עבור לתוכן

דת ואמונה - דיון מרוכז - V2.0

Featured Replies

פורסם

אם הוא כבר יוצא מהפורום שלו, למה שלא יבוא לפה?

• תגובות 4.6k
  • צפיות 453.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מנהל הפורום לא יכול לפתוח בשבילו דיון? כמה מוזר. נו, שויין.

יודע מה, אני מוכן ללכת לפורום שלו, אם שישה כותבים יבקשו, אם לא יצטרפו לדיון כותבים חדשים ואם הוא יסגר ברגע שיתחשק לי. מקובל עליך? ועד שהתנאים האלו יתקיימו, תפסיק לנסות לשכנע אותי ללכת לשם.

פורסם

לא שווה

סתם ויכוח של שטויות

יש לנו פה נציגות משלנו

חוץ מיזה הוא מין רוני לעניים :lol:

פורסם

רק שרוני תמיד יכול לומר "לכו לדניאל בלס והוא כבר יראה לכם". מה בלס יאמר כשלא יהיו לו תשובות, "לכו לרוני"?

פורסם

מנהל הפורום לא יכול לפתוח בשבילו דיון? כמה מוזר. נו, שויין.

יודע מה, אני מוכן ללכת לפורום שלו, אם שישה כותבים יבקשו, אם לא יצטרפו לדיון כותבים חדשים ואם הוא יסגר ברגע שיתחשק לי. מקובל עליך? ועד שהתנאים האלו יתקיימו, תפסיק לנסות לשכנע אותי ללכת לשם.

מה אתה רוצה? שאלתי את המנהל,הוא אמר שאין לו את הרשות לשים תנאים אחרים.

מישהו שכנע אותך ללכת?כרגע שמתי את זה באופם כללי, איסתרא חביבי כל הטענות שלך מוכרות כבר מאתרי כפירה, נראה לך שלבלס לא יהיה מענה? חח.

פורסם

כשהאמת מכה בפרצוף - השיטה היא לשנות את העובדות ע"י ויכוחים סמנטים .

עצם העובדה שבן אדם טוען שיש אמת - היא שקר ! מניפולציה שנועדה לדבר אחד והיא הכנסת המאמין אל תוך "העדר"

המחלבה והמשחטה - הן הסיבות לגידול כבשים

:elkgrin:

פורסם

המחלבה והמשחטה - הן הסיבות לגידול כבשים

:elkgrin:

אהבתי :xyxthumbs: ...

SHEEPLE... :cool2:

פורסם

דניאל בלס שקרן, סובל מהזיות ולא מדוייק. כתביו לא נכונים ומטעים.

כל מה שהוא עושה זה לכתוב בענייניות לנושא עם הרבה מילים.

פורסם

אני לא חושב שאתה ממש מתכוון לזה אבל אני בהחלט מסכים לצורת ההסתכלות העובדתית , פילוסופים כותבים את צמד המילים "לא יודע" ב 4000 משפטים , אני חושב שלזה אתה מתכוון .

"מורים רוחניים " מרוויחים מעצם היותם לא קפדנים בפרט "שולי" כזה או אחר .

מאמינים הם כמו כבשים , המורה שהוא הרועה מוליך אותם למרעה ולשוקת סוגר אותם בדיר ומגרש את הזאבים כל זאת כדי לגזוז להם את הצמר ולמכור וכדי לחלוב וגם כדי לאכול את בשרם , זהו , אז אפשר להבין את המניע של המורים הרוחניים לשכנע מאמינים אבל למה שמאמין ישתכנע ?

למה שבן אדם ירצה להיות דתי ? ( כל דת )

פורסם

דניאל -בלס נכנס לפורום כל הרוצה להשתתף/לצפות מוזמן.

1. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2459887 - דיון מרוכז: יקום ובריאה

2. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2459953 - דיון מרוכז: אמיתות המקרא.

הרבה מילים יפות ושפה נקיה אבל בסופו של דבר מדובר באותן שטויות רגילות.

פורסם

מעניין שאף אחד לא נכנס לשם כדי להקשות.צ'או צ'או ילדודס.

פורסם

רוני, דבר אחד מצייר אותך באופן שלילי, רבות ההזדמנויות (מילא פעם, פעמיים) בהן אתה שולח אנשים לבלס במקום לענות להם בעצמך.

יותר מיזה, האם שאלת את עצמך מה בלס יחשוב על זה?.

מילא תגיד אני לא יודע; אברר ואחזור עם תשובה..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Paon_de_dos_-_peacock.jpg

גם לזה האקראיות אחראית?.

גם עכשיו תפגיזו אותי עם רשימת היפותזות?.

פורסם

המעשים של לשלוח מישהו אל "המורה" שלך הן דבר מקובל ביותר בדת ממוסדת שעובדת על פי היררכיה ויש לה את העסקנים שלה ואת המורים שלה . הבחור בא לעשות סוג של עבודת מכירה למי שמחזיק את הדעת שלו אצלו , זה בהחלט מובן והגיוני בצורה מעוותת .

ה"מורה הרוחני " מקבל את האמון של המאמנים שאינם צריכים לחשוב ו / או להיות אחראיים לדעתם יותר ועם כל בעיה הם פונים ל"מורה שלהם " בשאלה .

במקרה דנן זו מערכת שעובדת כך : אתה תביא אותם אני אדבר איתם , חלוקת עבודה .

וכמו שאתה לא מקבל בעין יפה את חלוקת העבודה דלעיל , מדוע אתה עושה חלוקת עבודה בין מעשיי האלוהים לבין אקראיות ???

אקראיות היא חלק מהתפיסה האלוהית ,אני חושב שיש כאן פיקשוש רציני כי הליצנים אומרים יש אלוהים ומיד מחברים את ההמשך "והוא אמר כך וכך "

אין ולא צריכה להיות מחלוקת על קיום דבר שאינך יודע או בטוח שהוא קיים , מפני שכל הספקות בקשר לקיום האלוהים הם נובעים ממה שהוא ליכאורה אמר :bash:

אין בעיה עם קיום האלוהים ,הבעיה היא עם מי שטוענים לייצג אותו

:s07:

פורסם

המעשים של לשלוח מישהו אל "המורה" שלך הן דבר מקובל ביותר בדת ממוסדת שעובדת על פי היררכיה ויש לה את העסקנים שלה ואת המורים שלה . הבחור בא לעשות סוג של עבודת מכירה למי שמחזיק את הדעת שלו אצלו , זה בהחלט מובן והגיוני בצורה מעוותת .

ה"מורה הרוחני " מקבל את האמון של המאמנים שאינם צריכים לחשוב ו / או להיות אחראיים לדעתם יותר ועם כל בעיה הם פונים ל"מורה שלהם " בשאלה .

במקרה דנן זו מערכת שעובדת כך : אתה תביא אותם אני אדבר איתם , חלוקת עבודה .

וכמו שאתה לא מקבל בעין יפה את חלוקת העבודה דלעיל , מדוע אתה עושה חלוקת עבודה בין מעשיי האלוהים לבין אקראיות ???

אקראיות היא חלק מהתפיסה האלוהית ,אני חושב שיש כאן פיקשוש רציני כי הליצנים אומרים יש אלוהים ומיד מחברים את ההמשך "והוא אמר כך וכך "

אין ולא צריכה להיות מחלוקת על קיום דבר שאינך יודע או בטוח שהוא קיים , מפני שכל הספקות בקשר לקיום האלוהים הם נובעים ממה שהוא ליכאורה אמר :bash:

אין בעיה עם קיום האלוהים ,הבעיה היא עם מי שטוענים לייצג אותו

:s07:

מישהו הבין משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים