פורסם 2009 בפברואר 216 שנים וואי חשבתי שאני היחיד!! מצטער אבל אני ממש שמח שזה קורה לך!אין לי מושג מה זה אבל במחשב השני שלי זה לא קורה....
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים קצת גיגול אומר שזה אולי קספרסקי, בכל מקרה הייתי ממליץ לעיין בתוצאות,גם אם זה לא קספרסקי אולי תמצאו תשובה שם.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים צדקת, ביטלתי את האנטי וירוס שלי וזה עבר,יש לי AVAST אתה יודע מה צריך לשנות באנטיוירוס על מנת לבטל את ההודעה הזאת כאשר הוא פעיל?
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים אני מניח שכל מה שקשור בבדיקה של אתרים מאובטחים,באמת לא יודע ספציפית מה, לא מותקן לי AVAST (או בכלל אנטי וירוס) אני לא מכיר את ההגדרות שם.נסה על סמך ניסוי וטעיה לבטל אפשרויות ולבדוק, הייתי מציע גם לעיין עוד בגוגל עם החיפוש לגבי הנושא ולראות מה אנשים כותבים בקשר לזה.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים services.addons.mozilla.org:443 uses an invalid security certificate.The certificate will not be valid until 10/14/2008 3:40 PM.(Error code: sec_error_expired_certificateפתרון:1. First a more specific solution....you need to import the kaspersky root certificate:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data\Cert\(fake)Kaspersky Anti-Virus personal root certificate.cerin tools>options>advanced>encryption>view certificates>authorities>import and check all 3 options (trust this CA to identify web pages, email users, developers)2. in case the first one doesn't work, here is a general solutionIn Firefox Open:Tools > Options > Advanced > Encryption : View CertificatesThere you can define "exceptions" [in servers tab click add Exception]Enter "services.addons.mozilla.org:443" in the URL field and the annoyance is gone
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים תודה, ננסה בערב (למרות שאני בספק שזה יעבוד כי מחקתי את קספרסקי אתמול וזה לא ממש עזר :-\)
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים טוב אני קצת אבוד - אין לי לא קספרסקי ולא פיירפוקס כי מחקתי אותם אתמול כמו שאמרתי...חוצמזה זה לא רק באתר הזה, אני גם לא מצליח להכנס לאיביי ולמסנג'ר ולעידכון של ווינדוס.נראה כאילו זה בעיה כללית ב SSL... יש רעיונות?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אין לך פיירפוקס? אז תפתח ת'רד בפורום תוכנה... כאן זה ת'רד התוספים לפיירפוקס
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים טוב אני אידיוט וכרגיל אריק צודק - התאריך היה על 2002 ומאיזושהי סיבה מפגרת זה הרס הכל.תודה לכולם :-*
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אני לא מוצא אופציה כזאת משום מה. חוץ מזה זה בטח מגבה רק הגדרות, ללא תוספים, ו-bookmarks בטח צריך לגבות בנפרד...כשהתקנתי עוד מע' הפעלה ב-dual boot, התקנתי עליה firefox ואז העתקתי את 3 הספריות מהמערכת הקודמת:C:\program files\mozillaC:\Users\%username%\AppData\Local\MozillaC:\Users\%username%\AppData\Roaming\Mozillaוזהו, firefox נשאר אותו דבר, עם כל ההגדרות והתוספים...במקום להעתיק את הספריות הנחוצות אתה יכול לערוך את הקובץ profiles.ini שנמצא ב \AppData\Roaming\Mozilla\Firefox אם אתה בויסטה או 7,לתיקיה שבה נמצא הפרופיל המקורי שלך. פרופיל אחד לשתי מערכות הפעלה (אפילו עם אותם טאבים שנשארו פתוחים במערכת הפעלה האחרונה)מאוד שימושי
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים ^^^מה בדיוק צריך לערוך בקובץ?ואפשר להתנייד עם הקובץ בין שתי מערכות הפעלה שונות, כגון ווינדוס ולינוקס או לינוקס ומאק?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים פשוט צריך לערוך את ה path שמכוונת לפרופיל הראשי שלך.Path=D:\Users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\4ssd838.defaultפיירפוקס יפתח תמיד עם אותו פרופיל ויעשה שינויים רק בו.אני לא יודע בקשר ללינוקס ו mac, יתכן והם משתמשות בתצורה שונה של פרופיל. יש לי כרגע 3 מערכות הפעלה על המחשב (XP, Vista, 7) וכולן על אותו פרופיל. (אותם סימניות, אותם סיסמאות אותו הכל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.