאו ספק יותר טוב שיחזיק לכם 9800GT

ו ezcool מחזיק בלי בעייה

אתה אומר את זה מנסיון

פורסם

יש FSP במחיר של EZCOOL, אין שום סיבה לקנות אותם.

פורסם

למרות שזה קצת חורג מהנושא הכללי -

יש מעט מאוד חנויות מחשבים בהן ניתן לסמוך על עצות שהמוכר נותן - ואיבורי היא בוודאי לא אחת מהן. הייתי עד לנסיון שלהם למכור למישהו חלקי מחשב שאמנם הלקוח ביקש אבל שכלל לא תאמו אחד את השני. ככה זה. אתם רוצים לשאול - תשאלו מישהו מבין וניטרלי, לא מוכר בחנות.

פורסם

באותה מידה יש לקוחות שחושבים שיודעים מה שהם צריכים בגלל שאיזה חבר 'מבין' תקע להם את זה בראש... לא פחות מייאש.

בכל אופן הEZ כENTRY נחמדים ועדיפים בהרבה על ספק ג'נרי של 8 דולר ללא ספק. אם מדובר במערכת למשחקים כמובן שכדאי לקחת ספקים יותר רציניים.

פורסם

EZcool עובדים יפה מאוד בשני מחשבים שהרכבתי

לדעתי מדובר על ספק יחסית לא רע

פורסם

יש לי ספק של ezcool שקניתי בזמנו באייבורי.

הוא עבד יפה בשנתיים האחרונות, אבל עשה המון רעש.

עשיתי לו את המוד הראשון בערך שעשיתי אי פעם - החלפתי לו את המאוורר במאוורר 8" של arctic cooling -מוד גטו לגמרי, המאוורר מחובר באמצעות חוטי מתכת, אין סבכה להגנה על האצבעות, ויש רווח לא נחמד (תרמית) בין המאוורר לחור של המאוורר הקודם.

התוצאה - עכשיו הספק שקט לגמרי, אבל האיזור של הספק חם יותר, וכנראה קיצרתי לו את החיים בצורה יפה. (עשיתי את המוד לפני מס' חודשים, וזה עדיין שורד).

המסקנה שלי - תשקיע סכום ראוי בספק שלך, ותוודא שהוא הולך להיות שקט...

פורסם

רוב ספקי הEZCOOL שנמכרים באייבורי הם כמו המחשבים שבהם הם מותקנים - זולים. אלו ספקי ה300W עם מאוורר 80ממ מאחור. ספקי ה400 ו450 שלהם יותר טובים, שקטים יותר ואיכותיים יותר.

פורסם

רוב ספקי הEZCOOL שנמכרים באייבורי הם כמו המחשבים שבהם הם מותקנים - זולים. אלו ספקי ה300W עם מאוורר 80ממ מאחור. ספקי ה400 ו450 שלהם יותר טובים, שקטים יותר ואיכותיים יותר.

לי יש ספק 450W שלהם וטפו..טפו..עובד יפה וממש שקט, אבל הצבע שלו מין שחור כסוף מבריק כזה ולא מהפח הזול של ספקים שנמכרים במשקל...

פורסם

יש לי ספק שלהם ואני תכלס מרוצה..

6550 עם OC של 50 אחוז

OC לזכרונות

OC לכרטיס מסך 9600 GT

ושלושה HDD

והמחשב עובד מעולה בלי נפילות ושום דבר כבר יותר משנה..

יחסית הרעש שלו סביר אבל אי אפשר להגיד שהוא שקט, רגיל.

פורסם

אני שמח שכל ספקי ה-EZ שכולם קנו עובדים, אבל אין דבר כזה "מרוצה מספק" חוץ מהעובדה שאת מרוצים שהוא עובד ( מן הסתם) ואולי שקט יחסית.

אתה לא יכול להיות מרוצה מאחר ואתה לא בדקת אם הוא יציב, אם הוא בעל נצילות גבוהה וכו' וכו'.

כמו שאמרו פה, FSP שנמכרים באותו המחיר עדיפים. בסביבות 200 ש"ח כבר שווה להשקיע ב-Seasonic 400W ובטח ובטח שבמחירים יקרים יותר אין מה להסתכל לכיוון שלהם.

מסכים עם אינטגרל שאם יש לך באמת מעט כסף לקנות ספק - הם יכולים להיות פיתרון נחמד למערכת משדרדית קלה, אבל מצד שני כשיש את ה-FSP שעולים 110-120 אני לא יודע בכל זאת עד כמה כדאי לקחת EZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים