עבור לתוכן

תגובתה הרשמית של ATI בנוגע לחום של ה HD4850 - אפשר להרגע.

Featured Replies

פורסם

קיצור אנשים תפסיקו כבר עם המושא הזה יש לי 4870 שהוא עובד על 3600 ארץ ותאמינו לי הוא יותר חם מ 4850 וזה באמת צריך לעבוד על הטמפרטורות האלו רק שתדעו לאילו שמדברים על מקס טמפ אז הכרטיס גם ב 110 מעלות יעבוד בלי בעיה וחוץ מיזה יש (לפחות לי) קירור סטוק של ati שכשאני מדליק אותו על מאה אחוז הטמפרטורה יורדת ל 50 מעלות (5.5 אלף סיבובים ) אז תפסיקו עם הנושא הזה זה חם וזה בסדר זה הכל לא צריך להתרגש בגלל שגיפורס סידרה 7 ב 50-60 מעלות זה לא אומר שכל הכרטיסים אמורים לעבוד במעלות האלו ..

• תגובות 88
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כולם אוהבים לשמוע את המחשב שלהם עובד במלוא המרץ ו/או להתעסק כל פעם עם ההגדרות מאורר (אם כי כשיהיה לי את הכרטיס אני כבר יכתוב משהו שאוטומטית מסדר את המאורר כתלות בטמפרטורה שלו בצורה יותר טובה אפילו משל ASUS :) ).

פורסם

חברה, חפרתם...

הכרטיס עובד ויכול להמשיך לעבוד ככה ללא בעיה, אם מטרידה אותכם הטמפ אז תעלו את מהירות המאורר.

רוצים כרטיס ממש קריר ואתם משוגעים על שקט?

תקנו אחד עם גוף קרור מיצרן צד שלישי (כדוגמת ה HD4850 TOXIC)

די לטחון מים...

פורסם
  • מחבר

אפילו אני כפותח הדיון כבר מזמן מסכים שהדיון הזה מיצה את עצמו.

אני חושב שהבהרנו כאן כמה נקודות :

1) כרטיסי ה 48XX חמים מהמקובל - אבל עובדים בטמפ' האלה ללא בעיה.. (נכון לכתיבת שורות אלו..)

2) ATI מכירה במצב הזה ומאשרת שהוא תקין.

3) קירור הסטוק של הכרטיס הזה לא נחשב למציאה גדולה - אבל עושה את העבודה והאמת שהוא די שקט.

4) מי שבאמת רוצה יכול להרים את מהירות המאוורר ובכך להוריד את הטמפ' של הכרטיס על ידי עריכת פרופיל..(עניין של 15 שניות..)

5) מי שבאמת אוהב קירור ו/או רוצה לעשות OC לכרטיס (ומוכן להסתכן בביטול האחריות) מומלץ להחליף לגוף קירור יעיל יותר..

6) מספיק להשוות את הטמפ' של הכרטיסים האלה לכרטיסים של NVIDIA. למרות שגם שם המצב לא כזה וורוד..

תתחילו להנות כבר ולשחק !! בשביל זה נועדו הכרטיסים האלה.. בין הם של NVIDIA ובין אם של ATI..

המשך שבוע נעים לכולם.. מקווה שהדיון הזה תרם לכם..

שחר.

פורסם

כמו הדיון על הנצחי dual core vs quad core או למה שכל שעוברות השנים צריך רק יותר ויותר מאוררים במקום פחות ופחות גם פה אפשר להמשיך לעד :)

פורסם

למי שאין מזגן בבית ( ואני בתור ירושלמי, מסתפק במאוורר), הכרטיסים האלו פשוט מכה! לא משנה אם המארז מצליח לסלק את האוויר החם, או שהקירור עובד ב20%, בסופו של דבר החום נפלט לחלל החדר, ומעלה את הטמפרטורה!

עד לא מזמן, הסתפקתי בפנטיום 3. היי, הציפ שעל הלוח כלל לא בא עם קירור!

ואז קניתי מחשב חדש...ופתאום טמפרטורת החדר שלי עלו ב3-5מעלות לפחות....

אז אנשים יגידו שאני צריך לדאוג לסירקולציה טובה יותר בחדר, אחרים יגידו לקנות מזגן..אבל לדעתי הפיתרון הפשוט הוא לא לקנות את הכרטיסים החדשים של ati ( או nvidia ).

פורסם

עריכה : הממ לא משנה הגבתי בלי ממש לקרוא את הפוסט שלו :-\

פורסם

למי שאין מזגן בבית ( ואני בתור ירושלמי, מסתפק במאוורר), הכרטיסים האלו פשוט מכה! לא משנה אם המארז מצליח לסלק את האוויר החם, או שהקירור עובד ב20%, בסופו של דבר החום נפלט לחלל החדר, ומעלה את הטמפרטורה!

עד לא מזמן, הסתפקתי בפנטיום 3. היי, הציפ שעל הלוח כלל לא בא עם קירור!

ואז קניתי מחשב חדש...ופתאום טמפרטורת החדר שלי עלו ב3-5מעלות לפחות....

אז אנשים יגידו שאני צריך לדאוג לסירקולציה טובה יותר בחדר, אחרים יגידו לקנות מזגן..אבל לדעתי הפיתרון הפשוט הוא לא לקנות את הכרטיסים החדשים של ati ( או nvidia ).

אז מה עשית בזה אם לא קנית ? תחכה עוד 4 דורות שיצא אחד עם קירור גז - שיקרר לך גם את החדר ואת הרגליים בקיץ ? :screwy:

פורסם

חחח

קודם כל, ההודעה שרשמו לך, אולי נכונה ואולי לא.

הם לא ירשמו שזה לא תקין, ואז תפרסם את זה, הם לא יכולים להרשות את זה לעצמם !

90 מעלות, זה חם ! לא משנה איך תסתכל על זה, זה מזיק לכרטיס, ולא בריא !

כל החדר שלי רותח בגללם, וישלי מארז עם 6 מאווררים, שעושים את העבודה, ועדיין זה לא עוזר!

אני על 60% מאוורר, לשניהם ! והם עדיין חמים בעומס ..

יש לי אחריות ככה שאני אל ממש דואג, אבל בכל מקרה, זה לא תקין שחלק יתחמם ל 90 מעלות, איך שלא תסתכל על זה .. שזה יחזיק אפילו 100 מעלות, 90 זה המון.

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לכמות הבולשיט שאתה פולט פה

לא משנה אם זה 90 או אפילו 200 מעלות- הכרטיס פולט כ 100 וואט של חום בעומס מלא. זה לא יכול לחמם אפילו חדר קובייתי בגודל 2X2X2 מטר (שזה קטן מאוד, אגב.)

תעשה ניסוי קטן שיגיע החורף, תקע את ה 4850 במחשב חלש שיש לו PCI-e ותן לו לרוץ ב 3Dmark 2006, כל העסק ישב בחדר הכי קטן בבית.

שים מדחום באמצע החדר, במרחק מטר מהמחשב בערך.

תסתכל על הטמפרטורה שאתה יוצא, תאטום את החדר לשעה, ותחזור.

אם המדחום זז ביותר ממעלה אחת, אני צנצנת. (וזה עוד עם מחשב שלם במאמץ, שאומר 100 וואט של ה 4850+ עוד 80 וואט מינימום של שאר החלקים)

אלא אם יש לכם CF של 4850 עם ספק 550 וואט ומעבד QUAD, למחשב שלכם השפעה אפסית עד לא קיימת על טמפרטורת החדר, אז די עם הבולשיט הזה....

לגבי הפעולה של הכרטיס, בינתיים אחוזי ההחזרות שלו לא גבוהים משל כרטיסים אחרים (למעשה, הם נמוכים בדי הרבה משל ה 8800GT ביחס לאותה תקופה, של חודש וחצי אחרי היציאה, מה תגיד על זה?) אז די עם השטויות.

הכרטיס עובד בסביבות ה 80 מעלות עם מהירות הסטוק של המאוורר, ואין לו בעיה להמשיך לעבוד ככה. מציק לך בעין שהוא מתחמם כ"כ? תחליף משחה ותעלה את מהירות המאוורר מ 15 ל 27%, הוא ינצח מיידית ב 10-12 מעלות, או ב 15-17 אם החלפת משחה.

פורסם

תשמעו אני לא יודע איך אתם מגיעים ל 90 מעלות אני על 35-40 אחוז מאוורר ואני מגיע ל55 במנוחה ו65-67 במאמץ ולא החלפתי משחה

ויש עוד דברים רבים כמו המעבד ועוד שפולטים לחדר שלך חום

ואין מה לעשות כי גם עוד 5 שנים שהכרטיסים יהיו על "גז" זה יעלה הרבה ויעלה כמו מזגן ולכן אין פתרון אלא לקנות מזגן או קירור מים

פורסם

אני כמוך, 45 מעלות עכשיו ב 45% מאוורר, ב 4870 באוברקלוק למקסימום ש ה OVERDRIVE נותן...

פורסם

תשמעו אני לא יודע איך אתם מגיעים ל 90 מעלות אני על 35-40 אחוז מאוורר ואני מגיע ל55 במנוחה ו65-67 במאמץ ולא החלפתי משחה

ויש עוד דברים רבים כמו המעבד ועוד שפולטים לחדר שלך חום

ואין מה לעשות כי גם עוד 5 שנים שהכרטיסים יהיו על "גז" זה יעלה הרבה ויעלה כמו מזגן ולכן אין פתרון אלא לקנות מזגן או קירור מים

עוד חמש שנים אי אפשר לדעת .. חח קירור גז xD לכ.מ

כבר ימצאו פתרון וזה ברור לך :silly:

פורסם

פשוט תשובה חובבנית ללקוח, מה הם חושבים לעצמם שאנשים תוקעים את הכרטיסים שלהם מחוץ למארז?

מה גם שהם לא חשבו על ארצות עם אקלים חם כמו ארצנו הקטנטונת, וכן... יש אנשים שעדיין אין להם מזגן בבית. :bash:

עדיין אף אחד לא הצליח להשתיק אותך :D

יש אחריות במקרה כזה, לי היתה בעיה עם אחד הכרטיסים שהוא הרעיש טיפה יותר הלכתי ל SKY החליפו לי בלי בעיות לחדש..

פורסם

עדיין אף אחד לא הצליח להשתיק אותך :D

יש אחריות במקרה כזה, לי היתה בעיה עם אחד הכרטיסים שהוא הרעיש טיפה יותר הלכתי ל SKY החליפו לי בלי בעיות לחדש..

נו... אז מה אתה רוצה מדליה סינית? עוד ילד מתלהב. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים