עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

זה יעביר את הכל - הגדרות, סימניות, מועדפים, עוגיות, סיסמאות - למחשב השני. הדבר היחיד שזה לא יעביר זה הפלאגאינים.

אם אתה רוצה רק את ההגדרות, הן בקובץ prefs.js. אתה יכול להעביר רק אותו, אם אתה ממש רוצה.

לא משנה מה אתה מעביר, תעשה את זה כשהדפדפן סגור.

תודה רבה!!!

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש אפשרות ל"העלים" נושאים מפורומים ספציפיים ברשימה של נושאים חדשים בעזרת stylish או greasemonkey?

(איסטרא? :))

פורסם

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם
:lol:
פורסם

אני מחפש תוסף שיאפשר לי לבחור לכל אתר את סוג הגופן שיוצג לו.ויזכור את זה כמובן לתמיד.

פורסם

יש מצב שיהיה ת'רד חדש לתוספים או שכל הספאם פה ימחק/יהיה אשכול "בקשות" נפרד?

כי נורא קשה לעקוב אחרי התוספים ככה

פורסם

תגידו...

איזה תוסף זה זה שממזער את האייקונים בסרגל ואז כשאתה עובר עליו עם העכבר הוא מציג לך את השם?

פורסם

smart bookmarks bar

פורסם

תודה, מישהו זוכר איזה תוסף עם מבחר סקינים נחמדים? משהו persons משהו כזה... אני מחפש אותו כבר יומיים.

פורסם

personas

פורסם

thanks... ;D

פורסם

אני מחפש תוסף שגורם לכך שכאשר אני לוחץ על אחת התוצאות בחיפוש תמונות בגוגל, אני מגיע ישר לתמונה בלי מסך המעבר המיותר [שמחולק לפריים של גוגל ולפריים של אתר המקור של התמונה]

ניסיתי להשתמש ב-CustomizeGoogle, יש שם את האופציה ל-Rewrite links to point straight to images אבל היא לא עושה את מה שאני רוצה

פורסם

אני מחפש תוסף שגורם לכך שכאשר אני לוחץ על אחת התוצאות בחיפוש תמונות בגוגל, אני מגיע ישר לתמונה בלי מסך המעבר המיותר [שמחולק לפריים של גוגל ולפריים של אתר המקור של התמונה]

ניסיתי להשתמש ב-CustomizeGoogle, יש שם את האופציה ל-Rewrite links to point straight to images אבל היא לא עושה את מה שאני רוצה

http://userscripts.org/scripts/show/55098

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים