פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אוי אוי אוי לקחת או לחקות לATI החדשים עוד שבועיים הראש מתפוץץ!!!!!תקח כבר ותהיה בריא.. אין סוף לזה תבין.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים בלבלו את כל הסדרה המופרעים האלו NVIDIA ובגלל הבלבול הזה הם מוצאים GTS חדש שאמור ליהיות חזק מהGT. ובגלל זה אני חושב לעצמי,בוא'נה אם הGTS יהיה חזק מGT אז.......... ב10 לנובמבר יהיה לי כסף (משכורת),ניראה לי אני יחכה לראות מה עם הGTS החדש כי יש מצב שיהיה שווה לי לחכות ל17.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מביקורת לביקורת בעלי ה-GTX וה-ULTRA צריכים לבכות עם כניסת הכרטיס הזה לשוק הכרטיס הזה ממש לא רחוק מהם ובחצי מחיר. למה לבכות? בכל השנה האחרונה כשהאחרים שיחקו על רזולוציות מסריחות, וויתרו על כל ה- Eye Candy והתפשרו על אפקטים, וטקסטורות, ופריימים לשניה, כל בעלי ה GTX חגגו בטירוף על המקסימום האפשרי שהמשחקים נתנו. וכמו שהיה כסף לקנות 8800GTX, יהיה גם לקנות את ה- GTX עם ליבת G92 שלא יראה את ה- 8800GT ממטר. אין צורך להזיל דמעה 8) לזמן הזה חיכיתי\חיכינו שנה שלמה וסוף סוף הוא הגיע
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים הכרטיס אמור להגיע היום ....או במקרה הגרוע מחר או אם חברת השליחויות תאבד אותו אז אף פעם !!! תמונות ובאנצ'ים בתקווה היום בערב ... יום טוב לכולם
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים VRZONEhttp://sg.vr-zone.com/articles/Nvidia_Geforce_8800GT_Review/5369-1.html
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים רוצה להריץ על זה את CRYSIS...??? הייתי חושב על 8800ULTRA SUPERCLOCKED - SLI ואיזה- QX9775 + 4GB RAM תמשיך לחלום... 1500 ש"ח זה מחיר דיי טוב לכרטיס כזה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים טוב די!הקטע הזה שהם מוציאים כרטיס חדש משגע אותי.פעם GT, פעם GTX, פעם GTS. שישחררו פעם בשנה כרטיס, לא פעם בשניה. X_Xאני קונה את הGT וזהו. לא הולך להתחרט ולא הולך לקנות עוד שנה כרטיס נוסף מבין על ה50 כרטיסים החדשים שיצאו עוד שנה.כמובן אני קונה של ג'יגבייט.אגב, בביקורת הרשמית שמישהו הביא פה, שמתי לב למשהו.בשום עמוד ותמונה הכרטיס של ג'יגהבייט לא מופיע.למה?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים לדעתי כדאי יהיה ללכת על זה של EVGA או LEADTEK יותר בכיוון של ה EVGA בגלל שהוא יהיה אם OC מצויין או אפשר גם ללכת על ה SPARKLE
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים הולי שיט, הכרטיס של EVGA מגיע עם ET:QW, יתרון על כל החברות האחרות שבחרו להכניס NEVERWINTER.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני חושב שבמידה ואין הבדל גדול במחיר אז אכן שווה לקנות כרטיס מומהר,אחרת בדרך כלל ואני מדגיש בדרך כלל ה OC בכרטיסים הללו זה לא משהו שאתה לא יכול להגיע אליודי בקלות לבד...the Z-Guy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.