עבור לתוכן

מישהו מכיר את מסך הזה TEAC T2206S??

Featured Replies

פורסם

מה לגבי אחריות? תיקון עד 3 פיקסלים מתים על חשבון הבית יש?

היבואן המהולל של "TEAC" מעניק דבר כזה ?

ובנוגע לחברה-כשהייתי זאטוט (תחילת-אמצע שנות השמונים) זו היתה חברה גרמנית שייצרה מוצרי אודיו לא רעים (רמקולים, פטיפונים...), אם אני זוכר נכון.

כנראה שגם הם ירדו מנכסיהם, או שהם עדיין ממשיכים לפעול ופשוט כל המוצרי מדבקה שלהם מגיעים לכאן :) (כמו הטלויזיות של מראנץ)

• תגובות 55
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סעמק נמאס לי מזה

הזמנתי 3 חברים אליי הביתה לחדר שלי וראינו ארבעתינו "ליטל מן"

החדר קטן אז האנשים ישבו בזוויות של 120-140 מעלות מהמסך ונחשו מה עדיין לא שמעתי תלונה...כשמישהו ישב בצד בצד היה אז היו קצת בעיות אבל

לפחות הוכחתי את הטענה שTN וסרטים הולכים בכיף,נכון לא מתאים בתור טליוויזיה לסלון אבל לחדר+2 חברים זה הולך טוב

ולצורך העניין בדקתי את המסך במקצועיות עם תוכנה לגילוי פיקסלים ושאר הבעיות במסכים

פורסם
  • מחבר

מה לגבי אחריות? תיקון עד 3 פיקסלים מתים על חשבון הבית יש?

היבואן המהולל של "TEAC" מעניק דבר כזה ?

מ3 פיקסלים כן, בדקתי תעניין ואני לא מקבל פחות גם ממסך סמסונג ואל ג'י. סה"כ אחריות ל36 ח'.

חוץ מזה מה אני נץ? פיקסל שרוף זה כמו נמלה במפעל של קוקה קולה, סתם עושים מזה עניין. אם אתה לא תחפש אותו בשביל למצוא אותו,

סביר להניח שגם לא תראה אותו והוא לא יפריע לך בכלל.

[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 01:24:34

לפחות הוכחתי את הטענה שTN וסרטים הולכים בכיף,נכון לא מתאים בתור טליוויזיה לסלון אבל לחדר+2 חברים זה הולך טוב

ולצורך העניין בדקתי את המסך במקצועיות עם תוכנה לגילוי פיקסלים ושאר הבעיות במסכים

לא הייתי משקיע במסך TN במיוחד לסרטים...

חוץ מזה שאני לא מבין תקטע, גם עם מסך 24" אני לא יהנה בסרטים,

בשביל זה יש כבלים מתאמים, צורבים,דיסקים וטלויזיה. מה אנשים יקנו IPS ב2300 שקל מינימום בשביל 20" מסכנים שיש לרובנו לפחות 34" בסלון או בחדר...?

פורסם

בשביל זה יש כבלים מתאמים, צורבים,דיסקים וטלויזיה. מה אנשים יקנו IPS ב2300 שקל מינימום בשביל 20" מסכנים שיש לרובנו לפחות 34" בסלון או בחדר...?

טוב, לא הייתי מגזים. לרובנו אין טלוויזיה 34". אלה שיש להם "לפחות" 34" בחדר, יכולים בקלות להרשות לעצמם להשקיע גם במסך מחשב איכותי.

אבל בעיקרון אתה צודק - בשביל סרטים עדיף טלוויזיה ייעודית ולא מסך מחשב. למרות שגם מסך 20" טוב (או 24" רחב) מספק מספיק הנאה בסרטים, אם החדר אינו גדול. פה כבר צריך לחשוב מה השימוש העיקרי, ואילו שימושים הם משניים.

פורסם
  • מחבר

בשביל זה יש כבלים מתאמים, צורבים,דיסקים וטלויזיה. מה אנשים יקנו IPS ב2300 שקל מינימום בשביל 20" מסכנים שיש לרובנו לפחות 34"

בסלון או בחדר...?

:xyxthumbs: בחדר יש לרובנו "לפחות "21" שאפשר להשיג ברבע מחיר מIPS, אבל אני די בטוח שהבנת אותי.

לפי דעתי מסך מחשב 24" שעולה 3800 שקל מינימום לא יתן לפחות לי הנאה בסרטים, כן למחשב זה נחשב ענק אבל כטלויזיה? זה ממש קטן

לגדלים של היום... במיוחד שמוכרים היום לדוגמה מסך LCD 42 של חברה מוכרת, ב3900 שקל (עשיתי קניות וראיתי בשופרסל ביג).

פורסם

יש לי בסלון מקרן שמקרין על מסך בגודל 92".

הרבה פעמים, ממש לא בזין שלי ללכת לסלון ולהדליק את המקרן.

אני לא נהנה פחות מצפייה במסך 20" ממרחק 60 ס"מ מאשר כאשר אני צופה במקרן על מסך 92" ממרחק 4 מטרים.

פורסם

לפי דעתי מסך מחשב 24" שעולה 3800 שקל מינימום לא יתן לפחות לי הנאה בסרטים, כן למחשב זה נחשב ענק אבל כטלויזיה? זה ממש קטן

לגדלים של היום... במיוחד שמוכרים היום לדוגמה מסך LCD 42 של חברה מוכרת, ב3900 שקל (עשיתי קניות וראיתי בשופרסל ביג).

,roytibi

רק שכחת ש-

• אתה יכול לצפות בתוכן 1080P כאשר טלוויזיית Full HD עולה כ-16000 ש"ח
  • אתה מקבל לתוכנות אקרובט, עריכת מוזיקה, וידאו וגרפיקה שטח עבודה עדיף בהשוואה לרזולוציה הנחותה של 22"

פורסם
  • מחבר

,roytibi

רק שכחת ש-

• אתה יכול לצפות בתוכן 1080P כאשר טלוויזיית Full HD עולה כ-16000 ש"ח
אני עדיין יעדיף 42" מ24" FULL HD כמו רוב הצופים "הממוצעים"...

[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 12:27:31

• אתה מקבל לתוכנות אקרובט, עריכת מוזיקה, וידאו וגרפיקה שטח עבודה עדיף בהשוואה לרזולוציה הנחותה של 22"

אני מדבר על מסך שיעודו סרטים.

פורסם

ממתי מסך מחשב ניהיה טלויזיה?[br]פורסם בתאריך: 6.11.2007 בשעה 19:52:20

כשאין טלויזיה בחדר או כשאין כח ללכת לסלון ולריב על השלט :)

חוץ מזה מה אני נץ? פיקסל שרוף זה כמו נמלה במפעל של קוקה קולה, סתם עושים מזה עניין. אם אתה לא תחפש אותו בשביל למצוא אותו,

סביר להניח שגם לא תראה אותו והוא לא יפריע לך בכלל.

[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 01:24:34

אם יהיה לך פיקסל שרוף שחור במרכז המסך, תאמין לי שאתה תשים לב.

אני בתור גרפיקאי ומתכנת, היה חשוב לי למצוא מסך איכותי שיחליף לי את ה17" CRT ששירת אותי נאמנות משהו כמו 7 שנים.

כשהחלטתי לשדרג את המסך, הסתכלתי באתרי מחירים כמו ZAP וכמובן שמסכי ה-TN שהתהדרו במהירות תגובה נמוכה, גודל מצויין ומחיר זול מאוד הם אלו שמשכו אותי, אבל אז התחלתי לחקור את כל נושא המסכים, לאחר קריאה מרובה בפורום, באתרי חומרה בעולם ובביקורות הבנתי שבשבילי לפחות, סוג הפאנל הוא קריטי, ומעצב שצריך דיוק מושלם בצבעים אינו יכול להתפשר על מסך TN רק בגלל הגודל.

בחרתי במסך של דל ה-2007WFP\FP (אני עדיין לא סגור לגבי רוחב), המסך הוא שדרוג משמעותי בשבילי, והוא הטוב ביותר שיש למעצבים גראפיים ולקריאה וכתיבה מרובה, למרות שאשתמש בו גם בשביל צפייה בסרטים השדרוג ממסך שגודלו 17" למסך שגודלו 20" הוא משמעותי מאוד ונראה לי שיספק אותי בהחלט.

בקיצור, עזבתי את רעיון ה-22" אינץ' וברגע שיגיעו מסכי 2007WFP\FP לחנות שממנה אני רוצה לרכוש את המסך, ארוץ לקנות. כמובן שהייתי צריך להגדיל את התקציב די משמעותית, והייתי צריך לדחות קצת את הקניה, אבל לפי ביקורות בכל העולם וגם פה, אפשר להגיד שאני די שמח שחיכיתי וחקרתי את הנושא יותר לעומק אחרת הייתי נדפק עם מסך TN ומנסה לשכנע את עצמי שהוא טוב ושעשיתי קנייה מצויינת! (כמו הרבה כאן בפורום) ;)

פורסם
  • מחבר

טוב ואחריי שסיפרת לי את סיפור חייך תקשיב...

במשחקים וגלישה לא שמים לב לפיקסל אחד שרוף, גם אם הוא ישב על המסך ויזרוק עליך אבנים,

וגם אם תראה אותו מה קרה כמה הוא כבר מפריע? (אני לא מדבר על גרפיקאים) פסיכולוגי לחלוטין.

טוב מה אתה רוצה אתה גרפיקאי, כמה מאיתנו הם גרפיקאים?... לשימושים שלך אין ספק שIPS בלבד!

[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 12:52:56

כשאין טלויזיה בחדר או כשאין כח ללכת לסלון ולריב על השלט :)

קנה 21" ב500 שקל וסגור עיניין.[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 13:00:43

אחרת הייתי נדפק עם מסך TN ומנסה לשכנע את עצמי שהוא טוב ושעשיתי קנייה מצויינת! (כמו הרבה כאן בפורום) ;)

(אתה ממש לא מכיר אותי וגם את אי היכולת שלי להתפשר...) "אתה", רוצה מסך IPS למשחקים, שיבושם לך...

פורסם

בחרתי במסך של דל ה-2007WFP\FP (אני עדיין לא סגור לגבי רוחב)

אם עוד לא הספקת, שים לב לתמונות ההשוואה בין שניהם ששמתי פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300220.10

אולי זה ייתן לך אפשרות להחליט מה עדיף - הרגיל או הרחב (לדעתי הרגיל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים