פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים והוא עולה 1600 שקל ומגיע עם שנת אחריות אחת יותר כדאי כרטיס רגיל, OC כזה קטן אפשר לעשות גם בבית.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים כן צודק פשוט יש אנשים לא יודעים מה זה OC..עריכה:לא ראיתי תקטע של השנה אחרויות..מאיפו אתה יודע שרק שנה?אז לא שווה בכלל..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מישהו יכול להסביר לי את זה: בסרטון הבא מראים מערכת מחשב עם 8600GT ,CORE 2 DUO 2.2GHZ, 2GB DDR2 ותראו איך זה רץ...נראה שהוא שם AA ועוד עם כרטיס כזה? (קרייסיס) ואה עוד דבר....זה רץ על ויסטה! חחחח :lol: WTF ?? ?!?!??!? http://www.gametrailers.com/player/27242.html
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים First of all, let's see the HD playback test. Now the 3dmark06 test. ממממממממממ.............. בשבוע הבא מקבל את המחשב + GT איזה כיף לי
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים חחח ממש לא להאמין איך כרטיס כזה מתקרב כל כך ל GTX ועוקף אותו בתכני HD ועולה בידיוק חצי ממנו.1500 שקל לכרטיס כזה זה פשוט בלתי יאומן לא נתפס כאילו NVIDIA השתגעו.בכל זה גם מעיד על הכרטיסים שיבואו אם כרטיס שהיה אמור להיות חלש כזה אז מה יהיו האחרים.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT אך אינני יודע אילו מבין החברות היא המשתלמת...יש לי תקציב של 1400-1500 שקל לקניית הכרטיס ואני מתלבט בין החברות הבאות:Leadtek, Asus, Gigabyteמה הכי כדאי? אם יש חברה יותר כדאית מבחינת מה שהיא נותנת אני אשמח אם תרשמו את שמה...הכרטיס צריך להיות עם 512MB ועם 3 שנות אחריות...תודה רבה...
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים ממתי 8800GTS 320MB על סטוק מקבל 10K? הביקורת פה ממש לא לטעמי ניראת מזוייפת.וביכלל ראיתם שה-8800GTS 320MB ב-3Dmark 06 מוציא אחלה תוצאה ובמשחקים הוא די עלוב ביחס לתוצאה, והתוצאה אמורה להיות יותר נמוכה בטבלה.קיצר תחכו עוד כמה זמן שתיהיה ביקורת אמינה ואוליי גם באתר פה.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT אך אינני יודע אילו מבין החברות היא המשתלמת...יש לי תקציב של 1400-1500 שקל לקניית הכרטיס ואני מתלבט בין החברות הבאות:Leadtek, Asus, Gigabyteמה הכי כדאי? אם יש חברה יותר כדאית מבחינת מה שהיא נותנת אני אשמח אם תרשמו את שמה...הכרטיס צריך להיות עם 512MB ועם 3 שנות אחריות...תודה רבה... ח בדיוק באתרי לשאול את אותה שאלה ,עמו שהוא שאל , איזה חברה הכי כדאי לקחת ?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים בפעם ה - 100!הם כולם אותו הדבר, אין חשיבות לחברה.ממתי 8800GTS 320MB על סטוק מקבל 10K? הביקורת פה ממש לא לטעמי ניראת מזוייפת.וביכלל ראיתם שה-8800GTS 320MB ב-3Dmark 06 מוציא אחלה תוצאה ובמשחקים הוא די עלוב ביחס לתוצאה, והתוצאה אמורה להיות יותר נמוכה בטבלה.קיצר תחכו עוד כמה זמן שתיהיה ביקורת אמינה ואוליי גם באתר פה.יש המון ביקורות בעמוד הראשון.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אולי ש-Terjen ירשום בעמוד הראשון את כל התשובות לשאלות שחוזרות על עצמן?! באמת הגזימו קצת
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים בפעם ה - 100! הם כולם אותו הדבר, אין חשיבות לחברה. יש המון ביקורות בעמוד הראשון. לא, הם לא. להם באנדלים שונים, אבל זאת כבר העדפה אישית
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים זה בנוסף גם האמינות של החברה... אבל כמו שאמרו לפני שיש גם הבדלים בביצועים (משהו שהוא יותר עקרוני...)
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אממASUS אתה מקבל מהירויות שעון רגילותומשחק - Company of Heroes Opposing Frontsג'יגהבייט גם מהירויות שעון רגילות ומשחק Neverwinter Nights 2לידטק מהירויות שעות רגילותואו שאתה מקבל את אותו משחק כמו ג'יגהבייט, או שאת הלא מקבל כלום (לא בטוח לגבי זה)יש לי שאלה אחרתהכרטיס מסך עובד על PCIE 2.0ואין הרבה לוחות שמאפשרים קצת תעבורה כזה, הרוב הם PCIE 1.0זה לא יהווה צוואר בקבוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.