פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים כמו שאמרתי כבר המשחק מעולה, אפילו טוב יותר מ-Fallout 2 בנתיים. מה שמעצבן הוא ש-Bethesda עשתה המון דברים קטנים מעצבנים, לדוגמא, אי אפשר להתקדם מעל רמה 20, אז קחו את זה בחשבון כאשר אתם מחלקים skill points.עזוב אותך משטויות, תגיד שאתה נהנה מהמשחק אבל יותר טוב מהקודמים זה קשקוש בביצים, המשחק הזה מבחינת טקסט הוא כמו ספר ילדים בהשוואה ליצירת המופת של הקודמים, התלהבת מגרפיקה ומאווירה אבל אל תפריז בבקשה-זה מעליב.אני מסכים איתך מבחינת קווסטים ורמת תכנים-דיאולוגים, למרות שלא נגעתי בקווסטים היותר מתקדמים, אבל האווירה במשחק מעולה. אני לא מבין למה אתם מתלוננים. עולם אחרי שואה גרעינית קיבלנו, סיגנון אומנות ייחודי של Fallout נשמר, S.P.E.C.I.A.L יש. מה עוד אתה צריך?אחלה משחק-אבל זה לא מתקרב לרמה, אתה בעצמך הסכמת אז מה אתה רוצה?
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים ב-FALLOUT 2 לא הייתה הדבלה על ה-SKILL הגעתי בערך ל-120% על נשק גדול בזמנו כאן זה מעצבן רק עד -100 ?! בכל אופן מה הקארמה שלכם שלי טוב מאד ויש לי תואר של אגדת הוולט ב-FALLOUT 2 היה לי פעם קארמה של הורג נשים וילדים או משהו בסגנון ואני עכשיו נמצא ב-וולט 112 בחיפוש אחרי אבא.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים איך מעלים את ה S.P.E.C.I.A.L? אני עושה עכשיו את המשימה האחרונה של מוירה במגטון... כבר נאבדתי בחיפוש אחרי דרך להגיע לספרייה הזאת
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים אתה לוקח Intense Training כשאתה מתבקש לבחור PERK,אפשר לקחת את זה עד 10 פעמים.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים עזוב אותך משטויות, תגיד שאתה נהנה מהמשחק אבל יותר טוב מהקודמים זה קשקוש בביצים, המשחק הזה מבחינת טקסט הוא כמו ספר ילדים בהשוואה ליצירת המופת של הקודמים, התלהבת מגרפיקה ומאווירה אבל אל תפריז בבקשה-זה מעליב.נראה לי שהנוסטלגיה עיוותה לך את הזיכרון של Fallout 2. אני סיימתי את F2 לפני כמה שבועות, ו-F3 טוב לפחות באותה מידה.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מצאתי באג סיפורי ראשון במשחקיש לך את המשימה ללכת למגדל של GNR נכון?אז אם אתה הולך לRIVET CITY ומדבר עם דוקטור לי הוא אומרת לך שאבא שלך נמצא בחדר הבקרה של פרוייקט purityואז המשימה של GNR מוחלפת במשימה להגיע לשםאם תגיע אחרי זה למגדל של GNR לא יהיה שם כלום (חוץ מbehemoth... ברר) ועכשיו פיספסתי חלק שלם מהסיפור...אני מקווה שיצא איזה פאץ' שיסדר את זה(XP נאנמאנמאמנאמנמאנמ)
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים את הבית מקבלים מקווסט שנקרא The Power of Atom אם תציל את העיר ע"י ניטרול הפצצה תקבל בית בעיר, אם תפוצץ את העיר שמעתי שאפשר לגור במגדל של טמפטלני (משהו כזה).ד"א טיפ נחמד לFire Ants, אם יש הרבה בקבוצה תירה להם במחושים והם יתחילו להתקיף אחד את השני.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים את הבית מקבלים מקווסט שנקרא The Power of Atom אם תציל את העיר ע"י ניטרול הפצצה תקבל בית בעיר, אם תפוצץ את העיר שמעתי שאפשר לגור במגדל של טמפטלני (משהו כזה).ד"א טיפ נחמד לFire Ants, אם יש הרבה בקבוצה תירה להם במחושים והם יתחילו להתקיף אחד את השני.ואם השריף מת, יש עוד סיכוי להשיג בית? הבנתי שהוא זה שרוצה לנטרל אותה...
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מצאתי באג סיפורי ראשון במשחקיש לך את המשימה ללכת למגדל של GNR נכון?אז אם אתה הולך לRIVET CITY ומדבר עם דוקטור לי הוא אומרת לך שאבא שלך נמצא בחדר הבקרה של פרוייקט purityואז המשימה של GNR מוחלפת במשימה להגיע לשםאם תגיע אחרי זה למגדל של GNR לא יהיה שם כלום (חוץ מbehemoth... ברר) ועכשיו פיספסתי חלק שלם מהסיפור...אני מקווה שיצא איזה פאץ' שיסדר את זה(XP נאנמאנמאמנאמנמאנמ)כן, גם אצלי ככה, אבל לא נראה לי זה באג...
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים שמעתי שבמקרה ופיצצת את Megaton תקבל ווילה במגדל (באותו הקווסט שהוא לא רוצה להכניס את הGhouls למגדל שלו).
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים זה לא באגבמידה ואתה לא מגיע לרדיו גלקסי והולך ישר לריבט סיטי ומדבר עם דוקטור לי אז המשימה של רדיו גלקסי נעלמת.ברגע שהבנתי שזה קרה חזרתי לשמירה לפני בשביל להשלים את המשימות בשביל XPדרך אגב אצל עוד מישהו קרה שבמגהטון התחילו לירות בו לאחר השלמת המשימה של המדריך להישרדות אצל זאת שאחראית על האספקה?
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים ואם השריף מת, יש עוד סיכוי להשיג בית? הבנתי שהוא זה שרוצה לנטרל אותה... נראה שכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.