עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אני רואה שבאתר האמריקאי המחיר הוא 40$. האם כדאי? והאם אפשר בכלל לקנות משם ולשחק בארץ?

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זכור לי מבצעים טובים יותר שהיו בארה"ב. אם אתה מדבר על בטלנט, תוכל לקנות, רק אם יהיה כתוב בפרטים שלך שאתה מארה"ב (תצטרך להוכיח להם על ידי שליחה של ת"ז אמריקאית וחשבון כלשהו) אם לא דחוף לך אז כדאי שתחכה להרחבה, סביר להניח שיהיו מבצעים וגם המשחק עצמו אמור להשתפר סוף סוף

פורסם

גם כשיהיו מבצעים עדיין עדיף לקנות מארה"ב לא? המחיר ביורו ובדולר שווה אצלם. אנילא יכול פשוט לפתוח חשבון ולרשום שאני מארה"ב?

פורסם

האמת? אני לא בטוח.אני רק יודע שכאשר גיליתי שמשום אני רשום בתור יווני, הייתי צריך להתחנן ולשלוח ת"ז, דרכון וחשבון מים רגיל ומתורגם על ידי ולאחר סיפור של כמה שבועות הם עדכנו לי לישראל. בנוגע למבצעים, זכור לי מבצע בארה"ב של 15 דולר וגם אחד של 25 (אני חושב שאפילו היו פרסומים על זה פה). אני מאמין שלקראת ההרחבה תוכל לקנות בחצי מחיר או משהו בסגנון. בינינו, אם אתה מתכוון לשחק לא מעט אז בלאו הכי המחיר ישתלם. אני חושב שהגעתי ל-200 שעות משחק לפני שפרשתי (פארגון 60)

פורסם

שאלה חברים

DIABLO 3 עובד על WINDOWS 8

אני רוצה לשדרג מ 7 ל 8 ?

ואם אני מפרמט את המחשב ומתקין שוב דיאבלו , הכול נשמר נכון ? זה בשרתי BATTLE.NET

תודה לעוזרים

פורסם
שאלה חברים

DIABLO 3 עובד על WINDOWS 8

אני רוצה לשדרג מ 7 ל 8 ?

ואם אני מפרמט את המחשב ומתקין שוב דיאבלו , הכול נשמר נכון ? זה בשרתי BATTLE.NET

תודה לעוזרים

הכל ישמר. זה בשרתים שלהם. הדבר היחידי שאולי יתאפס זה ההגדרות שלך אבל בקטנה.

פורסם

לכל מאוכזבי ו\או משועממי דיאבלו, Path of Exile הושק רשמית, נמצא גם ב STEAM עכשיו. משחק מעולה, חינמי, הרבה יותר דומה ל DIABLO 2 מאשר D3.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רשמים מהבטא הסגורה של הexpansion -

פורסם

הבחור נראה מסטול משהו... בכל מקרה לפני הסרטון חשבתי שאין מצב שאני חוזר לדיאבלו... כרגע, אני כבר לא כזה בטוח

פורסם
הבחור נראה מסטול משהו... בכל מקרה לפני הסרטון חשבתי שאין מצב שאני חוזר לדיאבלו... כרגע, אני כבר לא כזה בטוח

הוא אחד מהחזקים בתחום.

אם אני לא טועה הוא היה הראשון שסיים את act 4 בhardcore inferno. אם הוא (יחסית) אופטימי לגבי ההרחבה, יש למה לצפות.

פורסם

קריפריאן אכן הראשון (והיחידי, טכנית, כי הפכו את זה להרבה יותר קל) שסיים את המשחק ב HC. הוא בדר"כ יודע על מה הוא מדבר.

פורסם

מה זאת אומרת הרבה יותר קל?

• 4 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים