עבור לתוכן

הדיון הראשי על 8800GT/GTS/GS: ה FAQ בעמוד ה1 עודכן.

Featured Replies

פורסם

מה ההבדלים בין 8800GT G92 לבין 8800GTS G92 חוץ מ : GPU CLOCK , MEMORY , SHADER?

• תגובות 2.2k
  • צפיות 198.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ובשביל מה יש עמוד פתיחה ? ? ?

פורסם

128 STREAM PROCCESORS ב - GTS לעומת 112 ב - GT.

64 TEXTURE ADDRESS UNITS ב - GTS לעומת 56 ב - GT.

64 TEXTURE FILTERING UNITS ב - GTS לעומת 56 ב - GT.

לשניהם יש 16 ROP'S (לעומת 20 ב - GTS הישן ו - 24 ב - GTX) ו - 256BIT 512MB (ל - GT יש גם גרסאות 1GB ו - 256MB).

פורסם

אוקיי תודה דניס.

אפשרי לחבר את ה8800GT לטלויזית LCD בעזרת הDVI של הכרטיס מסך? לנתק תDVI מהמסך מחשב ולחבר לטלויזיה? סליחה על הבורות.

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

כי הוא עדיין לא הושק אפילו?

השקה בחציון הראשון של 2008 וסאמפלים מתחילת 2007 ליצרניות כרטיסי המסך :screwy:

פורסם

שוב פעם, (הפעם הרביעית שאני אומר את זה, ספרתי :)).

קנה את הכי זול ותעשה לו OC לבד. רק תוודא שיש לו אחריות 3 שנים.

אחי אבל אני לא רוצה חברה שאני לא מכיר...אתה מכיר את twintech??..ו-oc לבד אני מפחד שישרף הכרטיס אז כרגע (או עד לפחות שמשחקים לא יעלו משו) אני לא יעשה oc...

פורסם

נטחן כבר המון שהשם של החברה לא משנה כלום, מלבד המדבקה שעל הכרטיס.

פורסם

אחי אבל אני לא רוצה חברה שאני לא מכיר...אתה מכיר את twintech??..ו-oc לבד אני מפחד שישרף הכרטיס אז כרגע (או עד לפחות שמשחקים לא יעלו משו) אני לא יעשה oc...

בדיוק מה שהוא אמר ובנוסף OC יעזרו לך לעשות באתר אם תפתח נושא חדש על זה

פורסם

ואתה בוכה כי . . . עשית החלטה לא לחכות לסדרה 9? טוב, אתה קיבלת החלטה מסויימת אז תחיה איתה כי ב200 ההודעות האלה אמרו ששווה לחכות עוד כמה חודשים למי שרוצה להשקיע חכם ולא לשחק עכשיו וימות העולם. ואם זה מתאים לרבים שעשו כמוך, אני שמח בשבילך ובשבילם. כל מה שאמרת מיותר מעבר לזה. כבר 100 הודעות שבודדים פה שמחכים יחד איתי לא מחכים כי "סתם בא להם לא לשחק כרגע בשום משחק שייצא לאחרונה שאני מת לשחק בו כמו CAL OF DUTY4 או MEDAL OF HONOR AIRBORN או CRYSIS רק בגלל שאין לו עם מה להריץ אותו" אלא בגלל שעשינו חושבים והחלטנו לחכות לאחד מהכרטיסים של סדרה 9, לאוו דווקא ה9800GTX שאם יימכר במחיר של 3 אלף אז גם אני לא אגע בו. אמנם אני אולי צרכן כבד של חומרה, אבל גם אני שפוי.

מלבד זאת למקרה שאתה לא יודע או ששכחת nVODOA ע"פ מודל עיסקי, כבר משנת 1999 בו הביסה את 3DFX עובדת במצב שבו כל שנה עגולה בערך היא מוציאה טכנולוגייה חדש, נגיד מעבר מסדרה 8 ל 9, וזה קורה כל קיץ ומשפרת טכנולוגיה, נגיד מעבר מ8800GTX G90 ל 8800GT ו GTS 512מגהבייט בשבב G92 וזה קורה כל חורף לקראת הקריסמס ועונת המכירות. מה שמניע את התעשייה זה עונות הקנייה והרווח האדיר שהם מקבלים מכך, אז פשוט לעתיד, מי שלא יודע, בדצמבר 2008 תצא 8900 ULTRA או משהו כזה ובקיץ 2009 תצא סדרה 10 עם שמות מונפצים בטח כמו 10900GTX, אבל אני בטוח שהם יישנו את השמות עד אז שוב פעם כי 10900 לא קביל כשם שיווקי של כרטיס (כמו שזמרים משנים את שמם לשם "קול" כדי להצליח).

אז אתה, למשל, קיבלת החלטה לחכות לסידרה 9 בקיץ, אם הבנתי נכון?

פורסם

לי יש twintech 8800GT 512MB ואני מרוצה מאוד... גם מחיר מצויין,גם עובד טוב מאוד וטמפ' נמוכות.. והכי חשוב אחריות 3 שנים!!!

פורסם

8800GS !!! עוד כרטיס אחד משתלם מבית NVIDIA !

מעניין איך שתי תינוקות כאלה יעבדו ב SLI !?

שימו לב שהציון, הוא על מעבד E6750 (בסטוק) עם 1G זכרון ולא Q6600 עם 2G

spec.png

88gs-06-1_1.jpg

http://en.expreview.com/?p=151

http://en.expreview.com/?p=155

מחיר משואר : פחות מ - 1000ש"ח בארץ

פורסם

אז אתה, למשל, קיבלת החלטה לחכות לסידרה 9 בקיץ, אם הבנתי נכון?

בוא אני אגיד לך את האסטרטגיה שלי וכמה סיבות, לא טובות, אלא מצויינות למה לא לקנות עכשיו מחשב ! אני עושה עכשיו את מה שעשיתי בסוף 2006.

קניתי מחשב מטורף, פה תוכל לראות את המפרט:

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=505432

ואחרי כחצי שנה חיכיתי בכוונה לבערך מרץ 2006 עד לתמונות הראשונות של לוח אסוס כולשהו בייצור מבוסס P35. ברגע שהוא פורסם (בIOPANEL במקרה),יישר פרסמתי מודעה ומכרתי את המחשב שלי ב10 אלף פה. ככה בעצם הרווחתי מקסימום כסף ויצאתי עם חומרה חדשה ששווה היה לחכות לה.

שנה אחרי מה קורה ?

כעת כולם יושבים בבית עם מחשבים מלאים בP35 עם כרטיסי מסך מהסדרה 9 שהיו לפני ה 8800GT. לקנות כרטיס מסך כעת, זה הרעיון אולי הכי גרוע שיכול להיות. למה?

רואים את זה ?

http://www.iopanel.net/forum/thread9126.html

שנה אחרי, יוצאת הביקורת הראשונה המקדימה של ה X48, אחיו הגדול של הP45 שייצא אוטוטו . . .והביקורת חמה יותר מלואיסנה לופילטו ביום שרבי.

אז סיבה ראשונה היא הלוחות החדשים

סיבה שנייה היא שכרטיסי סדרה 9 יופיעו בפברואר.

סיבה שלישית היא הגעתם של במעבדים החדשים של אינטל, שמעוכבים רק בגלל הלוחות אם החדשים ובעיית ה 4 שכבות בלוחות הישנים, חדשה שפורסמה פה באתר

http://hwzone.co.il/news/1198709646/98699

בקיצור התעשייה כמרקחה, וכל חומרה הראשית עומדת להתחלף בדור חדש לחלוטין. המעבד, הלוח אם וכרטיסי המסך.

עכשיו . . .כל מי שיש לו היגיון בריא ומגדיל ראש מבין שאחרי מה שכתבתי (במקרה שהוא לא יידע או הלחץ החברתי משפיע עליו לקנות עכשיו) מבין שלקנות מחשב בחודשיים האחרונים או לשדרג חלק כולשהו כמו מעבד, לוח אם,כרטיס מסך או לקנות מחשב שלם - הוא לא אחד הדברים, אלה ה-דבר בה' הידיעה הכי טיפשי שאפשר לעשות.

ותחשבו על זה. :xyxthumbs:

פורסם

אלכס, אני מודה לך על התשובות שלך.

אם כי יש לי 2 בעיות עיקריות עימן:

1. אני לא בטוח שהבנתי מה עשית- רכשת מחשב ב-12000 ש"ח בסוף 2006 ואז לאחר כחצי שנה(בטח התכוונת למרץ 2007 ולא 2006 כפי שכתבת) מכרת אותו ב-10000 ש"ח וקנית מחשב חדש מבוסס P35(באיזה מחיר?)?

אני רוצה קודם להבין את זה לפני שאני מבין מה קרה "שנה אחרי"(שזה חצי שנה אחרי שרכשת את ה-P35?).

הלינק השני שנתת לא עובד- הוא מביא אותי סתם לדף הראשי של האתר. אשמח אם תתקן(אם זה עדיין רלוונטי).

2. בפן המאוד אישי שלי- אני בכלל לא מתכוון לרכוש מחשב חדש עכשיו. יש לי מחשב ישן XP2500 עם ATI9800PRO שהוא כלל לא רלוונטי ומחשב חדש יותר עם PD820 עם לוח אם זול(אפילו לא תומך ב-Dual Channel) וזכרונות זולים של OCZ בסה"כ 1.5 ג'יגה. יש לו כרטיס מסך מובנה דפוק שלא מריץ כלום מן הסתם. אני מעוניין בכרטיס מסך שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר למחשב הזה, כך שאני אוכל להריץ דור שלם של משחקים שפיספסתי כמו FEAR, C&C3 ואפילו CRYSIS בתצורה נמוכה-בינונית. זה יספק אותי לבינתיים.

מחשב חדש אני אקנה בסוף הקיץ ובגלל שביתת הסטודנטים כנראה שאפילו אז לא(ואחכה לחורף או אפילו לקיץ שאחרי זה). אי לכך, השיקולים שלי שונים, אם כי אני עדיין מעוניין ללמוד ממך לגבי השיקולים הכלליים לרכישת מחשב(סעיף 1), קל וחומר כאשר גם אני אגיע למצב כזה.

פורסם

alex אתה צריך לזכור של כולם כמוך... אני קונה שבוע הבא מחשב ב5500 שקל...

ולעומת זאת אתה קונה מחשב ב12 אלף שקל!!! לא כולם קיצוניי חומרה כמוך...

במחשב יהיה:

Q6600

8800GT

G.skill 4GB 800MHz cl5

P35

(אלו העיקריים ככה שאני לא אמשיך לפרט)

1. בפברואר יצאו רק ספינות הדגל של הGF9 שההכי זולה ביניהם תעלה ממש לא פחות מ 3000 שקל (-יותר מפי 2 ממחיר הכרטיס שאני קונה- 8800GT י)

2. לוח אם- לא כולם אוברקלוקים כך שלא לכולם משתלם לחכות ללוחות החדשים... אני אולי יעשה OC ל6600 ל 3.0 וגם זה לא בטוח

3. מחיר המעבדים החדשים פורסמו ובמחיר של המעבד שאני רוצה- Q6600 יהיה Q9300 שיציג ביצועים כמעט זהים- לפחות השימושים שלי במחשב

בקיצור זה תלוי כמה סבלנות וכסף יש לכל בן אדם... אי אפשר להביא הכללות, לפחות לא במיקרה הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים