פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים משהו יודע איך אני יכול למצוא את הפרסונה הזאת ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים אפרופו פרסונס, איך אני מגדיר את זה? הורדתי את התוסף שלהם, אבל ברגע שאני מגדיר את אותו ה-THEME, לא קורה כלום.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים אין מה להגדיר הוא מובנה בפיירפוקס, פשוט כנס לאתר של פרסונס אפילו דרך פיירפוקס תבחר את זה שאהבת ונגמר הסיפור התאמה שלי לפיירפוקס:
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מישהו יכול להמליץ לי על תוסף של צבעים לטאבים? הכי טוב שיש כיום.יש לי תוסף, לא זוכר איזה שפשוט הצבע של הטאב כמו הצבע של אותו הדף.יש תוסף שאני מכיר COLORFUL TABS , הוא הכי טוב כיום?
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים חברים יקרים, זה לא דיון בעיות טכניות בפיירפוקס פה אז אנא תשמרו על הסדר.כל ההודועת הלא קשורות נמחקו.
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים עד כמה זה בטוח להשתמש בLASTPASS?אני חושב להתחיל להשתמש בשירותים של LASTPASS ואני רוצה לדעת עד כמה זה בטוח להשתמש בזה, כיוון שאני מתכנן להכניס לשם את הסיסמה של הבנק,איביי,PAYPAL וכולי? עד כמה זה בטוח :-\ ???
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים אני ועוד אלפים שומרים את הפרטים של הפייפאל בLastPass.... בינתיים אין תלונות
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים אפשר לסמוך על איזה פרנואידים ברשת שיבדקו את התעבורה היוצאת כדי לראות אם היא מוצפנת או לא, גגל את זה
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחפש תוסף לTODO LIST (כמו REMINDER FOX לדוגמא) שמסוגל להסתנכרן בין מחשבים שונים. יש חיה כזו?
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים איזה תוסף מומלץ יש ל-PROGRESS BAR?משהו ששונה מ-FISSION.תוריד את התוסף סטייליש וחפש באתר התוסף
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים מישהו יודע אולי איך משנים את התיבת חיפוש הזו לGOOGLE.CO.IL?משום מה זה השתנה לי לויקי (כמו שמתואר בתמונה) וכשאני לוחץ על Manage Search Engines הוא מביא אותי לעמוד חיפוש ואני לא מוצא שם את האתר המבוקש.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.