עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

מחפש תוסף שאם אני רושם בשורת כתובת או בחיפוש בעברית הפוכה , זה משנה לי את זה לכתובת הנכונה באנגלית.

משהו כזה.

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

tiktak

פורסם

ההרחבה כבר מזמן לא מעודכנת ולא עובדת על 3.6 (למרות שיתכן שאפשר "לשכנע" אותה לעבוד).

פורסם

nightly tester tools/mr tech toolkit עושים את העבודה נאמנה.

פורסם

לא מעודכנת, אבל עובדת יפה מאוד. פשוט מכריחים אותו לעבוד והכל טוב. אני משתמש בתוסף הקטנטן הזה כבר המון זמן.

פורסם

אני משתמש ב-Hebrew url. גם היא נדמה לי לא מעודכנת אבל עובדת טוב עם mr tech toolkit.

עם tiktak נדמה לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור בשביל שזה יחליף (תקנו אותי אם אני טועה), Hebrew url מזהה ומחליפה לבד עברית לאנגלית.

פורסם

מעקב + שאלה: איך אפשר למצוא מאיזה מהתוספים "דולף" זכרון ואחרי שהדפדן פתוח יום-יומיים הוא מגיע ל-2 ג'יגה זכרון?

פורסם

אני משתמש ב-Hebrew url. גם היא נדמה לי לא מעודכנת אבל עובדת טוב עם mr tech toolkit.

עם tiktak נדמה לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור בשביל שזה יחליף (תקנו אותי אם אני טועה), Hebrew url מזהה ומחליפה לבד עברית לאנגלית.

אבל טיקטק מאפשרת להחליף עברית/אנגלית גם בתיבות טקסט אחרות !!

שימושי מאד בפורומים שאחרי שכתבת הודעה באורך הגלות אתה מגלה שכתבת הכל בסינית. :kopfpatsch:

F10 והופס, הכל בעברית. :xyxthumbs:

פורסם

^^

ואללה, נחמד.

למרות שזה אף פעם לא קרה לי, אני בדרך כלל מסתכל על מה שאני כותב.

מעקב + שאלה: איך אפשר למצוא מאיזה מהתוספים "דולף" זכרון ואחרי שהדפדן פתוח יום-יומיים הוא מגיע ל-2 ג'יגה זכרון?

הדרך היחידה שאני מכיר היא לנטרל אחד אחד ולראות אם זה עדיין קורה.

אבל כדאי קודם להפעיל את הFF ב-safe mode ולבדוק אם זה קורה, כדי לבדוק שזה אכן אחד התוספים.

פורסם

א. זה באמת מעולה שהוא מחליף בכל תיבת טקסט.

ב. אני לא רוצה שהוא יחליף לבד, אני רוצה שליטה מלאה.

פורסם

החסרון של שתי ההרחבות האלו הוא שכשעושים את ההחלפה (אוטומטית או ידנית) שורת הכתובת לא פותחת לך את המשך הלינקים עד שאתה

מוסיף עוד אות באנגלית. זה די מציק.

פורסם

אני משתמש בתוכנה "הפוך על הפוך", שזה בכלל עובד בכל חלון של WINDOWS ולא רק בדפדפן וללא בעיות מרגיזות כמו שתארת.

פורסם

אני מחפש הרחבה שמרחיבה את הסרגל סימניות ל-3 שורות או יותר

פורסם

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים