עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

יש תוסף שמעלים פרסומות מהסגנון שיושבות על כ-ל הדף ויש כפתור Skip this ad ?

עוד שאלה- התוסף SkipScreen, מומלץ או שיש משהו עדיף?

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סקיפ סקרין גרם לי לקריסות בכניסה למספר אתרים (FILEFLYER ועוד משהו) וגרם לזה שאני אצטרך להתחבר לMEGASHARES כל פעם מחדש...

בלי קשר,

גיליתי היום שאם מתקינים DAP כאשר הדפדפן שלך הוא פיירפוקס הוא מבצע אינטגרציה לדפדפן (אם תרצו כמובן) ועובד פשוט נפלא! הרבה יותר טוב מכל מנהל הורדות אחר שהיה לי לפיירפוקס עד היום! אדיר!

פורסם

לי הוא עובד מעולה בכל אתר כבר המון זמן.

פורסם

אני מעדיף את הסקריפט - http://userscripts.org/scripts/show/54677

פורסם

גיליתי היום שאם מתקינים DAP כאשר הדפדפן שלך הוא פיירפוקס הוא מבצע אינטגרציה לדפדפן (אם תרצו כמובן) ועובד פשוט נפלא! הרבה יותר טוב מכל מנהל הורדות אחר שהיה לי לפיירפוקס עד היום! אדיר!

נשמע מגניב, תודה!

לי הוא עובד מעולה בכל אתר כבר המון זמן.

אצלי הוא לא עובד בכלל... רק עושה כאילו הוא עובד.

פורסם

היום גיליתי משהו ממש דפוק בfirefox, שלוחצים על tools>options>security>saved password>show passwords זה מציג את כל הססמאות שיש לי לכל אתר באופן גלוי בלי שום אימות, כל אחד יכול לבוא להכנס לשם ולראות כל ססמא, זה ממש דפוק, מה אפשר לעשות כדי לחסום את זה?

פורסם

לקבוע master password.זה נמצא שם באפשרויות איפהשהו.

פורסם

מכירים איזשהו תוסף שיודע בעת גלישה להקצות את כל הרוחב פס לגלישה וכשמפסיקים לגלוש מקצה אוטומטית את הרוחב להורדות באימיול או בקליינט של טורנטים?

יכול להיות מעולה :)

פורסם

לקבוע master password.זה נמצא שם באפשרויות איפהשהו.

כן אבל עכשיו זה מבקש ממני את הססמא הזאת כל פעם שאני נכנס לFF

פורסם

היי,

אני מחפש 2 תוספים (עברתי על רוב התופיק):

1. הדלקה וכיבוי של שמירת היסטוריה בעזרת קיצור כלשהו במקלדת

2. תוסף שצובע את הטאבים, אבל לא כמו ColurfulTabs צביעה חסרת משמעות, אלא טאבים ששיכים לאותו אתר יצבעו באותו הצבע (כמו בIE)

תודה!

פורסם

כן אבל עכשיו זה מבקש ממני את הססמא הזאת כל פעם שאני נכנס לFF

אז אני לא חושב שיש לך פתרון, אבל אולי מישהו מכיר משהו אחר...

פורסם

^^למה לא להשתמש במנהל סיסמאות צד שלישי?^^

אני למשל משתמש בROBOFORM וממש מרוצה ממנו, בכ"מ סיסמאות ממש חשובות(בנקים, בנגים ושאר ירקות נשמרות בארנק)...

פורסם

2. תוסף שצובע את הטאבים, אבל לא כמו ColurfulTabs צביעה חסרת משמעות, אלא טאבים ששיכים לאותו אתר יצבעו באותו הצבע (כמו בIE)

http://www.captaincaveman.nl/firefox-extensions-fabtabs.aspx

הצביעה פה היא עפ"י הצבע השולט בדף, ניתן להגדיר התערבות בצבעים(אני משתמש בברירת המחדל).

פורסם

יש המלצות לסקריפטים מעניינים ל-greasemonkey? :)

פורסם

מישהו מכיר תוסף כלשהו להשתיק את הפיירפוקס (או לפחות דרך לקשר מקש במקלדת לפעלה\כיבוי MUTE אפליקציה מסויימת בויסטה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים