עבור לתוכן

M-AUDIO REVOLUTION 5.1 - קניה קבוצתית.

Featured Replies

פורסם

זה לא קשור סומך או לא. אבל אורן זה אורן, הוא מזיין בשכל בלי הפסקה :)

סך הכל רשמתי לו את זה, כל מה שצריך לעשות זה להעתיק למיילים וזהו.

Anatoli.

• תגובות 161
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
זה בדיוק המחיר שאנחנו מנסים לרדת מתחת אליו, תודה אבל לפחות שניסית נועה עוד לא החזירו לי תשובה, שווה לשלוח את המייל גם ללמיר?

שלח לכל החנויות בזאפ, מה יש לך להפסיד?

נ.ב

מה, 30-40 שקל עשו את ההבדל לכל כך הרבה אנשים? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אנחנו ישראלים יוסי, מה לא עושים בשביל 20 שקל :smile1:?

פורסם

מה, 30-40 שקל עשו את ההבדל לכל כך הרבה אנשים? :nixweiss:

זה גם מה שאני שואל.. ועד עכשיו זה הנחה של 14 שקל..

פורסם

לאיזה מחיר מטרתכם לרדת?

לפני חצי שעה קיבלתי טלפון ונפלה עלי עבודה שכניראה תאלץ אותי להגיע לחנות שם גם מחר ואוכל לברר לכם...

פורסם

יעקב (IKAVOL ), מעוניין להצטרף לקניה

(הוא לא מגיב, מכיוון שהוא תקוע בבסיס)

הנייד שלו:

0544325168

פורסם
  • מחבר

נרשם :xyxthumbs:

מחר על הבוקר אני שולח מייל ללמיר, זהה לזה שאנטולי כתב :-\

פורסם

רק אל תשכח להוריד את הסוגריים שהוא רשם שם ;D

פורסם
  • מחבר

התשובה מנועה :'(

[attachment deleted by admin]

פורסם

אל תלכו על האודיופיל, הוא פחות טוב מבחינתכם. אין לו יציאת אוזניות, אין לו 5.1, והוא פחות טוב במשחקים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי, יש לדעתך סיכוי שלאיזושהי חנות בארץ יש שמונה יחידות מה-REVOLUTION? על פי המייל של נועה, הפסיקו ליצר את הכרטיס הזה (אוף, את כל הדברים הטובים מפסיקים ליצר, כולל את ה-K1000...).

פורסם

8 יחידות לא נראה לי, אבל יש אפשרות להזמין אותם. זה שנועה אומרים שהם לא בייצור לא אומר שאי אפשר להשיג אותם. ליבואן אחר יכולות להיות כמה יחידות ואויל אף יותר.

Anatoli.

פורסם

אל תלכו על האודיופיל, הוא פחות טוב מבחינתכם. אין לו יציאת אוזניות, אין לו 5.1, והוא פחות טוב במשחקים.

Anatoli.

מה מיוחד ביציאת האוזניות?

פורסם
  • מחבר

8 יחידות לא נראה לי, אבל יש אפשרות להזמין אותם. זה שנועה אומרים שהם לא בייצור לא אומר שאי אפשר להשיג אותם. ליבואן אחר יכולות להיות כמה יחידות ואויל אף יותר.

Anatoli.

אני מאוד מקווה שאצל יבואנים מסוימים הכרטיס הזה הוא סחורה מתה, מכזאת סחורה נפטרים אפילו במחירי עלות, העיקר שתפסיק לתפוס מקום במחסנים ;)

פורסם

מה מיוחד ביציאת האוזניות?

שהם מותאמים להתנגדות ושאר ירקות שאופייניים לאוזניות? ::)

אני מאוד מקווה שאצל יבואנים מסוימים הכרטיס הזה הוא סחורה מתה, מכזאת סחורה נפטרים אפילו במחירי עלות, העיקר שתפסיק לתפוס מקום במחסנים ;)

במקרה של מוצר כל כך איכותי- אל תבנה על זה...

מצד שני, זה מוצר לא הכי מבוקש, ככה שאם היבואן לא מומחה בתחום לא תהייה לו בעייה לשחרר את הכרטיסים במחיר נמוך ;)

(אני קניתי קירור למעבד לפני כמה שנים, במחיר של 50 ש"ח- חצי שנה אחרי, המנהל של החנות קרא קצת השוואות וביקורות על הקירור הזה והעלה את המחיר ל150 ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים