עבור לתוכן

הדיון הראשי על 8800GT/GTS/GS: ה FAQ בעמוד ה1 עודכן.

Featured Replies

• תגובות 2.2k
  • צפיות 198.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

דרך אגב, יש את הכרטיס בארץ במחיר של 1530ש"ח ב IQPC...

לא בדקתי חנויות נוספות!

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3674

נראה שההבדל במחיר באמת לא כזה משמעותי...

לדעתי אבל גירסאת החצי ג'יגה אמורה להספיק לכולם עד מסך 22" נכון? או שאם נגיד אני משחק על AA X8 במקום AA X4 ברזולוציה 1600X1000 יש הבדל גדול?

פורסם

אתה יכול לראות את הביקורת ולמעשה כבר אצלך יהיה הבדל לא רע.

פורסם

נרא ש 3850, היה כקוץ בת*ת של נוידיה!!!

נוסף לזה ש 8800GT 256MB לא הצליח במיוחד!

השוואה: 8800GS vs 8800GT !!!

yeston_g8800gs-384gd3.jpg

spec.png

quick_test.png

http://en.expreview.com/?p=160

תג מחיר של 165$ ל- 384MB ו- 205$ ל - 768MB = בארץ (בקירוב): 850ש"ח ל- 384MB ו - 1000ש"ח ל - 768MB

האם יש לנו מלך ביצועים/עלות חדש ?

פורסם

על איזה ביצועים אתה מדבר ? על מסכי 17 אינץ' של פעם ב1024X768 :lol:

אני לא יודע, אולי אני טועה, אבל התיאוריה שלי הולכת ככה:

או שלא צריכים כרטיס מסך והולכים על 7400GS באיזה 200 שקל, רק שלא יהיה מובנה ויהיה לו זיכרון משל עצמו כדי לא להעמיס על ה RAM.

או

שאוהבים ורוצים לשחק THE WAY IT MEANT TO BE PLAYED ואז קונים 8800GT נורמלי ב200 שקל יותר. שהרי 8800GT ירד עוד שנייה לרף ה1200 שקל ויהפוך לכרטיס "זול" בהגדרה, משהו בסגנון הירידה של מחירי ה Q6600 . . ..

פורסם

alex.turovsky תקשיב, אין לי מה לענות לך...!!!

אתה מבין בעצמך שמה שכתבתה - הוא שטויות!!!

חוץ מזה, לא לכל אחד שרוצה לשחק, יש כסף ל GT ...

נ.ב.

ואם התכוונתה ל CRYSIS! אז לא הכל מתחיל ונגמר במשחק המאוס הזה כבר!!!

פורסם

בתקציב הזה עדיף לקחת HD3850 בימקום ה-8800GS

גם ההבדלים בין 2 הגירסאות שלו יהיו הבדלים בידיוק כמו ב-8800GT, שום יתרון מורגש ל-1GB ואף ה-512MB יהיה במיספר דברים יותר טוב.

לכן alex.turovsky צודק, גם תחשוב לעתיד, המשחקים הולכים להיות אף כבדים מ-Crysis

פורסם

1. כתוב לכם שחור על גבי לבן: 27% ביצועים נמוכים מ -GT , עלות - 50% זול יותר!!!

2. איפה ראיתה 3850 במחיר זול מ 850ש"ח ?

3. עברתי עכשיו על ביקורות של 3850, ואין לו שום יתרון על 8800GS! הם הולכים קרוב אחד לשני...

4. 9.5K על E6750 (סטוק) ב 3DMARK06, זה נראה לך "מסך 17 אינץ'"? ועוד בעלות של 850ש"ח

*אם לחשוב על עתיד, אתה צריך להוציא כ 15K וגם אז ה"עתיד" לא יהיה ארוך במיחד ::)

http://www.hardspell.com/pic/pic.asp?picurl=http://www.hardspell.com/pic/article/2008/1/2/597ba0d2-2409-4c56-b3b5-087eccb4367b.jpg

פורסם

^^^

אז זהו שאתה טועה, העתיד יכול להיות יותר ארוך תחכה פשוט ליציאה של הדור הבא של Nvidia והמחירים אפילו של ה-8800GT יצנחו.

לכן כדי לחכות, זה צעד טיפשי ליקנות כרטיס מסך עכשיו.

פורסם

המפציץ הפציץ לי את המילים מהפה . . . כל מילה באבן. כמו שאמרתי, GS עכשיו יעלה כמו GT עוד מעט. מה בדיוק תעשה עם GS עוד מעט? נכון. תמסגר אותו.

אחי זה לא שאני אומר לקנות משהו יקר בטירוף . . . זה שאני אומר לחשוב בהיגיון. יצא 8800GTS שמתאים למסכים גדולים מעל 24 אינץ'. יצא 8800GT שמתאים לכולם מתחת ל22 אינץ'. ועכשיו ה GS הזה הוא מיותר בכך שהוא מריץ גבולי משחקים שברמת המשחקים של הגל הבא שיגיע - יהיה אבסולוטי לחלוטין. מיותר.

אל תהיה צודק, היה חכם.

פורסם
  • מחבר

את 8800GTS לא הייתי ממליץ למסכים מעל 24, דווקא את 8800GTX ו8800U

פורסם

את 8800GTS לא הייתי ממליץ למסכים מעל 24, דווקא את 8800GTX ו8800U

???

איך אתה אומר את זה כשבמחיר שלהם אפשר לקנות 8800SLI* פי כמעט 2 חזק יותר כזכור לי הביצועים זה כ 90 אחוז יותר בSLI של ימינו

פורסם

המפציץ הפציץ לי את המילים מהפה . . . כל מילה באבן. כמו שאמרתי, GS עכשיו יעלה כמו GT עוד מעט. מה בדיוק תעשה עם GS עוד מעט? נכון. תמסגר אותו.

אחי זה לא שאני אומר לקנות משהו יקר בטירוף . . . זה שאני אומר לחשוב בהיגיון. יצא 8800GTS שמתאים למסכים גדולים מעל 24 אינץ'. יצא 8800GT שמתאים לכולם מתחת ל22 אינץ'. ועכשיו ה GS הזה הוא מיותר בכך שהוא מריץ גבולי משחקים שברמת המשחקים של הגל הבא שיגיע - יהיה אבסולוטי לחלוטין. מיותר.

אל תהיה צודק, היה חכם.

GT בחיים לא יעלה כמו GS, את זה אני אומר לך בבטחה!!!

אני לא בא להתווכח או להוכיח משהו... הכרטיס לא פחות משתלם מ GT - ביחס, נקודה!

GS מיותר?!הייתי אומר שזה "לדעתך"... תגיד את זה ל NVIDIA, שחשבו, אני בטוח, לא יום אחד על השאלה הזאת...!

???

איך אתה אומר את זה כשבמחיר שלהם אפשר לקנות 8800SLI* פי כמעט 2 חזק יותר כזכור לי הביצועים זה כ 90 אחוז יותר בSLI של ימינו

צודק! רק ש 90% תוספת ביצועים -> בחלום שלהם (אולי במשחקים בודדים)!

פורסם

GT בחיים לא יעלה כמו GS, את זה אני אומר לך בבטחה!!!

אני לא בא להתווכח או להוכיח משהו... הכרטיס לא פחות משתלם מ GT - ביחס, נקודה!

GS מיותר?!הייתי אומר שזה "לדעתך"... תגיד את זה ל NVIDIA, שחשבו, אני בטוח, לא יום אחד על השאלה הזאת...!

צודק! רק ש 90% תוספת ביצועים -> בחלום שלהם (אולי במשחקים בודדים)!

שמע אחינו, אני לא יודע מה המטרה שלך להגן על ה GS. כבר עדיף לקנות 8800GT 256 לדעתי. אבל ממילא גם פה וגפ פה - המשתמש לא יקבל כלל ביצועים שיוכל לעשות איתם משהו רציני, וכמו שאמרתי, מוטב שיוותר מראש או יעבוד עוד שבוע בשביל לחסוך עוד 200 -300 שקל וזהו, שזה יום עבודה או שניים סה"כ.

ולגבי ה SLI . . . זה מגיע גם ל 100%. פעם זה נכון שהיה בקושי 50%, אבל זה היה כשהSLI של NVIDIA הוצג לראשונה לפני 3 שנים עם סדרה 6 ב 6600GT לדוגמה. כיום הדרייברים שופרו לאין ערוך וזה מגיע ברזולוציות גבוהות ל 100% שיפור. דוגמה? משחק כבד יחסית כ GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2 בביקורת הבאה (בטבלה למטה) ובאותו מקום בעמודים של כל המשחקים באותה ביקורת

http://guru3d.com/article/Videocards/468/15

פורסם

אתם ממאיטים בחשיבות שלו. כל מי שיש לו מסך מתחת ל24 אינץ' יכול להפסיק לקרוא פה.

מי שיש לו מעל שיידע שזה הכרטיס בשבילו כי במשחקים רציניים עם המון פוליגונים והרבה דמויות שזזות על המסך, ה1GB הוא כמעט חובה. למי שלא היה לו כח להיכנס לעמוד הזה ולקרוא את הסיכום ההבדל בין 8800GT 512 ל 8800GT עם 1GB נע בין כמעט 20 ל 50 אחוז ! וזה המון !

SLI של שני 1GB יהיה חלום שיכסה גם את כל 2008 לדעתי

כדאי לך לעבוד על הקריאה שלך.

Compare 1024MB and 512MB, it is actually no gap between them if we ignore some sick games like PT Boats. You may notice there is average 10.47% boost in our test. But without PT Boat it only lead 5.5%.

ה - GT 1GB משתלם רק ל - SLI (וגם אז כדאי להמהיר אותו בשביל תמורה טובה), בתור כרטיס בודד לא הוא ולא ה - GTS G92 לא משתלמים בכלל.

SLI משפר ביצועים בין 30% ל - 80% בד"כ, יש כמובן גם מקרים יוצאי דופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים