עבור לתוכן

מחשבי Netbook / UMPC בארץ

Featured Replies

פורסם

יש שני דיסקים אבל דבר ראשון אי לי כונן במחשב ודבר שני באתר של החברה איך אני ידע מה להוריד ?אין משהו ספציפי לעכבר

• תגובות 2.1k
  • צפיות 245.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חיפשתי קצת ומצאתי מישהו שיש לו בעיה דומה, הוא טוען שהכניסות רחוקות מדי, כאשר הוא הכניס אותה עם כוח פנימה (לרוב זה לא חכם......) זה עבד לו, לא יכול להמליץ לך לעשות את זה, אבל תבדוק שהכניסות לא "רחוקות" מהאריזה הפלסטית שלו... אם לא יוצא לך, הייתי ממליץ לממש אחריות, אבל לשיקולך...

פורסם

לא הבנתי מה זה יציאות רחוקות

פורסם

מה שדימה מתכוון, זה שהפלסטיק שמצפה את יציאות ה-USB נמצא רחוק מהן, וככה גורם לכך שתצטרך לגרום לו לשקוע קצת בשביל להכניס התקני USB.

פורסם

אבל התקני USB אחרים עובדים יפה מאוד..וחוץ מזה שהמחשב זיהה את החומרה החדשה אבל לא מפעיל אותה..[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 13:23:08

עשיתי פיתרון עקום טיפה אבל הוא אומר משהו..חיברתי מפצל USB לנייד ולזה חיברתי עכבר ועכשיו זה עובד כנראה הכניסת USB רחוקה מידי..מה עושים כדי לסדר זאת?
פורסם

אני הייתי פשוט מחליף עכבר וזהו

פורסם

זה מה שאני יעשה אבל כרגע לשבוע הקרוב אי לי משהו אחר השאלה איזה פתרונות יש לי כן..

פורסם

או להשתמש במעריך של USB עולה כמה שקלים 10-15 ש"ח (רק תוודא שהוא מתאים) או שפשוט לשבוע הזה תעבוד עם הtach pad

פורסם

אבל למה זה ככה כזה שקוע הUSB בפנים מה העניין שלהם?

פורסם

להקשות על החיים...

אגב איזה דגם העכבר שלא נכנס? אם אני אקנה את הWIND אז שאני אקנה עכבר שכן נכנס לUSB

פורסם

זה לא עכבר מי יודע מה זה עכבר שקיבלתי מהם בחינם כתוב עליו LOGIC

פורסם

זה לא עכבר מי יודע מה זה עכבר שקיבלתי מהם בחינם כתוב עליו LOGIC

ניסית לגרד את הפלסטיק מהחיבור של העכבר? (את המסביב), עם איזה כלי שיוף... (לא סכין או משהו כזה שישבור אותו, נייר זכוכית יעשה את העבודה).

פורסם

חשבתי על זה ומדדתי את האורך של החיבור לעומת המפצל USB ששמתי וזה גדול בסנטים או שתיים לא יותר אני צריך משהוא יותר מנייר שיוף זה חתיכה קטנה..

פורסם

לא הכי נוח עכבר בלוטוט וזהו?

פורסם

עכבר בלוטוס דורש הטענה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים