עבור לתוכן

כל משתמשי TORRENTLEECH שיש להם שירות אינטרנט דרך קוו&#1497

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה דבר כזה קיים (או היה קיים) כי אני מכיר כמה אנשים שכשניסו להתחבר אמרו להם שיש הגבלה של כמות מגהבייטים לפי גודל החבילה, נגיד ג'יגה ליום וזהו. מה שאומר שאם גולשים בהרבה אתרים או מורידים דמו של משחק, זה כבר מעבר. אם איני טועה זה היה בנטויז'ן.

בקיצור הרוב לא מוכנים לשלם יותר כי עובדה שאף ספקית לא עשתה ככה, כי החלה נטישה של החברה . . .

• תגובות 128
  • צפיות 23.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני יכול להגדיר אותי כמשתמש כבד כי אני מוריד הרבה אבל אני לא מוכן לשלם יותר כסף כמו שאתה טוען...

אני מתכוון שספקיות לא צריכות לשחק עם המשתמשים שלהם אתה לא יכול להבטיח חבילה אחת ובפועל לספק משהו אחר. שמראש יבקשו מחיר גבוה יותר אבל יספקו את הסחורה.

פורסם

בחו"ל לא עושים את זה, אז למה שבארץ יתחילו עם כזה ניסוי דבילי... זה גם לא שיש איזה מרד צרכנות שממש מאיים על החברות האלו. גם צריך לזכור שאנחנו בארץ די מנותקים משאר העולם (באופן יחסי כמובן).

פורסם

אני פשוט שונא את השכונה שהספקיות עושות, אני לא אוהב את התחומים האפורים של הספקיות, קובעים איתך משהו אחד ומספקים לך את זה מתי שבא להם זה לא צריך להיות ככה.

פורסם

תיראו מה כתוב באתר שלהם..

UPDATE: We managed to selectively block the fake announces on our tracker, problem should be solved

פורסם

אנגלית זה לא הצד החזק שלך הא...

הם (כביכול) עדיין מזייפים, TL פשוט הצליחו להתגבר על זה (וזה קל, כי הזיוף הוא מטומטם וקבוע.. אז קל לזהות אותו).

פורסם

מעניין האם הזיוף אז הוא בנוסף להודעות חוקיות (שאז אפשר לנטרל אותו) או במקום (ואז פשוט לא מקבלים יותר קרדיט בכתובת החשודות).

פורסם

כיף שהם פתרו את הבעיה ולא נתנו באן כולל לישראל...כמו אתרים אחרים

פורסם

כן באמת כול הכבוד לTL על הטיפול, אבל אני עם אינטרנט זהב גמרתי הם עברו את הגבול כשזיפו RATIO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים