עבור לתוכן

השוואה בין 8800GTS ל- 2900XT | משהו לא מסתדר לי..

Featured Replies

פורסם

אני מציע לך לשמוע / לראות את זה:

:)

ואני רק יכול להגיד לך שב 3DMark אני אישית מקבל 10.6K בביקורות פה לא בדקתי כמה הם מקבלים, זה עם OC למעבד ל 3.15GHZ.

• תגובות 73
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם היה קירור מים מהמפעל ל2900 או קירור שקט הוא היה שווה, בינתיים הוא מייצר רק הרבה רעש. כשהמצלמה היתה יחסית רחוקה מהמארז שזה המרחק שאני בערך יושב מהמחשב היה רעש כמו לא יודע מה כבר ב30%.

פורסם

זה בדיוק הרעש של ה 2900XT של חבר שלי והמאוורר על 80%.

פשוט רעש של משאית.

פורסם

סבבה בוא שניה נתעלם לגמרי מהמחירים של השתיים

רק נגיד שאני לא עובר את ה 2200 שקל !!

מה יותר ישתלם לי? :P

עריכה:

אגב אני רואה פה שה2900XT דורש מינימום 550W מהספק .. ואני קונה enermax liberty 500W ..

בהתייחסות לביצועים(וגם למה שמסביב אפילו שאתה חושב שזה לא כל כך חשוב לך עכשיו ואתה טועה :P) ה8800 מציג ביצועים עדיפים בהגדרות גבוהות+פילטרים(איכות תמונה מעולה) זאת אומרת הוא יחזיק גם יותר זמן ותוכל להנות מאיכות תמונה מעולה.

פורסם

יואו עכשיו מזה בלבלתם אותי רציתי לקנות 8800GT640

ואני מתלבט בין HD 2900 XT :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07:

גם אם 2 הכרטיסים באותה רמה -/+, רק בשביל הבנדל המעולה של ATI, עדיף ללכת על HD2900XT.

פורסם

^^^ :lol:

באנל? מי צריך באנדל? עדיף כבר OEM במחיר מופחת. אתה משלם יותר מ-2000 ש"ח ומסתכל על כמה דיסקים ? טוב שאתה לא קונה לפי הצבעים של הקופסא

פורסם

^^^ :lol:

באנל? מי צריך באנדל? עדיף כבר OEM במחיר מופחת. אתה משלם יותר מ-2000 ש"ח ומסתכל על כמה דיסקים ? טוב שאתה לא קונה לפי הצבעים של הקופסא

אתה כולה... מוסיף 100 ש"ח (2 פיצות עגולות) מעל ל- 8800gts 640mb, ומקבל כרטיס טוב יותר עם משחק שלא יצא עוד לשוק, HL2 ep2.

זה מה שישבור אותי?

פורסם

אבל הרגע אמרת ש-2 הכרטיסים באותה רמה +/- , אז יוצא שאתה סתם קונה עוד משחק. (כבר עדיף 2 פיצות עגולות)

בכללי אני חושב שה-GTS משתלם יותר מכל הבחינות (בסדר, מלבד הבאנדל), במיוחד לאילו שכבר רכשו אותו מזמן, אבל זאת דעתי ולא נתווכח על זה.

פורסם

הבאנדל של ATI שווה את ה 100 שקל. אתה מקבל BLACKBOX וגם מי שיש לו כרטיס של ATI מקבל את ה HL2:DM בחינם.

פורסם

הבאנדל של ATI שווה את ה 100 שקל. אתה מקבל BLACKBOX וגם מי שיש לו כרטיס של ATI מקבל את ה HL2:DM בחינם.

משתלם במיוחד לכל אלו שאין להם עדיין את HL2, רק לחשוב שהם גם יהנו מכל המודים שיש ל-steam להציע. :xyxthumbs:

קשה גם לוותר על הפיצה... ;D

פורסם

הבנדל שווה , ראיתם את המיבחני ביצועים ל1GB?

הם היו בלי פילטרים , וזה ידוע שהבעיה של הכרטיסים האלה היא בפילטרים...

פורסם

אבא שלי בקבל פיצות בחינם בעבודה אז לי לא מפריע לוותר על לקנות פיצה :lol:

אם יש לךכסף לקנות HD2900XT תקנה אותו.

פורסם

אתה כולה... מוסיף 100 ש"ח (2 פיצות עגולות) מעל ל- 8800gts 640mb, ומקבל כרטיס טוב יותר עם משחק שלא יצא עוד לשוק, HL2 ep2.

זה מה שישבור אותי?

אהו אהו, דבר ראשון, זה 55¤, יש מבצע :)

וגם הבאנדל לא מי יודע מה, בתכלס לא צריך לשחק אותה כאילו המשחק יעלה לכם כסף גם אם לא תקנו אותו.

אבל בכל מקרה, כל מי שיש לו ATI-AMD מקבל איזה 2 משחקים מה STEAM חינם לא?

פורסם

הדיון מיצא את עצמו, ננעל.

אנא לא לפתוח עוד דיוני HD2900XT VS. 8800GTS 640MB, זה נחרש עד אימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים