עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

איפה אתה מקבל פופאפ? בעמוד הראשי של האתר הזה? אני לא קיבלתי כלום.

• תגובות 3.1k
  • צפיות 389.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כנ"ל אצלי. אז או שהם ממש לא אוהבים אותך או שבכל זאת מסתתר אצלך משהו לא נחמד.

אתה יכול להעלות תמונה של הפופאפ הזה?

פורסם

בדף הראשי אין להם POPUPS.

נסו להוריד משם קובץ ותווכחו.

בכל מקרה cky4life, תתקין את הסקרפיט הבא.

פורסם

תגיד, צריך לעבוד קשה כדי לעזור לך? למה לא הבאת קישור לדף ממנו אתה מקבל את הפופאפ? מה יש שם, פורנו של שלוש גמדות ותיש?

מצאתי קישור להורדה שם בגוגל ובאמת קפץ לי פופאפ של usenext. בדקתי קצת, כשאתה לוחץ על Contimue, אתה מריץ סקריפט:

popUnder('[url]http://www.FriendlyDuck.com/AF_TA/rel/index.cfm?RST=UNXDE&TAD=392538'[/url], '800', '600', '0');

משעלה את הפופאפ. אפשר לחסום את זה עם NoScript, אבל אני לא בטוח שהאתר ימשיך לתפקד בלי JavaScript.

עדכון: יש כמה סקריפטים לגריזמונקי שאמורים לטפל בזה:

http://userscripts.org/scripts/search?q=netload.in+popup

לא ניסיתי.

פורסם

שתי אפשרויות:

אם הסגנון מאתר מסודר, למשל userstyles.org, אתה לוחץ על Load Into Stylish וזהו.

אם הוא מופיע כטקסט (כאן למשל), אתה לוחץ על האיקון של ההרחבה, בוחר ב- Write Style->Blank, מעתיק לתיבת הטקסט את הקוד ורושם שם מזהה כלשהו בכותרת.

תודה רבה!

פורסם

תודה רבה! זה עבד.

:xyxthumbs:

פורסם

בנוגע ל-Stylish והתוסף about:blank - Crystal Firefox v1.2ף איך אני עושה שזה יטען את התמונה מהמחשב שלי ולא משרת?

עריכה:

איך אני עושה בחיפוש המובנה של פירפוקס שזה יחפש לי בGOOGLE.CO.IL ולא COM.

אמ..ועל איזה TOOLBAR אתם ממליצים להשתמש? יש משהו עדיף על של גוגל?

המ?

פורסם

זה קל: about:config, חפש keyword.url ושנה מ- google.com ל- google.co.il (כל שאר השורה תישאר ללא שינוי).

פורסם

yוב אז איך עושים שהADD-ONS יפעלו על הבטא החדש (3.1B) מי יודע

פורסם

אתה יכול לערוך את אחד הקבצים של התוסף ולשנות את הגרסה אליה הוא מיועד. זה לא מבטיח תאימות אבל אם התוסף הספציפי לא "שובר" שום דבר אז זה יהיה בסדר.

פורסם

שלום

מישהו מכיר תוסף יותר טוב מ PDF DOWNLOAD?

פורסם

תחליף את ה- Acrobat Reader ב- Foxit. מאחר ש- Foxit לא מגיע עם פלאגאין לדפדפן, ממילא ה- PDF-ים לא יפתחו בדפדפן.

פורסם

אני לא יודע איך אף אחד לא שם לב ללאג שגורם TMP.

תנסו דבר כזה, פתחו שני טאבים ותעברו בינהם על יד לחיצה על כל טאב.. עכשיו נסו זאת כש TMP מנוטרל.. אני היחיד שמרגיש בהבדל?

עריכה: הורדתי V מ Mouse click to select a Tab וזה הסתדר. כנראה שהלחיצות שלי ארוכות מידי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים