פורסם 2007 ביולי 918 שנים דבר ראשון אין בעיה עם האחריות אף אחד לא יודע שהוא החליף משחה טרמית וגם זה לא אמור לעניין את רוב החנויות ואלו שכן לא צריךלספר להן והן לא ידעודבר שני היה לי מעבד זהה לשלך הטמפ בקיץ במנוחה היור כ30-32 מעלות ובמאמץעד 40-42 וממה שאתה אומר גם שלך היוכאלה לפני החלפת המשחה כלומר הבעיה היא לא בחיישן ולא במעבד כלומר אין צורך באחריותהטמפ' שיש לך היא לא תקינה יש שתי אופציות אחת מריחה לא טובה\כמות לא נכונה של משחה טרמיתאופציה שנייה היא שאתה לא מרכיב את הגוף חימום טוב אחד מהתופסנים של הגוף קירור לא נעול\יושב טובאופציה אחרונה ופחות סבירה היא שכאשר ניקתה את המעבד כיפפתה כיפוף כמעט בלתי נראה את המכסה מתכת שמעלהמעבד ואז יש מרווח קטן שמפריע להעברת החוםוהערה בנוגע לוויכוחים על חומרי הניקויכל החומרים שהוזכרו מסירים טוב את המשחה !!!!!!העניין הוא שטינר\טרמפנטין הם חומרים מאכלים שעלולים להמיס פלסטיקיםכל עוד לא תביא אותם במגע עם הפלסטיק של המעבד אין עם זה בעיה !!!!מי שלא מאמין שייקח טינר\טרמפנטין וישים אותו בקופסת פלסטיק כמו של המעדנים לדוגמא או שישפוך על פחית שתייהבקופסת דנונה יהיה חור והקופסא פשוט תימס ובניסוי השני הצבע של הפחית פשוט ירד סוף נקודה תבדוק אם לא כופפתה את המתכת שמכסה תמעבדתבדוק מאחורי הלוח אם שארבעת הפינים של הגוף קירור יוצאים מאחור ותפוסים טוב
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר לא אמור להיות פינים יש ברגים...כי זאת תושבת AM2... והכל מהודק.איזה משחה עדיפה? AS5 או MX1??מה יכול להיות הבעיה.? כי זה לא הגיוני שמעבדי ATHLON 64 יגיעו לטמפ' שפרסקוט מגיע!..
פורסם 2007 ביולי 918 שנים ORANIL שוב פעם אתה מטעה אנשים?המשחה איננה הבעיה אפילו אם הוא היה שם משחה גנרית עדיין זו לא הייתה הבעיה המשחה יכולה להשפיע בטווח של מספר מעלות בודדותלא על עשרות מעלותוהשיפור בטמפ' של המשחה כעבור כמה ימי עבודה הוא זניחה 2-3 מעלותובהקשר לשאלתך שתי המשחות מעולות בהפרש של 2-3 מעלות זה לא עקרוני[br]פורסם בתאריך: 9.07.2007 בשעה 23:16:53http://www.allround-pc.com/bv.php?image=reviews/05103/images/bericht_html_118e6bc8.gifהשוואה בין המשחות [br]פורסם בתאריך: 9.07.2007 בשעה 23:19:35http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-ff&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.allround-pc.com%2Findex.php%3Freviews%2F05103%2Fbericht.htm
פורסם 2007 ביולי 918 שנים לא אמור להיות פינים יש ברגים...כי זאת תושבת AM2... והכל מהודק.איזה משחה עדיפה? AS5 או MX1??מה יכול להיות הבעיה.? כי זה לא הגיוני שמעבדי ATHLON 64 יגיעו לטמפ' שפרסקוט מגיע!..אני אומר לך שאצלי זה 55 במנוחה, עם קירור של ACאז מה אתה לחוץ?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים איך מרחת?!?!?! אתה אמור לשים כמו אפונה (אולי טיפה פחות)* במרכז המעבד (כשהוא בתוך התושבת) ואז המאוורר יגרום לזה למשחה להתפזר בצורה שווה על המעבד. *שיראה כמו אפון קטן של משחה תרמית.. אל תגיד לי שמרחת את המשחה!!!
פורסם 2007 ביולי 918 שנים לא צריך למרוחצריך לשים מן גוש קטן באמצע, לחבר את המעבד וללחוץ/לסובב סתכל במדריך
פורסם 2007 ביולי 918 שנים וכשאתה לוחץ ומסובב מה אתה חושב שקורה!!המשחה נמרחת!!!זה לא משנה אם תעשה זאת לבד עם סכין יפנית או בסיבוב הגוף קירור התוצאה זהה!!! הדרך לא
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר אז מה למה זה התחמם פתאום אחרי החלפת המשחה מה השתבש בכל מהודק וסגור היטב!..?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים עשתה משהו לא טוב אני כבר רשמתי לך מספר פעמים את האופציות האפשריות[br]פורסם בתאריך: 10.07.2007 בשעה 10:36:52דרך אגב מה הטמפ' בביוס??
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אוקיי הדיון הזה דורש תגובה למה הכמות שטויות שאמרו פה מטורפת...1) אציטון מוריד מישחה טרמית בצורה מעולה ובלי שום בעיות...אני עובד בחנות מחשבים ואנחנו מישתמשים בזה שם אז תפסיקו לזבל במוח...זה לא גורם שום נזק ואני כבר איזה 4 שנים מוריד עם אציטון מכול סוגי המעבדים שרק תירצו ולא קרה לאף לא אחד מהם נזק ולא הקליל שבקלילים....זה בדיוק כמו החומר שמוכרים רק קצת פחות מרוכז אז במקום לעשות שני ניגובים עושים 3-4...אותו דבר ואותו פעולה בדיוק באחריות..2) החלפת בגוף קירור לא קשורה לאחריות בכלל!!! ומי שאמר את זה (אני מיצטער על השפה) הוא אידיוט גמור ועדיף שלא יירשום כלום בפורום אם זה השטויות שהוא רושם...רק תחשבו לרגע: אתם אומרים שכול מי שמחליף גוף קירור אז אין לו אחריות?! בחנות אני מרכיב מחשבים ואנשים באים ורוצים בקניית המחשב גוף קירור שונה משל הסטוק...ולכולם יש אחריות אז תפסיקו לרשום שטויות עשו טובה..3) לפותח הדיוןתנסה לעשות את זה: תוריד את הגוף קירור...תנקה אותו היטב היטב תנקה את המעבד טוב ותשאיר את המחשב מנותק ומכובה ככה איזה כמה שעות טובות....לא יודע למה זה עוזר אבל קרה לי משהו דומה פעם ועשיתי את זה וזה פתר את הבעיה.....אבל תנקה ממש טוב כי מרוב כול המישחות ששמתה וכול הפעמים ניראה לי יש מלא שאריות של שומנים ושל המישחות...תנקה טוב תשאיר איזה חצי שעה ואז תעשה עוד ניגוב ותשאיר עוד איזה שעה-שעתיים ואחרי זה תמרח שוב ותדליק את המחשב
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אם התגובה שלך היא ביטוי לידע שלך כאחד שעובד בחנות מחשבים, רק תגיד איך קוראים לחנות בה אתה עובד כדי שלא נגיע לשם. 3) לפותח הדיון תנסה לעשות את זה: תוריד את הגוף קירור...תנקה אותו היטב היטב תנקה את המעבד טוב ותשאיר את המחשב מנותק ומכובה ככה איזה כמה שעות טובות....לא יודע למה זה עוזר אבל קרה לי משהו דומה פעם ועשיתי את זה וזה פתר את הבעיה.....אבל תנקה ממש טוב כי מרוב כול המישחות ששמתה וכול הפעמים ניראה לי יש מלא שאריות של שומנים ושל המישחות...תנקה טוב תשאיר איזה חצי שעה ואז תעשה עוד ניגוב ותשאיר עוד איזה שעה-שעתיים ואחרי זה תמרח שוב ותדליק את המחשב פחחח... תגיד לי אתה רציני? אם ככה אתה פותר בעיות ...אין לי מילים. מאיפה אתה שואב את הידע הנרחב הזה? 1) אציטון מוריד מישחה טרמית בצורה מעולה ובלי שום בעיות...אני עובד בחנות מחשבים ואנחנו מישתמשים בזה שם אז תפסיקו לזבל במוח...זה לא גורם שום נזק ואני כבר איזה 4 שנים מוריד עם אציטון מכול סוגי המעבדים שרק תירצו ולא קרה לאף לא אחד מהם נזק ולא הקליל שבקלילים....זה בדיוק כמו החומר שמוכרים רק קצת פחות מרוכז אז במקום לעשות שני ניגובים עושים 3-4...אותו דבר ואותו פעולה בדיוק באחריות.. רק בשביל הספורט, אני רוצה שתמיס משחה תרמית עם אציטון, תצלם את זה ותעלה את התמונה לפה. עד אז אל תעשה מאנשים טיפשים. איך אמרת... הכמות שטויות שאמרו פה מטורפת... ובכן הוצאת לי את המילים מהפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.