עבור לתוכן

דיון ראשי :: 2/3/4 ליבות, מה הכי משתלם?

Featured Replies

פורסם

שתי ליבות בהחלט.

שמעת על המשפט "כשקונים מחשב לא חושבים על העתיד"?

;D ;D

אמת

<<<

• תגובות 235
  • צפיות 39.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קרייסיס וקרייסיס וורהד תומכים בריבוי ליבות? ממתי?

(הכוונה היא למרובע ליבות, לא כפול ליבה)

מהיום שהם יצאו.

קרסיס הוא אגב, המשחק הראשון שעושה שימוש במרובע ליבות.

בפועל, השימוש הוא רק על הנייר. אבל מי באמת שם לב לזה.

פורסם

אין באמת שיפור בביצועים בין 4 ליבות ל2 ליבות, אז מבחינתי התמיכה לא באמת קיימת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

באמת אנשים יש פה מישהו שמריץ את ה‎ E8400 על הגיטיאיי?איך זה רץ ?

פורסם

יש הפרש ביצואים בניהם

פורסם

בGTA יש יתרון לQ6600, אבל זה עדיין לא רץ טוב בכל מקרה (ברוב המקרים).

מיום ליום נראה שכשאנשים יפסיקו לשפוט חומרה רק על פי משחק אחד, אולמרט יתפטר (רמז - לא יקרה).

פורסם

בGTA יש יתרון לQ6600, אבל זה עדיין לא רץ טוב בכל מקרה (ברוב המקרים).

מיום ליום נראה שכשאנשים יפסיקו לשפוט חומרה רק על פי משחק אחד, אולמרט יתפטר (רמז - לא יקרה).

זה ממש לא נכון! תפסיקו לשפוט את המשחק GTA IV בגלל גרסאות פיראטיות.

אצלי המשחק טס! אצל חבר עם מערכת C2D E7200 וכרטיס 9600GT עובד יפה, ממוצע 30-35FPS בהגדרות בנוניות+.

פורסם

הוא לא מתפטר הוא פשוט לא מתמודד בבחירות הבאות . ציפי ראש קדימה אם אתה לא מעודכן . גם אם יחזור לפוליטיקה זה לא כמו שאתה חושב.

פורסם

זה ממש לא נכון! תפסיקו לשפוט את המשחק GTA IV בגלל גרסאות פיראטיות.

אצלי המשחק טס! אצל חבר עם מערכת C2D E7200 וכרטיס 9600GT עובד יפה, ממוצע 30-35FPS בהגדרות בנוניות+.

תתפלא, לחבר שלי יש את הגירסא המקורית ויש לו E8400 ו8600GT ושני ג'יגהבייט ראם, והמשחק לא עובד חלק גם על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.

ואל תגיד שזה בגלל שיש לו משחב חלש, כי זה לא מחשב חלש, והוא אמור להריץ כל משחק היום לפחות על המינימום.

תיכנס גם לפורום משחקים, תראה שיש שם דיון שלם שמוקדש כולו רק לבעיות הטכניות במשחק.

ו-bluemail, את המושג מטאפורה, שמעת?

בכל מקרה, תודה שהערת את עיני בעינייני פוליטיקה. בפעם הבאה אשתמש ב"חזירים יעופו באויר"...

פורסם

תתפלא, לחבר שלי יש את הגירסא המקורית ויש לו E8400 ו8600GT ושני ג'יגהבייט ראם, והמשחק לא עובד חלק גם על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.

ואל תגיד שזה בגלל שיש לו משחב חלש, כי זה לא מחשב חלש, והוא אמור להריץ כל משחק היום לפחות על המינימום.

תיכנס גם לפורום משחקים, תראה שיש שם דיון שלם שמוקדש כולו רק לבעיות הטכניות במשחק.

ו-bluemail, את המושג מטאפורה, שמעת?

בכל מקרה, תודה שהערת את עיני בעינייני פוליטיקה. בפעם הבאה אשתמש ב"חזירים יעופו באויר"...

אתה עושה צחוק...? 8600GT זה כרטיס שלא נכנס אפילו לקטגורית MID. :s07:

פורסם

אני לא עושה צחוק בכלל, כבר התנסיתי עם הכרטיס הזה ואפילו קרייסיס הוא מריץ על 1024X768, במדיום. וכן, בהחלט שחיק, 30 FPS.

כמו שאמרתי, GTA לא רץ אצלו בצורה שחיקה גם בהגדרות הכי נמוכות שאפשר.

פורסם

אני עם אורי במקרה הזה, כרטיס חלש בצורה חסרת תקנה. למשחקים קונים כרטיסים אמיתיים, לא זבל.

פורסם

בסדר, נכון, זה כרטיס זבל.

אבל תסכימו איתי שהוא צריך להריץ את המשחק הזה על הגדרות מינימום חלק לגמרי, כן? מדובר פה על 800X600...

בכל מקרה, זה לא רק אני שאומר שהמשחק הזה לא מנצל את החומרה כמו שצריך וגם ככה אין טעם להתווכח על זה פה, אנחנו לא בדיון המתאים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום .

אני מתלבט בין ה Q6600 - E8400 בגלל שאני לא יודע אם (עוד חודש חודשיים) ייצאו משחקים שתומכים ב 4 ליבות .

E8400 על 3.8 יספיק כמו Q6600 על 3.0 ?

תודה לכולם .!!!!

פורסם

אם תיקח את ה-E8400 ל-3.8 אני מניח שתוכל לקחת את ה-Q6600 ל-3.4

בכל אופן, ה-Q6600 הוא קניה מעט חכמה יותר כרגע מכיוון שיש כבר מספר משחקים שתומכים בריבוי ליבות בשוק והמחיר של שניהם זהה, בדיוק כמו הביצועים שלהם במשחקים שאינם תומכים בריבוי ליבות אשר גם הם, זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים