פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים אולי מישהו מכיר תוסף שמאפשר להוסיף דפים מועדפים בסגנון של bookmar toolbar רק על המקום של ה menu bar? אני אוהב לראות כמה שיותר אתר..
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים אולי מישהו מכיר תוסף שמאפשר להוסיף דפים מועדפים בסגנון של bookmar toolbar רק על המקום של ה menu bar? אני אוהב לראות כמה שיותר אתר..פשוט תלחץ כפתור ימני באיזור של התפריט, ואז customize. תגרור את ה-Bookmarks Toolbar Items לצד התפריט, וזהו.
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים אכן customize + גרירה של האייטמים ואין צורך בהרחבה לעניין. אפשר גם למחוק את השמות שלהם ולקבל אייקונים ללא כיתוב - מאוד נוח. זה הסידור אצלי: תיקיות (שבתוכן תת תיקיות נוספות) למועדפים ה"רגילים", ומימין להן יש מועדפים מהירים ללא כיתוב, לאתרים היום יומיים יותר.
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים תגידו, יש אפשרות לסנכרן את המועדפים בין הFF לCHROME בכל כניסה?כשהתקנתי את הכרום הוא סינכרן, אבל אני משתמש בשניהם וכל פעם מוסיף לתוכנה אחרת...
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים יש ל XMARKS גרסאת בטא לכרום שאתה יכול לנסות להרשם אליה ואולי תקבל הזמנה להשתתף בה.בעתיד מן הסתם תהיה גרסה רשמית שכולם יוכלו להוריד ואז תוכל לסנכרן מועדפים וססמאות מ FF גם עם כרום.(כיום XMARKS תומכים רשמית ב FF, ספארי ו IE)תוסף נהדר, בין הראשונים שאני מתקין על כל דפדפן.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים יש אפשרות לעשות טאבים לטאבים? הכוונה היא לאגד טאבים של אתרי חדשות, לדוגמא, תחת טאב כללי של חדשות, טאבים של אתרי הורדותתחת טאב אחר וכו'? יעזור לעשות סדר בדפדפן בלי לפתוח עוד חלון.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים לעוד מישהו יש בעיה עם התוספים לGMAIL ? גם עם checker וגם עם notifier אני לא מצליח להתחבר לאף חשבון
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מה בדיוק המטרה בשאלה המטופשת הזו? אתה בכח מנסה לזהם את הדיון הנחמד הזה?רצית להיות הראשון בדף ה 200 או מה?
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים יש ל XMARKS גרסאת בטא לכרום שאתה יכול לנסות להרשם אליה ואולי תקבל הזמנה להשתתף בה.בעתיד מן הסתם תהיה גרסה רשמית שכולם יוכלו להוריד ואז תוכל לסנכרן מועדפים וססמאות מ FF גם עם כרום.(כיום XMARKS תומכים רשמית ב FF, ספארי ו IE)תוסף נהדר, בין הראשונים שאני מתקין על כל דפדפן.אני אנסה את זה...תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים הוא עובד עם דפדפנים אחרים ונמצא יותר זמן בשוק במצב production יחסית ל weave (מה שמתרגם ל"יותר יציב" כשעל פניו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.