פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים משתמע מהדברים שלך שאתה מאשים את פיירפוקס או את כותב התוסף IETAB ב"בעיה" הזאת..וגם אם לא, אני בטוח שמשתמשים תמימים עלולים להסיק מדבריך את המסקנה הזאת.זה כמובן מגוחך, כי:כשאתה עובד ב IE TAB, אתה עובד באקספלוררוזה הכל.לא "רוב התוספים" לא רלוונטים, אלא כל התוספים, וכל הדפדפן במלואו לא רלוונטי. IETAB פשוט מאוד פותח חלון של IE. זה הכל.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אתה אמרת כל התוספים לא עובדים בIE TABואני אמרתי לא נכון THEMES כן עובדים, והוספתי שאני קטנוני.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים Theme נשאר כי דף ה-IE נפתח במסגרת החלון של ה-FF. ואם כבר קטנוניות - זה לא נחשב תוסף עד כמה שידוע לי
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים נו אבל מה קשור theme לתוספים???? זה כמו שתגיד "זה לא נכון שכל התוספים לא עובדים ב-IETAB, עובדה שה-VISTA שלי עובד איתו"
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים משתמע מהדברים שלך שאתה מאשים את פיירפוקס או את כותב התוסף IETAB ב"בעיה" הזאת..וגם אם לא, אני בטוח שמשתמשים תמימים עלולים להסיק מדבריך את המסקנה הזאת.זה כמובן מגוחך, כי:וזה הכל.לא "רוב התוספים" לא רלוונטים, אלא כל התוספים, וכל הדפדפן במלואו לא רלוונטי. IETAB פשוט מאוד פותח חלון של IE. זה הכל.ידוע ידועכל מה שהתכוונתי לומר היה שחוץ מABP, לא מרגישים בחסרונם של שאר התוספים יותר מדי בIE..
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אני מאוד מרגיש בחסרונם של FireGestures, Easy DragToGo ו-AutoPager. אני פשוט משתגע בלי שלושת התוספים האלה. באסה עם ה-IE הזה...
פורסם 2009 במרץ 316 שנים שלום לכולם.אני מחפש את הADDON שמאפשר הוספת טאבים כמו באינטרנט אסקפלורר 7, חרשתי את האתר, וגם את האתר של פיירפוקס.כל מה שמצאתי הוא שם לי את ההוספה של הטאב בצד השני של המסךאודה למי שיכווין אותי לאיפה אפשר למצוא את זה.תודה
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אהם... File > New Tab (ובעברית - קובץ > לשונית חדשה).או שתסביר את עצמך יותר טוב.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים ב IE 7, איפה שרואים איזה טאבים פתוחים, אז בסוף הטאבים יש + קטן שמוסיף עוד טאב . בלי לגשת ל FILE או קליק ימני על שורת הטאבים....
פורסם 2009 במרץ 416 שנים זהו את ה ADDON ההוא מצאתי גם, אבל ההוספה נמצאת בצד השני משמאל.אני מחפש שזה יהיה מימין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.