פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים ידעתי שתשאל את זה בגלל שיש לו את התנאים הללו http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2522739&forum_id=4142 מנהל הפורום [כאן]לא יכל לאשר זאת.
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מנהל הפורום לא יכול לפתוח בשבילו דיון? כמה מוזר. נו, שויין.יודע מה, אני מוכן ללכת לפורום שלו, אם שישה כותבים יבקשו, אם לא יצטרפו לדיון כותבים חדשים ואם הוא יסגר ברגע שיתחשק לי. מקובל עליך? ועד שהתנאים האלו יתקיימו, תפסיק לנסות לשכנע אותי ללכת לשם.
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים לא שווה סתם ויכוח של שטויות יש לנו פה נציגות משלנו חוץ מיזה הוא מין רוני לעניים
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים רק שרוני תמיד יכול לומר "לכו לדניאל בלס והוא כבר יראה לכם". מה בלס יאמר כשלא יהיו לו תשובות, "לכו לרוני"?
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מנהל הפורום לא יכול לפתוח בשבילו דיון? כמה מוזר. נו, שויין.יודע מה, אני מוכן ללכת לפורום שלו, אם שישה כותבים יבקשו, אם לא יצטרפו לדיון כותבים חדשים ואם הוא יסגר ברגע שיתחשק לי. מקובל עליך? ועד שהתנאים האלו יתקיימו, תפסיק לנסות לשכנע אותי ללכת לשם.מה אתה רוצה? שאלתי את המנהל,הוא אמר שאין לו את הרשות לשים תנאים אחרים.מישהו שכנע אותך ללכת?כרגע שמתי את זה באופם כללי, איסתרא חביבי כל הטענות שלך מוכרות כבר מאתרי כפירה, נראה לך שלבלס לא יהיה מענה? חח.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים כשהאמת מכה בפרצוף - השיטה היא לשנות את העובדות ע"י ויכוחים סמנטים .עצם העובדה שבן אדם טוען שיש אמת - היא שקר ! מניפולציה שנועדה לדבר אחד והיא הכנסת המאמין אל תוך "העדר" המחלבה והמשחטה - הן הסיבות לגידול כבשים :elkgrin:
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים דניאל בלס שקרן, סובל מהזיות ולא מדוייק. כתביו לא נכונים ומטעים.כל מה שהוא עושה זה לכתוב בענייניות לנושא עם הרבה מילים.
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים אני לא חושב שאתה ממש מתכוון לזה אבל אני בהחלט מסכים לצורת ההסתכלות העובדתית , פילוסופים כותבים את צמד המילים "לא יודע" ב 4000 משפטים , אני חושב שלזה אתה מתכוון ."מורים רוחניים " מרוויחים מעצם היותם לא קפדנים בפרט "שולי" כזה או אחר .מאמינים הם כמו כבשים , המורה שהוא הרועה מוליך אותם למרעה ולשוקת סוגר אותם בדיר ומגרש את הזאבים כל זאת כדי לגזוז להם את הצמר ולמכור וכדי לחלוב וגם כדי לאכול את בשרם , זהו , אז אפשר להבין את המניע של המורים הרוחניים לשכנע מאמינים אבל למה שמאמין ישתכנע ? למה שבן אדם ירצה להיות דתי ? ( כל דת )
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים דניאל -בלס נכנס לפורום כל הרוצה להשתתף/לצפות מוזמן.1. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2459887 - דיון מרוכז: יקום ובריאה2. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2459953 - דיון מרוכז: אמיתות המקרא.הרבה מילים יפות ושפה נקיה אבל בסופו של דבר מדובר באותן שטויות רגילות.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים רוני, דבר אחד מצייר אותך באופן שלילי, רבות ההזדמנויות (מילא פעם, פעמיים) בהן אתה שולח אנשים לבלס במקום לענות להם בעצמך.יותר מיזה, האם שאלת את עצמך מה בלס יחשוב על זה?.מילא תגיד אני לא יודע; אברר ואחזור עם תשובה..----------------------------------------------------------------------------------------------------------http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Paon_de_dos_-_peacock.jpgגם לזה האקראיות אחראית?.גם עכשיו תפגיזו אותי עם רשימת היפותזות?.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים המעשים של לשלוח מישהו אל "המורה" שלך הן דבר מקובל ביותר בדת ממוסדת שעובדת על פי היררכיה ויש לה את העסקנים שלה ואת המורים שלה . הבחור בא לעשות סוג של עבודת מכירה למי שמחזיק את הדעת שלו אצלו , זה בהחלט מובן והגיוני בצורה מעוותת . ה"מורה הרוחני " מקבל את האמון של המאמנים שאינם צריכים לחשוב ו / או להיות אחראיים לדעתם יותר ועם כל בעיה הם פונים ל"מורה שלהם " בשאלה . במקרה דנן זו מערכת שעובדת כך : אתה תביא אותם אני אדבר איתם , חלוקת עבודה . וכמו שאתה לא מקבל בעין יפה את חלוקת העבודה דלעיל , מדוע אתה עושה חלוקת עבודה בין מעשיי האלוהים לבין אקראיות ??? אקראיות היא חלק מהתפיסה האלוהית ,אני חושב שיש כאן פיקשוש רציני כי הליצנים אומרים יש אלוהים ומיד מחברים את ההמשך "והוא אמר כך וכך " אין ולא צריכה להיות מחלוקת על קיום דבר שאינך יודע או בטוח שהוא קיים , מפני שכל הספקות בקשר לקיום האלוהים הם נובעים ממה שהוא ליכאורה אמר אין בעיה עם קיום האלוהים ,הבעיה היא עם מי שטוענים לייצג אותו
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים המעשים של לשלוח מישהו אל "המורה" שלך הן דבר מקובל ביותר בדת ממוסדת שעובדת על פי היררכיה ויש לה את העסקנים שלה ואת המורים שלה . הבחור בא לעשות סוג של עבודת מכירה למי שמחזיק את הדעת שלו אצלו , זה בהחלט מובן והגיוני בצורה מעוותת . ה"מורה הרוחני " מקבל את האמון של המאמנים שאינם צריכים לחשוב ו / או להיות אחראיים לדעתם יותר ועם כל בעיה הם פונים ל"מורה שלהם " בשאלה . במקרה דנן זו מערכת שעובדת כך : אתה תביא אותם אני אדבר איתם , חלוקת עבודה . וכמו שאתה לא מקבל בעין יפה את חלוקת העבודה דלעיל , מדוע אתה עושה חלוקת עבודה בין מעשיי האלוהים לבין אקראיות ??? אקראיות היא חלק מהתפיסה האלוהית ,אני חושב שיש כאן פיקשוש רציני כי הליצנים אומרים יש אלוהים ומיד מחברים את ההמשך "והוא אמר כך וכך " אין ולא צריכה להיות מחלוקת על קיום דבר שאינך יודע או בטוח שהוא קיים , מפני שכל הספקות בקשר לקיום האלוהים הם נובעים ממה שהוא ליכאורה אמר אין בעיה עם קיום האלוהים ,הבעיה היא עם מי שטוענים לייצג אותו מישהו הבין משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.