עבור לתוכן

הדיון הראשי על פרוייקט Larrabee, מאיץ ה3D של Intel

Featured Replies

פורסם

Q6600 לא עושה אפילו 100GFLOPS חישובים לשניה, אתה רוצה לעשות בו שימוש בכרטיס מסך?

• תגובות 436
  • צפיות 85.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

פספסת את הפואנטה - לא יכלו להדביק 30 מעבדים קצת עדכניים?

אפילו 30 Core 2 solo של ניידים...

פורסם

אה, סליחה, לא ידעתי שהכור הגרעיני בדימונה מחובר ישירות לבית שלך ;D

לא מספיק הצריכה שלו מוערכת ב 300 וואט, אתה רוצה להעלות אותה ל 600?

פורסם

זה לא משנה. איך 32 מעבדי X86 ורמת ביצועים כזו נמוכה?

פורסם

פספסת את הפואנטה - לא יכלו להדביק 30 מעבדים קצת עדכניים?

אפילו 30 Core 2 solo של ניידים...

אורן, יכול להיות שאלה ליבות מבוססות פנטיום P54C כמו שקונרו מבוסס פנטיום 3.

אבל עדיין 2TFLOPS לכרטיס מסך שיצא לקראת סוף 2009, זה לא משו :nixweiss:

פורסם

כבר היום יש 1TF - עד 2009 NVIDIA לפחות עלולה להשיג את אינטל. אלא אם יהיו פריצות דרך.

אה, סליחה, לא ידעתי שהכור הגרעיני בדימונה מחובר ישירות לבית שלך ;D

לא מספיק הצריכה שלו מוערכת ב 300 וואט, אתה רוצה להעלות אותה ל 600?

הלוואי עלי - לשלוח לאירן משלוחים רדיואקטיביים...

פספסתי את ה"מבוסס על" - חשבתי שזה הפנטיום 3 בעצמו :silly:

פורסם

עוד פחות מחודש גם יהיה 2TFLOPS פ+ (R700)

פורסם
  • מחבר

אני דווקא לא אלך על הפן השלילי של העניין.

הרי INTEL יודעת שNVIDIA ו ATI רואות את מה שהיא מפרסמת ויכולות להשוות בקלות את עוצמת העיבוד הזאת ככה שאין פה שום "חשיפה".

אני סומך ע"פ ניסיון העבר שכשאינטל רוצה להוציא משהו קטלני כמו ארכיטקטורת ה CORE היא יודעת לשמור את הקלפים קרוב לחזה וכשצריך - להכות בעוצמה.

שוב - זו אינה אותה INTEL של שנות ה 90 וכרטיסי ה I740 וה I752, כרטיסי המסך הראשונים המסכנים שלה שאינם מובנים בלוח אם, מה שנראה באנגלית DISCRETE.

פורסם

אני סומך ע"פ ניסיון העבר שכשאינטל רוצה להוציא משהו קטלני כמו ארכיטקטורת ה CORE היא יודעת לשמור את הקלפים קרוב לחזה וכשצריך - להכות בעוצמה.

יש בזה משהו.

פורסם

כניראה אינטל תנסה לנגוס בפלח השוק הTOP... ואז אחרי שנה שנתיים היא תעשה מNVIDIA- "אין VIDIA ", ומATI - "אין TI..."

פורסם

כניראה אינטל תנסה לנגוס בפלח השוק הTOP... ואז אחרי שנה שנתיים היא תעשה מNVIDIA- "אין VIDIA ", ומATI - "אין TI..."

הם שולטים בפלח השוק הנמוך גם ככה..

פורסם

אני דווקא לא אלך על הפן השלילי של העניין.

הרי INTEL יודעת שNVIDIA ו ATI רואות את מה שהיא מרסמת ויכולות להשוות בקלות את עוצמת העיבוד הזאת ככה שאין פה שום "חשיפה".

שוב - זוא אינה אותה INTEL של שנות ה 90 וכרטיסי ה I740 וה I752, כרטיסי המסך הראשונים המסכנים שלה שאינם מובנים בלוח אם, מה שנראה באנגלית DISCRETE.

ממתי אינטל שומרת את הקלפים על החזה? היא חושפת אותם מוקדם תמיד.

אם זה באנצים של C2D כבר במרץ, שהשקה הייתה ביולי או באנצים של נהלם לפני כחודש שהשקה ב2009.

פורסם
  • מחבר

ממתי אינטל שומרת את הקלפים על החזה? היא חושפת אותם מוקדם תמיד.

אם זה באנצים של C2D כבר במרץ, שהשקה הייתה ביולי או באנצים של נהלם לפני כחודש שהשקה ב2009.

שמע, הדבר האחרון שאני אעשה זה לזלזל באינטליגנציה של אנשי השיווק של אינטל.

הם, שיודעים שכל המידע הזה חשוף למתחרות כנראה או שיוציאו את הכרטיסים בסופו של דבר עם משהו שיקפיץ את הביצועים גם אם למתחרות כמו שאתה אומר יהיה את אותו TERA FLOPS כמו ל LARRABEE או שהם פשוט יוצאים דיסאינפורמציה מכוונת כרגע כדי שלא יידעו את הכח האמיתי של הכרטיסים.

תחשוב בהיגיון. INTEL לא באמת תוציא את ה LARRABEE אם כבר ל R700 יש כמו שאתה אומר את הכח שלו.

פורסם

אלכס,

שכחת שאינטל אף פעם לא אמרה שהיא רוצה להלחם על הכתר הביצועים ;)

פורסם
  • מחבר

אה ולהוציא כרטיס מסך עם 32 ליבות ושני חיבורי חשמל ו300W TDP זה בטח בשביל להיות בקו אחד עם איזה 5870 שייצא עוד שנה כן ? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים