פורסם 2010 במרץ 3115 שנים עאלק פתרון. אתה בעצם גולש עם אקספלורר ומגדיל בצורה משמעותית את צריכת הזיכרון של פיירפוקס (כי גם המנוע של פיירפוקס וגם המנוע של אקספלורר נטענים ביחד בזיכרון).
פורסם 2010 באפריל 115 שנים אני מנסה להתקין את התוסף הבא:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5814הבעייה שהוא מתעקש שהוא לא מתאים לגירסת FF שיש לי ולא מראה אופציית הורדה. ניסיתי גם באתר של מפתח התוסף ושם הוא מפנה ללינק שלמעלה. מה עושים?בנוסף, תזכירו לי בבקשה את התוסף שמאלץ תוספים שלא מתאימים לגירסת ה FF הנוכחית לעבוד בכ"ז, ז"א מבצע בדיקת תאימות מאולצת.
פורסם 2010 באפריל 115 שנים א. כנס ל about:config ושם תשנה את הuser agent למה שרוצים שםב. mr tech toolkit
פורסם 2010 באפריל 115 שנים תודה, אבל אני לא רוצה לשנות את הברירית מחדל של הדפדפן, רק להוריד את אתוסף ואחכ לאלץ תאימות עם ה mr tech toolkit. אין דרך אחרת?
פורסם 2010 באפריל 115 שנים שיניתי ל 3.5, עכשיו מופיע הכפתור של ADD TO FF, אבל כשאני לוחץ עליו "התקן כעת" הוא רושם "לא ניתן להתקין עקב חוסר תאימות עם 3.6.2" כנראה שהערך ששינית לא מספק והתוסף אכשהו עדיין מזהה שזה 3.6.2 רגע, פתאום אני רואה אופציה שניתן לסמן למטה שנקראת "דרוס בדיקת תאימות". כנראה שה mr tech toolkit הוסיף אותה. סימנתי שם V והכל עובד
פורסם 2010 באפריל 115 שנים אני בספק אם זה יעבוד, אבל תנסה להוסיף את זה לתיקיית התוספים תחת תיקייה בשם tiktak.qtl.co.il@gmail.com (כמובן שיש לחלץ את הקבצים) הורדתי את הקובץ כי אני יודע כמה עמרי שונא כשמעמיסים על השרת החמוד שלו
פורסם 2010 באפריל 115 שנים שיניתי ל 3.5, עכשיו מופיע הכפתור של ADD TO FF, אבל כשאני לוחץ עליו "התקן כעת" הוא רושם "לא ניתן להתקין עקב חוסר תאימות עם 3.6.2" כנראה שהערך ששינית לא מספק והתוסף אכשהו עדיין מזהה שזה 3.6.2 רגע, פתאום אני רואה אופציה שניתן לסמן למטה שנקראת "דרוס בדיקת תאימות". כנראה שה mr tech toolkit הוסיף אותה. סימנתי שם V והכל עובד להבא, יש שיטה הרבה יותר פשוטה, להכנס לדף דרך IE (כן, כן, IE) ללחוץ כפתור ימני על Download Now וSave Target As.., לאחר מכן פשוט לגרור את התוסף לתוך FF ולעשות Force Install אם יש mr tech toolkit או לערוך את התוסף ש"יתאים" לגרסא הנוכחית.
פורסם 2010 באפריל 115 שנים עוד אנשים נתקלו בבעיות עם YOUTUBE?לפעמים שאני מנסה להפעיל סרטונים אני מקבל שגיאה ואז אני צריך לעשות ריפרש ואז זה עובד..לא בכל סרטון זה ככה אבל קורה די הרבה...רק התחיל לי מ3.6.2הצעות\פתרונות?עריכה,אני מחפש תוסף\סקריפט לקוף המשומן שברגע שאני מחפש תמונות בgoogle images זה מעביר אותי אוטומטית לתמונה ולא דרך האתר ואז עוד קליק לתמונה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.