פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני יותר חשבתי על גירוש מהארץ...כן כן, קראתם נכון, מי שמעודד נאציזם שיעוף מכאן.בקושי מוצאים מקום לעולים חדשים, אבל לדגנרטים כמוהם יש מקום?למה מה קרה שאני אשלם להם את הביטוח לאומי? שילכו לעזאזל.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מקודם עברתי שם במזרקה הזאת במקרה וראיתי את הכתובות... בנוסף רשום בצד "PUNK DEAD" ... לא יודע מה זה אומר, אבל ה-PUNK מספיק לי בכדי להבין מי עשה את זה. אני לא מתייחס לעובדה שיושבים שם כל היום רוסים, ולמען האמת ממש לא איכפת לי מי ולמה, זה אפילו קצת מצחיק לראות רוסים יושבים במזרקה כאשר מקיף אותם נאציזם מכל עבר
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים קודם כל זה לא ערבים. לפחות לא המקרה זה.שנית תעשה לי טובה, אני מכיר אישית את רוב השוטרים בתחנת פ"ת. רובם אנשים טובים עם לב טוב. לפעמים הקושי שבתפקיד (נזכיר שמדובר על 4-6 ניידות סיור (לעיר עם קרוב ל 200000 תושבים?) ביום ממוצא יש פחות מ 10 חוקרים...הקיצר הבושה היא אולי של המשטרה, אבל בטח לא של השוטר!שמע אני לא אומר כל השוטרים חרא אבל יצא לי בחיים לראות ולהרגיש על עצמי ועל אח שלי ועל חברים שלי את חמומי המוח האלווכמובן שלא כולם ככה אבל הרוב (וזה משפיע על הרושם הכללי של כל המשטרה) של השוטרים הם חלאות והם ברבריםאני ועוד הרבה מאוד מאוד אנשים שאני מכיר ממש שונאים שוטרים ולא סומכים עליהם בשום דברוד"א אני וחברי אנחנו באמת ילדים טובים ממשפחות במעמד מכובד ולא איזה עברינים או אנשים שמסתבכים עם החוק
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים תלונות לממשלה , ולא ל ש.ג. עד כמה שתהיה לנו משטרה איכותית , תקציב מועט למשטרה , יגרום לאזלת יד המשטרה .
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים שמע אני לא אומר כל השוטרים חרא אבל יצא לי בחיים לראות ולהרגיש על עצמי ועל אח שלי ועל חברים שלי את חמומי המוח האלו וכמובן שלא כולם ככה אבל הרוב (וזה משפיע על הרושם הכללי של כל המשטרה) של השוטרים הם חלאות והם ברברים אני ועוד הרבה מאוד מאוד אנשים שאני מכיר ממש שונאים שוטרים ולא סומכים עליהם בשום דבר וד"א אני וחברי אנחנו באמת ילדים טובים ממשפחות במעמד מכובד ולא איזה עברינים או אנשים שמסתבכים עם החוק ממשפחה בעלת מעמד מכובד = כלומר מי שאין לו מעמד מכובד = אין לו כסף = עבריין? :
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים שמע אני לא אומר כל השוטרים חרא אבל יצא לי בחיים לראות ולהרגיש על עצמי ועל אח שלי ועל חברים שלי את חמומי המוח האלווכמובן שלא כולם ככה אבל הרוב (וזה משפיע על הרושם הכללי של כל המשטרה) של השוטרים הם חלאות והם ברבריםאני ועוד הרבה מאוד מאוד אנשים שאני מכיר ממש שונאים שוטרים ולא סומכים עליהם בשום דברוד"א אני וחברי אנחנו באמת ילדים טובים ממשפחות במעמד מכובד ולא איזה עברינים או אנשים שמסתבכים עם החוקעדיין מוזר. הרי אתה וחבריך ממשפחות "טובות" ממעמד מכובד וידוע כי שוטרים הם עם חומד בצע, שיעדיף להיטפל לעבריינים קטנים וחלושים בכדי להוכיח שיש להם איבר מין ענקי.מה לאותם שוטרים רעים לחפש באנשים שוחרי שלום כמותך וחבריך?עם כל הכבוד, ובאמת שלא בכוונה לפגוע באף אחד:שוטרים הם אנשים עמוסים בעבודה קשה, במשכורות נמוכות יחסית. קשה לי להאמין שיבזבזו את זמנם בהצקה חסרת טעם לאנשים שלא עשו כלום מעודם.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני יותר חשבתי על גירוש מהארץ...כן כן, קראתם נכון, מי שמעודד נאציזם שיעוף מכאן.עד כמה שאני זוכר, העונש על היותך נאצי בארץ הוא מוות.. השאלה היא איך מגדירים נאצים..
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים ללכת ברחוב ולצעוק אמירות נאציות זה מספיק נראה ליאותם אנשים שעשו את זה צריכים להשלח למוסד לעבריינים צעירים, כי מהארץ לא יגרשו אותם ובטח שלא יוציאו אותם להורג.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים ללכת ברחוב ולצעוק אמירות נאציות זה מספיק נראה לי אותם אנשים שעשו את זה צריכים להשלח למוסד לעבריינים צעירים, כי מהארץ לא יגרשו אותם ובטח שלא יוציאו אותם להורג. כמה חבל
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים עדיין מוזר. הרי אתה וחבריך ממשפחות "טובות" ממעמד מכובד וידוע כי שוטרים הם עם חומד בצע, שיעדיף להיטפל לעבריינים קטנים וחלושים בכדי להוכיח שיש להם איבר מין ענקי.מה לאותם שוטרים רעים לחפש באנשים שוחרי שלום כמותך וחבריך?עם כל הכבוד, ובאמת שלא בכוונה לפגוע באף אחד:שוטרים הם אנשים עמוסים בעבודה קשה, במשכורות נמוכות יחסית. קשה לי להאמין שיבזבזו את זמנם בהצקה חסרת טעם לאנשים שלא עשו כלום מעודם.יש שוטרים ויש שוטרים. חבר שלי, בן אדם שלא מסוגל לפגוע בזבוב (ואני מדבר בשיא הרצינות, הבחור רכרוכי לחלוטין), קיבל מכות משוטרים שהחליטו להיטפל אליו, אני יכול להבטיח לך שלא הייתה לו שום מעורבות במשהו פלילי ובכל זאת הרביצו לו... אתה מוזמן גם לחפש בארכיוני העיתונים, במיוחד בארכיון של ידיעות אחרונות (רוב הסיפורים הגיעו אל הדפוס בזכות העבודה העיתונאית המצויינת של בוקי נאה, הכתב לענייני פלילים של ידיעות אחרונות), על מקרים של תקיפות שביצעו שוטרים בלי שום התגרות מצד אזרחים כאשר בחלק מהמקרים האזרח שהתלונן במשטרה על כך שתקפו אותו שוטרים הואשם בתקיפת שוטרים בתפקיד.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני לא מכיר את המקרה, ואני מניח שזה יכול לקרות כשיש אנשים טיפשים בעמדת כוח (וכן אני אומר שיש שוטרים טפשים)אבל מה נראה לכם? בארה"ב באירופה ובשאר העולם זה לא קורה?
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים היי תרגיעו אין בעלות על קיצורים: 88 -> HH -> Hally Hansen http://www.hellyhansen.com/ חברה מעולה לציוד ספורט (יש לי שכבה עליונה שלהם). נגיד ה-88 על החולצות זה Hally Hansen, מה תגידו על הסולייה הזאת? דיי הזוי אבל מה לעזעזל חשב מי עיצב את זה דווקא בצורה הזאת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.