פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אוקיי, אבל מה זה משנה? אתה מכיר מישהו שלא משתמש ב-tab mix plus ?אניואני מתלהב תוספים רציניאני משתמש בduplicate tab + tab clicking optionsבשביל הפונקציונליות הזאתמה אתה מוצא שימושי בTMP חוצמזה?
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים בקשה : תוסף שמאפשר לתרגם מילים מאנגלית לעברית על ידי סימון מילה . לדוגמא אני מסמן מילה באנגלית ואז זה מתרגם לי את זה לעברית ישר בחלון קטן תודה רבה למי שימצא
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אוקיי, אבל מה זה משנה? אתה מכיר מישהו שלא משתמש ב-tab mix plus ? אם כבר שאלת אז גם אני. ויתרתי עליו מאז שהתקנתי את TAB KIT, הם לא אוהבים אחד את השני. אתה יכול למצוא כמה שמחליפים פונקציות חשובות TMP.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים בקשה : תוסף שמאפשר לתרגם מילים מאנגלית לעברית על ידי סימון מילה . לדוגמא אני מסמן מילה באנגלית ואז זה מתרגם לי את זה לעברית ישר בחלון קטן תודה רבה למי שימצא http://www.qtl.co.il/
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים ^תודה, נחמד מאוד רק קצת חבל שהתרגום קצת איטי ולא מיידי, או שרק אצלי זה ככה ?
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים ראיתי תוסף , שמראה את הטעינת עמוד על הטאב עצמו , למי שמכיר אם אפשר לקבל לינק?
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים להעתיק את כל תקיית הפרופיל שלך למחשב השניוזה לא יפגע במועדפים או בתוספים?אין אישזהו קובץ מסויים שאחראי על הCONFIG?
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים זה יעביר את הכל - הגדרות, סימניות, מועדפים, עוגיות, סיסמאות - למחשב השני. הדבר היחיד שזה לא יעביר זה הפלאגאינים.אם אתה רוצה רק את ההגדרות, הן בקובץ prefs.js. אתה יכול להעביר רק אותו, אם אתה ממש רוצה. לא משנה מה אתה מעביר, תעשה את זה כשהדפדפן סגור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.