עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

תודה!

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מחפש שם של תוסף שהומלץ כאן באחת ההודעות:

התוסף מאפשר לשחזר מידע שנכתב בהודעות פורומים וכולי - גם אם הדפדפן קרס וגם במידה והנכתב נמחק.

תודה.

FF שומר אוטומטית מידע שנכתב אוטומטי בזמן קריסה\לחצתה על back (או שרק אצלי זה ככה?)

פורסם

FF שומר אוטומטית מידע שנכתב אוטומטי בזמן קריסה\לחצתה על back (או שרק אצלי זה ככה?)

צודק. קרה לי פעם שהמחשב קרס באמצע הכתיבה, פיירפוקס שיחזר את זה לבד, בלי שום תוספות...

פורסם

התקנתי עכשיו, עושה רושם טוב ועובד עם כל התוספות שלי שמותקנות(השתמשתי בMIGRATION TOOL), עושה רושם שעובד קצת יותר מהר (יכול להיות שזה רק פסיכולוגי) מה שכן משחקי פלאש שלא עובדים לי בFF עובדים בPM...סה"כ נראה נחמד

פורסם

אני תוהה אם יש איזשהו תוסף שפספסתי לשמירה של סרטונים ביוטיוב בפורמט נורמלי. כל התוספים שאני מכיר כולל זה שיש לי פשוט שומרים קובץ FLV, וזה בסדר גמור אבל דורש ממני לעשות המרה נוספת אם אני רוצה שהוידאו הזה יפעל במכשירים שתומכים בסטנדרטים הקבועים (divx, wmv וכו').

יש משהו כזה או ששלב ההמרה יהיה חייב להתבצע בשלב-ב' ?

פורסם

אני תוהה אם יש איזשהו תוסף שפספסתי לשמירה של סרטונים ביוטיוב בפורמט נורמלי. כל התוספים שאני מכיר כולל זה שיש לי פשוט שומרים קובץ FLV, וזה בסדר גמור אבל דורש ממני לעשות המרה נוספת אם אני רוצה שהוידאו הזה יפעל במכשירים שתומכים בסטנדרטים הקבועים (divx, wmv וכו').

יש מגוון אתרים, שעוזרים להוריד סרטונים מיוטיוב. אבל אני לא בטוח באיזה פורמט הם מורידים או שהם בעצם ממירים אותו לקובץ "קריא" ע"י פלאפונים.

אבל, יש לי אתר שבעצם ממיר את הסרטון לMP3. במידה ורוצים את השיר בלי הקליפ.

פורסם

MP3 אני מכיר, אני מחפש לשמור את הוידאו עצמו בפורמט קריא.

מה שאני מכיר פשוט שומר את הקובץ הנוכחי שהסרט קיים בו, וביוטיוב זה בדרך כלל FLV.

תודה :)

פורסם

כשאתה בסרטון יוטיוב תוסיף pwn ל URL שלו כך שהכתובת של הסרטון תתחיל ב pwnyoutube

פורסם

אמנם לא תוסף אבל הכי נח מבחינתי זה להשתמש ב- JDOWNLOADER שיודע לשמור סרטוני יוטיוב בכמה פורמטים למשל MP4 ועוד

פורסם

האמת שבינתיים גיליתי שאני כנראה חייב divx ולא שום קודק אחר.

נראה שלא תהיה לי ברירה אלא לעשות המרה בנפרד. נו מילא..

פורסם

אגב תוכנה כזו רק תעשה את שלב ההמרה "שקוף" בשבילך אבל היא עדיין תהייה המרה לפורמט קריא, פעם הבאה רק תגיד שאתה רוצה פיליפינית! :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים