פורסם 2008 ביוני 2617 שנים שלום לכל חברי הפורום,בעבר הועלתה יוזמה ברוכה דרך פורום זה, לרכישה מרוכזת של מסכי DELL.יוזמה זו כקבוצה הקנתה תעריף זול יותר לרכישת המסך מאשר ברכישה פרטית, אך גולת הכותרת היתה התחיבות לקבלת מסכים עם פאנל איכותי ו- 0 פיקסלים שרופים.מזכרוני אחד מחברי הפורום ביצע בדיקה לכל המסכים בבית העסק טרם העברתם לרוכשים (בהסכמה של בית העסק כמובן).לעניות דעתי המכשול העיקרי בהוצאה לפעול של יוזמה כזאת היא לאתר את האחד שיודע ומוכן לבצע את הבדיקה במעבדה.מקריאה בפורום עולה כי מסכים אלו מאוד מאוד איכותים ובעלי ביקוש רב, אך מחירם היקר והמדיניות בנוגע לפיקסלים שרופים מונעים רכישתם(כך זה אצלי בכל אופן).באפשרותי לבצע את איתור בית העסק שיסכים לבדיקה הנ"ל ולמחיר הוגן, אך לא אוכל לבצע את הבדיקה של המסכים.אך לפני הכל אשמח לדעת מי מעוניין ברכישה של מסך זה, ואם יש משהו שמוכן לבצע את הבדיקה (שיציין את אזור מגוריו).תודה על שיתוף הפעולה.שלומי.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים המסכים שאתה מדבר אליהם בזמינות מאוד נמוכה הם מוחלפים בדגמי 2009 שנחשבים נחותים יותר ולא משתלמים
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר אם אתה מדבר על 2408 אז אני חושב שכדאי לחכות כמה שבועות לרויזיה החדשה.הי,כוונתי לכל דגם שהוא, לפני הכל חשבתי לבדוק מה הביקוש למה שקיים. כל המעוניין יציין את גם את הדגם.[br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 14:52:25המסכים שאתה מדבר אליהם בזמינות מאוד נמוכה הם מוחלפים בדגמי 2009 שנחשבים נחותים יותר ולא משתלמים הי,למען ההגינות לא ידועה לי הזמינות של כל הדגמים, אני אישית חשבתי לרכוש מסך 2007FP. מבירור שעשיתי אצל מספר בתי עסק המסך "חי ובועט" עדיין מיובא ובכמות מספקת.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אחד מהדגמים די הזל לא זוכר את השם אבל אני מעריך שגם את האחרים דל יחליפו בקרוב
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אני חושב שזה בעייתי לעשות את זה עכשיו, יקח קצת זמן עד שתגיע הרויזיה החדשה, לא שווה לרכוש עכשיו כאשר בעוד שלושה שבועות בערך יוצאת רויזיה חדשה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני מתכנן לקנות מסך למישחקים ויש לי חברה של המישפחה שעובדת ביבואני מסכים והיא אמרה לי כשאני אקנה היא תשלח אליי נציג שלהם שיראה לי את המסכים והם יציעו לי הכי זול אבל אם אני יקנה במרוכז לפחות 5 אז זה יהיה יותר זול....אם זה מעניין
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני מתכנן לקנות מסך למישחקים ויש לי חברה של המישפחה שעובדת ביבואני מסכים והיא אמרה לי כשאני אקנה היא תשלח אליי נציג שלהם שיראה לי את המסכים והם יציעו לי הכי זול אבל אם אני יקנה במרוכז לפחות 5 אז זה יהיה יותר זול....אם זה מענייןמעניין מעניין :]אני גם מעוניין לקנות מסך של דל..רק אם תוכל להביא יותר פרטים על איזה דגמים מדובר בדיוק ובאיזה מחיר תוכל להשיג אותם זה יוכל להועיל
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים בהחלט מעניין, אני חושב שיש פה כמות נכבדה של אנשים שמתכוונת לרכוש את ה-2408 לכשתצא הרויזיה החדשה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני תיכננתי לדבר איתה אחרי שאני אקנה את המחשב שזה אומר עוד 4 ימים כי אני יכול להביא מסכים ממי שאני וקונה ממנו שזה אומר של ASUS ושל HANNS אבל ממנה אני יכול להביא של DELL שלפי מה שהבנתי הם יותר טובים
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחכה לדל 2408 אבל עם A01 ואז בשמחה רבה אקנה אותו דרך אגב השבוע דיברתי עם נציג ברשת פנדה מסניף ב''ש שאלתי אם הם יודעים מתי יבוא הדגם 2408 עם הרוויה החדשה A01 והוא טען למרבה הפלא שהם כבר מוכרים אותו שאלתי אותו שוב ושוב שאני מתכוון על הדל על גירסה יותר חדשה עם התיקונים והשיפורים ,הנציג טוען בוודאות שכן זה הדגם והם מוכרים אותו,אני אישית מאוד בספק כי כמו שאני יודע הוא אמור לצאת רק עד כמה שבועות בעולם ואז כאן בארץ צריך לברר את העניין כי או שהנציג לא ממש בקיא בתחום וסתאם מדבר שטויות או שיש להם ויאללה לקנות!!!!
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים בפעם האחרונה שעשינו את הקניה, כל אחד היה צריך לבדוק לבד פיקסלים שרופים.היום לא כ"כ קל להשיג את המסכים של דל (אני מניח שאתה מתכוון ל2007) ולכן לא נראה לי שחנות תסכים שתבדקו מסכים כי גם לא נראה לי שיש לה מספיק.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אז כל מי שרוצה שיכתוב ניראה לכמה נגיע..[br]פורסם בתאריך: 27.06.2008 בשעה 17:48:19אז מי מוכן לבדוק... {כלומר ללכת לראות ולבדוק...}אולי כדאי להפיץ פה בכל הפורומים...
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים א.מי רוצה לקנות שיכתובב.מי מוכן ללכת לבדוק...?ג.איזה מסכים צריך לראות- רק DELL או גם של ASUS??.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.