פורסם 2008 ביולי 2717 שנים פאק הבוס של משימה 11 (ה"אלוהים" הזה) ממש מתיש, הוא כל הזמן בורח ברגעים שהוא פגיע זה מתכון למריטת עצבים במשימה 12 מתחילים לשחק עם DANTE, מישהו יודע איך משנים את ה STYLE של ה DEVIL BRINGER? על מה לוחצים? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים שינוי סטייל: מקלדת: 1,2,3,4 (והחל ממשימה 18 אם תלחץ שוב על הסטייל שאתה משתמש כבר יהיה לך סטייל חדש)גיימפאד: D Padאה ואני רואה שיש לך די הרבה Red Orbs, אני ממליץ לך לקנות Blue/Purple Orbs.ד"אקניתי היום גיימפאד של x360 והשליטה כל כך מוזרה... אני מניח שצריך להתרגל לזה. חחח אני משחק עכשיו כמו איזה מאותגר שכלית מנסה להזכר איזה כפתור עושה מה (במקלדת סכימת הכפתורים דומה לDMC3 אז כבר הייתי רגיל).
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים קרירין אני לא מבין... אתה מזוכיסט? למה אתה מבלה 10 שעות מול משחק מאכזב, לטענתך? אלוהים, שאני אבזבז 10 שעות על משחק "מאכזב"... בחלום הליל.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים שאני מתחיל משחק אני נוטה לסיים אותו אומנם יש הרבה משחקים שעזבתי זמנית -אבל בסופו של דבר אני יעבור את רובם לDMC4 היה הרבה הייפ ושיש הייפ והמשחק מגיע לפלטפורמה שיש לי במקרה הזה המחשב אני חייב לנסות אותו
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים ומה אני יעשה בזמן הפנוי ? יצפה בכוכב נולד ? יבלה אם השוודית שאין לי ?ישוט ביכטה שאין לי ? זמן פנוי+חרא של טלוויזיה+חוסר תקציב וחברה=לסיים גם משחקים פחות מוצלחים
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים זמן פנוי+חרא של טלוויזיה+חוסר תקציב וחברה=לסיים גם משחקים פחות מוצלחיםלא קרירין, לא.זמן פנוי+חרא של טלוויזיה+חוסר תקציב וחברה= ללמוד דברים שאפשר לעשות בחינם ועלולים איכשהו להועיל לך, בטעות.על ללמוד עוד שפה לבד חשבת?על ללמוד לנגן על כלי מוזיקלי חשבת?על סתם עבודה קלילה מהבית לעוד גרוש ורבע בחודש חשבת?כמובן שלא.תפסיק לזרוק עלינו סיבות אידיוטיות לחוסר הרצון שלך לעשות משהו.....
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אה ואני רואה שיש לך די הרבה Red Orbs, אני ממליץ לך לקנות Blue/Purple Orbs.מה זה יתן לי? :s05:
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים על ללמוד עוד שפה לבד חשבת?לפני שפונים לשפות חדשות, עדיף קודם לשלוט בשפה הנוכחית...
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים לא קרירין, לא.זמן פנוי+חרא של טלוויזיה+חוסר תקציב וחברה= ללמוד דברים שאפשר לעשות בחינם ועלולים איכשהו להועיל לך, בטעות.על ללמוד עוד שפה לבד חשבת?על ללמוד לנגן על כלי מוזיקלי חשבת?על סתם עבודה קלילה מהבית לעוד גרוש ורבע בחודש חשבת?כמובן שלא.תפסיק לזרוק עלינו סיבות אידיוטיות לחוסר הרצון שלך לעשות משהו.....שיש לי עוד חלטורה צחוץ לעבודה הרגילה אני עובד שיש לי זמן פנוי אני רוצה לנצל אותו למנוחה וזה כולל משחקים ובכלל למה אנחנו מתווכחים ?אמרתי עובדה מסוימת שלא נכונה על המשחק ? האם המשחק לא קצר ? האם המשחק לא חוזר על עצמו ? מעבר לזה זה עניין של טעם יש אנשים שאוהבים חרימה ויש כאלו שאוהבים דפיל דפיש האם זה דבר רע? בכל מאכל יש דברים טובים יותר ופחות טובים וככה גם במשחקים וכמו שיש טעם באוכל יש גם טעם במשחקים אני לדוגמה חושב שהמשחק הזה-http://www.youtube.com/watch?v=SogR8INnxBY&feature=relatedגם של קאפקום דרך אגב טוב יותר מי DMC4 ואני לא אומר שאין לו בעיות בעצמו אבל רק תחשוב מה קאפקום הייתה יכולה לעשות אם חידוש של המשחק היום
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מה לא אומרים גפילטא-פיש ?ד"א לא ניראה לי שזה המקום לתת ביקורת על החיים האישיים של קרירין.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים Y אנשים בחיית הוצאתם לי ת'חשק מהמשחק תפסיקו לריב ולחרוג מהנושא...פורום משחקים אמור לספק "בצורה מעוותת" הנאה ,פה זה לא פורום פסיכולוגיה אם יש לכם בעיות תפתחו טופיק במה בראש או לפחות לכו לפסיכולוג FFS....
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים יש אנשים שאוהבים חרימה ויש כאלו שאוהבים דפיל דפיש אתה גאון. אני ארבע שנים בפורום ולא ראיתי חתימה יותר טובה מזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.