עבור לתוכן

סקר : כבלים VS בזק

יש לך שתי אפשרויות הצבעה , על מה אתה מנוי ? ואיזה תשתית תעדיף בעתיד ? ( לשימוש בייתי ) 299 הצבעות

1. 1. יש לך שתי אפשרויות הצבעה , על מה אתה מנוי ? ואיזה תשתית תעדיף בעתיד ? ( לשימוש בייתי )

• אני מנוי על תשתית בזק
    • אני מנוי על תשתית כבלים
    • בעתיד אעדיף תשתית בזק
    • בעתיד אעדיף תשתית כבלים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

::)

מאיפה המספר הזה?

נשמע לי כמו המון כסף לג'יגה, אפילו די לא ריאלי

במיוחד אם מתחשבים בכך שהמחיר הוא לא בדיוק קבוע, בשעות שיש פחות פעילות (נניח בלילה) העלות היא הרבה יותר נמוכה מבשעות היום.

• תגובות 80
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבחינת המשתמש הפשוט ,כל עוד לא צריך להיסחב עם cd ההתקנה ולחפש אותו כל פעם מחדש אז המשמעות בתכלס בשפה העממית היא "שאין צורך בדרייבר "

אם כי ליתר דיוק אני מקבל את מה שאתה אומר שהדרייבר מוטמע במוצר עצמו.

אמן ,כל המוצרים היו כאלו .

אם סלקום לא התחילו להשתמש בדיו סתרים :lol: אז אין סעיף שכזה .

כדאי לך לקרוא מה אמר סמנ"כל הטכנולוגיות של סלקום בהשקה: "סמנכ"ל הטכנולוגיות של סלקום, ליפא אוגמן, התייחס למושג "בלתי מוגבל" : וציין כי זה נתון "תחת מגבלות שימוש הוגן". לדברי החברה כל עוד מדובר בשימוש סביר והגיוני אין כל הגבלה (גם למשתמשים שיגלשו ויגיעו לתעבורת מידע של 10 גיגה בחודש). יחד עם זאת, הזהיר כי כאשר משתמש ינצל את החבילה לשימוש "מוגזם" (כדוגמת הורדות כבדות בשיתוף קבצים), החברה שומרת לעצמה להגביל או לחסום את הגולש." פסקה אחת לפני אחרונה בידיעה הזו -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542571,00.html.

תהנה.

פורסם

אותי לא מעניין מי אמר מה .

אותי מענינים רק 2 דברים :

1. מה מופיע בחוזה .

2. מה החברה עושה תכלס .

כמי שזכה ב-13000 שקל בתביעה נגד בנק פועלים ,אני מבטיח לך שאם אכן תבוצע חסימה , אני אהיה הראשון שיגיש נגדם תביעה בבית המשפט .

וסתם לידיעתך כל החברות ISP חוסמות פורטים ומקטינות את רוחב הפס למורידים סידרתיים ,רק שהן עושות את זה בסתר וקשה להוכיח את זה ולכן גם קשה

להגיש נגדן תביעות .

מנסיוני השופטים בבית המשפט לתביעות קטנות הם אנשים אינטליגנטיים אבל אין להם את הזמן והסבלנות להיכנס "לעובי הקורה " בענינים טכניים מורכבים .

אולם ניתוק חד צדדי הוא עניין ברור ומוחלט ולא יהיה כל קושי לקרוע את ישבנו של אותו סטודנט שנה 4 במשפטים (החברות שוכרות סטודנטים למשפטים כדי שייצגו אותם בבתי משפט לתביעות קטנות ,היות וייצוג באמצעות עורך דין הינו אסור )

פורסם

דבר ראשון, בוא נמחא כף על הנזק הכספי הכבד שנגרם לבנק הפועלים :yelclap:

אילו רק היה פה סמיילי משתחווה... ::)

בכל אופן, לדעתי אין שום סיבה להתייחס לרצון שלנו כלקוחות לקבל רוחב פס

ללא הגבלה בפירוש המילולי של המילה כחזירות, כיוון שזאת הדרך שבה החברות

מתמחרות את החבילות שלהן, לפי רוחב פס ולא לפי נפח ההורדות החודשי.

אני הייתי מרוצה יותר למשל מהגבלה של 30-50 ג'יגה תעבורה בחודש,

אבל במהירות של 10 מגה-ביט סימטרי.

אפשר לחשוב כמה הם כבר סופגים מאיתנו...החבילות בארץ הן בדיחה בהשוואה

למדינות אחרות ועדיין איכשהו אנחנו יוצאים חמדנים.

פורסם

אותי לא מעניין מי אמר מה .

בטח, למה מי זה סמנכ"ל טכנולוגיות של סלקום? מה הוא מבין בכלל? :biglaugh:

אותי מענינים רק 2 דברים :

1. מה מופיע בחוזה .

2. מה החברה עושה תכלס .

אין מצב שבחוזה לא כתוב שהחברה שומרת לעצמה את הזכות לנתק גולש אשר מבצע שימוש "לא הוגן", או "לא נאות", או לא משנה איך יקראו לזה. וסמוך עליהם שזה כתוב בצורה כל-כך כוללנית, שאפשר לפרש את זה בכל דרך אפשרית ולהכניס תחת סעיף זה כל דבר, גם דברים חמורים כמו שימוש בטכנולוגיה למטרות פליליות, וגם דברים קטנים לכאורה, כמו חריגה מכמות תעבורה שסלקום מגדירה כסבירה.

פורסם

::)

מאיפה המספר הזה?

נשמע לי כמו המון כסף לג'יגה, אפילו די לא ריאלי

במיוחד אם מתחשבים בכך שהמחיר הוא לא בדיוק קבוע, בשעות שיש פחות פעילות (נניח בלילה) העלות היא הרבה יותר נמוכה מבשעות היום.

130 ש"ח לחלק ל30 ג'יגה = 4.33 שקל פר ג'יגה. זה מה שהלקוח משלם.

לכן, ע"מ לעשות רווח הג'יגה הזה צריך לעלות לחברה פחות ובהפרש סביר (הפרש קטן מידי לא יהיה טוב). העלות של הג'יגה הזה לא רק תלוי בעלות התשתית ואחזקתה, אלא גם בעלויות נלוות של תמיכה, הכשרה, שיווק וכו'. לכן קשה לי לראות אותם עושים רווח מכאלו לקוחות ואני לא אתפלא אם החברות הסלולריות יאכפו את ההגבלות האלו בחריצות.

LEV, אתה לא תצליח לשרוד חודש עם הגבלה של 30-50 ג'יגה בחודש, בעיקר לא על 10 מגה סימטרי. אני על 1.5 מגה עם שותפים. התנועת רשת שלי לבדי היא בין 30-40 ג'יגה בחודש בהודרה ו10-15 ג'יגה העלאה ואני ממש לא מהמורידים הסידרתיים. אם אתה מביא בחשבון שהשותפות לי משתמשות בעוד 10 ג'יגה לחודש כי הן בעיקר גולשות ומסנג'רות, יוצא שאנחנו חורגים מהמגבלה בלי למצמץ. תחשוב מה יקרה לך על 10 מגה סימטרי, תוך שבוע חרגת :-\

פורסם

באמת, תחסוך ממני את המתמטיקה של כיתה ג' (לא באמת שאלתי איך הגעת ל4.33)

מאיפה אתה יודע שהמחיר בכלל קרוב לזה? אולי העלות היא 1 ש"ח לג'יגהבייט?

אגב, אם כבר נכנסים לחישובים, יש לך פה עלות קבועה (תשתית, הכשרה, שיווק) ועלות משתנה (רוחב פס, שירות לקוחות)

כל משתמש מוריד את העלות הקבועה, גם אם בעלות המשתנה מפסידים עליו מעט,

אין לכם שום אינדיקציה שהם לא מרוויחים (ואפילו מעט, מי אמר שרווח קטן או אפילו הפסד הוא לא בסדר כשמדובר בהחדרת מוצר חדש לשוק?) על משתמש שמוריד 30 ג'יגה ולצורך העניין אולי גם על משתמש שמוריד 50 ג'יגה,

כך שהחישוב שלך לא ממש מחזיקים מים,

אז אתה יכול להתפלא אבל לא שמעתי על מקרים כאלו עדיין (ויש כבר לא מעט אנשים כאלו)

אבל מצד שני שמעתי על בעיות בשיתוף קבצים באינטרנט סלולרי... :-\

פורסם

LEV, אתה לא תצליח לשרוד חודש עם הגבלה של 30-50 ג'יגה בחודש, בעיקר לא על 10 מגה סימטרי. אני על 1.5 מגה עם שותפים. התנועת רשת שלי לבדי היא בין 30-40 ג'יגה בחודש בהודרה ו10-15 ג'יגה העלאה ואני ממש לא מהמורידים הסידרתיים. אם אתה מביא בחשבון שהשותפות לי משתמשות בעוד 10 ג'יגה לחודש כי הן בעיקר גולשות ומסנג'רות, יוצא שאנחנו חורגים מהמגבלה בלי למצמץ. תחשוב מה יקרה לך על 10 מגה סימטרי, תוך שבוע חרגת :-\

מה לא אצליח מה?

אני אגביל את עצמי.

אני מוכן להגביל את עצמי, אם זה שווה את זה.

אבל כרגיל פה בארץ רוצים לדפוק אותך מכל הכיוונים ועוד לקרוא לך חמדן.

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים כאילו בזק הם טובים.

אני הייתי בבזק עד לפני שנה כל הזמן כמעט היו רק בעיות תשתית ואני לא מדבר על בעיות כמו טלפונים שיצרו קצרים ב ADSL פתאום ואלו טלפונים מאושרי בזק כלומר הסיכוי שהם יעשו קצרים הוא אפסי זה בקטנה. אני מדבר על כל יום שהיה בו טפטוף קל היו קצרים בטלפונים שלא נדבר על האינטרנט וכל פעם היו שולחים טכנאי ובאים לתקן זה היה עובד עד הטפטוף הבא וכל פעם ביקשתי מהם שיתקנו בצורה סופית שיאטמו את המרכזיה מצידי אבל שיפסיקו הקצרים האלה וכל פעם שמעתי הבטחות ואני מדבר על עשרות פעמים בלי להגזים וכלום כל פעם בעיות ואז עברתי להוט ומאז כבר שנה שאין לי ניתוקים שלא נדבר שיש לי איכות תקשורת כל כך גבוהה שכל טכנאי הוט מגיע חושב שאני יושב על הארון תקשורת שלהם (כנראה אני לבד באיזור :) ) והשירות שלהם מגיע מהיום להיום יצא לי פעמיים רק לבקש שיגיעו שבשניהם הם הגיעו באותו יום שביקשתי בקיצור השירות לדעתי מעולה והתשתית מצויינת האימיול טס 24/7 על מקסימום תלוי בסוגי ההורדות מעולם לא נתקלתי בפורטים סגורים כלשהם כך אני לא יודע על איזה בעיות אתם מדברים.

ולגבי המודם הסלולארי מה עם הקרינה של הסטיק הזה? אני כבר רואה איך מחשבים יתחילו להתעוות ולגדל קרניים לא מספיק הפלאפון?

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים כאילו בזק הם טובים.

אני הייתי בבזק עד לפני שנה כל הזמן כמעט היו רק בעיות תשתית ואני לא מדבר על בעיות כמו טלפונים שיצרו קצרים ב ADSL פתאום ואלו טלפונים מאושרי בזק כלומר הסיכוי שהם יעשו קצרים הוא אפסי זה בקטנה. אני מדבר על כל יום שהיה בו טפטוף קל היו קצרים בטלפונים שלא נדבר על האינטרנט וכל פעם היו שולחים טכנאי ובאים לתקן זה היה עובד עד הטפטוף הבא וכל פעם ביקשתי מהם שיתקנו בצורה סופית שיאטמו את המרכזיה מצידי אבל שיפסיקו הקצרים האלה וכל פעם שמעתי הבטחות ואני מדבר על עשרות פעמים בלי להגזים וכלום כל פעם בעיות ואז עברתי להוט ומאז כבר שנה שאין לי ניתוקים שלא נדבר שיש לי איכות תקשורת כל כך גבוהה שכל טכנאי הוט מגיע חושב שאני יושב על הארון תקשורת שלהם (כנראה אני לבד באיזור :) ) והשירות שלהם מגיע מהיום להיום יצא לי פעמיים רק לבקש שיגיעו שבשניהם הם הגיעו באותו יום שביקשתי בקיצור השירות לדעתי מעולה והתשתית מצויינת האימיול טס 24/7 על מקסימום תלוי בסוגי ההורדות מעולם לא נתקלתי בפורטים סגורים כלשהם כך אני לא יודע על איזה בעיות אתם מדברים.

ולגבי המודם הסלולארי מה עם הקרינה של הסטיק הזה? אני כבר רואה איך מחשבים יתחילו להתעוות ולגדל קרניים לא מספיק הפלאפון?

הקרינה בגלישה סלולארית פחותה בהרבה משיחה מהפלאפון.

אפשר תמיד להרחיק את המודם ממך באמצעות מאריך USB של 5 מטר .

אגב, באיזה emule אתה משתמש?

פורסם

אתה נראה לי עוד בשנות ה-80 ממזמן הורידו את הריגולטור על החזקת קו ומה בזק עושה מכיר את ה-ADSL NAKED בקשה לך "אז לפני שצועקים בודקים" אתה יכול להגיד רק על עצמך.

חחחח

כנראה שאתה לא באמת יודע על מה אתה מדבר בנוגע לרגולטור.

אתה חושב שחברה גדולה כמו בזק לא יכולה לוותר על אחזקת קו וככה למשוך חזרה את רוב לקוחות הוט?!

אינ מודה שלדעתי הNAKED ADSL צריך להיות יותר זול ברמת אחזקה, כל זמן שבזק מחוייבת לחייב אחזקת קו כבר יותר משתלם לה שאנשים יקחו קו מלא או קו קל.

אז כן, צריך לדעת על מה אתה מדבר לפני שאתה קופץ...

פורסם

אני לא יודע למה צריך להתנגח בהתחלה יצאת בהצהרה מצומצמת שרגולטור לא נותן ומצד שני כן מדבר על מה שכבר אמרתי AN משמע אני כן יודע שיש רגולטור וכן אני יודע שהרגולטור דרש מבזק להוריד אתה דמי ההחזקת קו רק שבזק במקום להוריד את הדמי שירות הם נותנים את הדבר מסוג ADSL נייקד ובמקום להלחם בבזק על ההחלטה הרגולטור המשיך כאילו לא קרה המקרהאז לפני שאתה צוחק ומצהיר דברים באמת תבדוק ותקרא לפני שאתה מגיב תגובות לא הגיוניות.

פורסם

תשימו לב שזה תמיד גולש אצלכם לנסיון הפרטי והניסון הפרטי הוא תמיד מקרה ייחודי לגופו ולא הכללה.

פורסם
הקרינה בגלישה סלולארית פחותה בהרבה משיחה מהפלאפון.

אפשר תמיד להרחיק את המודם ממך באמצעות מאריך USB של 5 מטר .

אגב, באיזה emule אתה משתמש?

אולי היא פחותה אני לא יודע לא בדקתי את זה אבל תחשוב שאינטרנט זה דבר שעובד 24/7 מה שאומר גם אם פחות הרבה יותר מסוכן!

וגם יש תקן בדברים האלה של הארכת USB אז חמש מטר שזה המקסימום בעצם לא מהווה הגנה עדיין.

לגבי האימיול אז אני משתמש בגירסת ה EXTREME MODE ממש מעולה!

פורסם

מומחה לרשתות ואינטרנט

HWzone Certified

תגובות: 2,118

אני רוצה להיות שם...

דפדפן: Firefox 3.0.1

על MacOS

[מפרט מחשב]

סקר : כבלים VS בזק

« תגובה #48 בתאריך: אתמול בשעה 19:38:21 »

--------------------------------------------------------------------------------

דבר ראשון, בוא נמחא כף על הנזק הכספי הכבד שנגרם לבנק הפועלים

אילו רק היה פה סמיילי משתחווה...

בכל אופן, לדעתי אין שום סיבה להתייחס לרצון שלנו כלקוחות לקבל רוחב פס

ללא הגבלה בפירוש המילולי של המילה כחזירות, כיוון שזאת הדרך שבה החברות

מתמחרות את החבילות שלהן, לפי רוחב פס ולא לפי נפח ההורדות החודשי.

אני הייתי מרוצה יותר למשל מהגבלה של 30-50 ג'יגה תעבורה בחודש,

אבל במהירות של 10 מגה-ביט סימטרי.

אפשר לחשוב כמה הם כבר סופגים מאיתנו...החבילות בארץ הן בדיחה בהשוואה

למדינות אחרות ועדיין איכשהו אנחנו יוצאים חמדנים.

אמן מי יתן וזה באמת יעבוד ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים