עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוידאו בפייסבוק מקרטע לי. אם אני לוחץ על עליו כדי לעבור ליוטיוב אז זה עובד בסדר. יש איזה תוסף שיסדר את זה?

פורסם

אני משתמש בfoxit reader כדי לפתוח קבצי PDF. לאחרונה שמתי לב שאני לא יכול לפתוח שום קובץ pdf בפיירפוקס. שלוחצים על הקישור, פשוט אין תגובה. אין בעיה לשמור את הקובץ עם אקספלורר.

פורסם

אני משתמש בfoxit reader כדי לפתוח קבצי PDF. לאחרונה שמתי לב שאני לא יכול לפתוח שום קובץ pdf בפיירפוקס. שלוחצים על הקישור, פשוט אין תגובה. אין בעיה לשמור את הקובץ עם אקספלורר.

גם לי זה קורה.

אז הייתי צריך להסיר את התוספת

פורסם

כנ"ל.

אני זוכר שקרה לי משהו דומה עם עוד סוג קובץ, וגם שם הייתי צריך לנטרל plugin

פורסם

ברגע שהפנתם אותי לתוספות, חיפשתי להם עדכון. התקנתי עדכון, שניתי משהו בהגדרות ועכשיו זה הסתדר. תודה חבר'ה

פורסם

איזה תוסף מומלץ לסנכרון הדפדפן ב-2 מחשבים מבחינת ססמאות, מועדפים, והיסטוריית גלישה? (המחשבים באותה רשת פנימית, מעדיף שלא להעלות את המידע לאינטרנט)

תודה.

פורסם

XMARKS מאפשרת סינכרון גם באמצעות שרת שלך.

פורסם

Webmail Notifier עידכנו את הגירסה שלהם ועכשיו מופיעים לי החשבונות דואר מעל לטאבים באופן די מעצבן.

לא מצאתי דרך בהגדרות להסיר את השטות הזו.

מישהו מצא?

פורסם

תצוגה->סרגלי כלים. תוריד את הV מהWEBMAIL NOTIFIER.

פורסם

תצוגה->סרגלי כלים. תוריד את הV מהWEBMAIL NOTIFIER.

גדול אתה!

רוב תודות :)

פורסם

ואי זה שיגע אותי ולא הבנתי מאיפה זה צץ, תודה רבה גם בשמי!

פורסם

מישהו יודע איך בFlagFox החדש (גרסה 4.1) אני מעיף את הדגל מהשורת כתובת חזרה למטה?

פורסם

אני מחפש שם של תוסף שהומלץ כאן באחת ההודעות:

התוסף מאפשר לשחזר מידע שנכתב בהודעות פורומים וכולי - גם אם הדפדפן קרס וגם במידה והנכתב נמחק.

תודה.

פורסם

^ ^ ^

Lazarus, מאפשר שחזור טקסט שנרשם.

בגירסה החדשה מאפשר להחליט לכמה דקות/שעות/ימים לשמור את המידע.

עכשיו גם בגרסה חוצה פלטפורמות - גם לכרום ולספארי: http://lazarus.interclue.com/download

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים